Güzellik Yarışması Tarihinde Bir İlk: Transseksüel Kadın Ülkeyi Temsil Edecek!

Portekiz'in ulusal güzellik yarışması Miss Portugal, bu sene bir ilke imza attı. İlk defa bir transseksüel kadın yarışmada birinci oldu ve Miss Universe yarışmasında başka bir transseksüel kadına karşı yarışacak. Detaylar içerikte!

Portekiz'in ulusal güzellik yarışması Miss Portugal, bu sene çok enteresan gelişmelere sahne oldu.

Miss Portugal yarışmasını tarihinde ilk defa transseksüel bir kadın kazandı.

Yarışmayı kazanan trans birey Marine Machete, El Salvador'da düzenlenecek Miss Universe yarışmasında Portekiz'i temsil edecek.

Portekiz'deki güzellik yarışmasında birinci gelen Machete, Hollanda'daki Miss Netherlands yarışmasında birinci gelen trans bireyle dünyanın en güzel kadını olmak için yarışacak.

18 Kasım'da yapılacak Miss Universe yarışmasında 28 yaşındaki trans Marine Machete'nin rakibi ise Hollandalı trans Rikkie Valerie Kolle olacak.

Mesleği hosteslik olan Machete, Instagram hesabından paylaştığı gönderide:

'Portekiz Kainat Güzeli unvanı için yarışan ilk trans kadın olmaktan gurur duyuyorum. Yıllardır katılmam mümkün değildi ve bugün bu inanılmaz finalist grubunun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum.' dedi.

Bu sene ilk defa iki trans kadının yarışacağı Miss Universe, 2012 yılından beri yarışmalara transeksüel kadınların katılmasına izin veriyor.

Siz bu olaya ne diyorsunuz? Buyrun yorumlara...

Bunlar da İlgini Çekebilir

İptal Edilmişti! Altın Portakal Film Festivali'nin Simgesi Venüs Heykeli Hurdacıya Düştü
Film Çekimleri Sırasında Kanser Olduğunu Saklayan Oyuncunun İtirafı Herkesin Yüreğini Yaktı
Survivor All Star Yolcusu Doğukan Manço'nun Başına Gelen Talihsizlikler Yok Artık Dedirtti

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
08.10.2023

Trans insanlara ayrı kulvarlar oluşturulmalı doğuştan kadın olan bi insanın hormonal ve fiziki yapısıyla aynı mu şimdi trans bi kadın iyice boku çıktı

08.10.2023

Yoo neden ayrı kulvar olsun ? İstekleriyle kadın oluyorlar, güzellik yarışmalarında yerinizi almaya başladılar, voleybolda sporda yerinize geçiyorlar. Daha bir çok alanda artık onları göreceğiz. Sizin için nasıl bir sorun vardı ? Onlarda kadın, ruhende fizikende ? Çıkın bakalım işin içinden

08.10.2023

Elmayla armutu kıyaslamak gibi olmuş. Saçmalamışlar.

08.10.2023

Kadın diye bir cinsiyet kalmayınca daha anlaşılır olacak bu durum. Sonuçta trans bireyler kadınların yerini alıyor artık. Kadınlar, kendilerini erkeklerden üstün görmeye başladığından beri translardan bile bir seviye aşağı çektiler kendilerini. Nasıl yaptılar bunu bilmiyorum. Şuan translar, kadınlardan daha fazla önemseniyor. Ee kadınlara göre “erkeklerde kadınlardan daha fazla hakka sahip” şikayetleri var zaten. O zaman 2 cinsiyetli dünyada, 3. Sıraya nasıl düştüler bir düşünsünler

Kadınlar

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ