Güzellik Standartlarına Sonuna Kadar Bağlı Kalan Bikini Tasarımcılarını Topa Tutan Genç Model

Yaz demek, mayo ve bikini sezonunun açılması demektir. Bu da birçoğumuz için son derece stresli bir hal alabilir. Kadınlar zayıflayarak forma girmeye çalışırlar ama çoğu hedeflerine ulaşamaz. Dolayısıyla olduğu kadarıyla mutlu olmaya çalışırlar. 

Kendilerine göre bir bikini arayışına giren kadınların bir kısmı ise gerçekten kıvrımlarına uygun bikini bulmakta zorlanırlar. Büyük bedenler için piyasada sınırlı sayıda bikini ve mayo bulunmasına dikkat çekmeye çalışan Sonny Turner ile ilgili içeriğimizi sizler için Icreative'den derledik.

19 yaşındaki Sonny Turner, Instagram hesabında deneme odalarında çektiği fotoğrafları paylaşmaya başladı. Turner, deneme odalarının "korkutucu yerler olabileceğini" yazdı.

Turner, lüks bir mağazada mevcut olan en büyük beden bikini parçalarını denedi. Yüzündeki bıkmış ifade ise düşüncelerini çok güzel yansıtıyordu.

"Mağazaların çoğu vücut ölçüleri benimki gibi olanlar kadınlar için bikini tedarik etmiyorlar. İnternet mağazalarının birçoğu da aynı şekilde."

İşte buradan yola çıkan Turner, büyük beden ve kıvrımlı kadınlar için bikini tasarlayan tasarımcılara bazı ipuçları vermeye karar verdi.

İlk olarak büyük memelerin destek için balene ihtiyacı olduğunu belirtti. Cup bedenlerinin sutyen bedeniyle uyumlu olması gerektiğini, DD bedeninden daha büyük sutyenler tasarlanması gerektiğini söyledi.

"Askılar neredeyse boynumuzu kıracak, bu kadar sıkı olmamalılar. Yürürken sürekli yukarı çekmemizi gerektirmeyen bikini altlarına ihtiyacımız var."

Turner aynı zamanda markaların sınırlı bikini ve mayo seçeneklerine de değiniyor.

'Beden ölçülerimize göre kimono ile giyilecek siyah mayolardan daha fazla seçenek hak ediyoruz.'

Kıvrımlı olması, tanga bikini giymek istememesi anlamına gelmez! Sonny "bütün bikinilerin yüksek bel olmak zorunda olmadığını" yazdı.

Hayal kırıklığını ve bıkkınlığını ifade eden son mesaj ise;

'Sutyenlerin gerçek hayattaki sarkık memelerde nasıl duracağını göstermeyen, gerçek dışı memeleri olan modeller kullanmaktan vazgeçmelisiniz.'

"Sırf vücudumuz farklı diye istediğimiz gibi mayolar, bikiniler giyemiyor olmamız adil değil. Bikini vücuduna sahip olmak için kilo vermek zorunda değilsiniz."

Turner "ideal bikini vücudu" diye bir şey olmadığını vurguladı. Her vücut bikini için uygundur ve bikini tasarımcılarının da bunu fark etmesi gerek.

Turner birçok büyük beden kadının sesi olarak tasarımcıların her beden için bikini tasarlamasını istedi.

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR

Aşağıdaki yoruma katılıyorum kızın çirkin bir kilosu yok. Hafif balık etli seksi kadınları paylaşarak şişmanlığı güzelleyip durmayın. Güzellik standartları her zaman tepeden inmiyor, insanların içgüdüsel olarak çekildiği belli standartlar vardır. Saç rengi tercihtir ama şişmanlık tercih değildir, şişman kalmak isteyenin kendine saygısı yoktur. Ha benim şişman olma özgürlüğüm var diyorsun, eyvallah, karşı cinsin de seni şişmansın diye istememe özgürlüğü var. Karşı cins beni beğenmek zorunda deyip buna özgürlük demeyin.

04.06.2018

kadın şişman bile sayılmaz ki, sağlığını etkileyecek kadar kilolu değil gayet hoş duruyor

03.06.2018

söz konusu güzellik olunca insan standartları eleştirmek için bile standartların içinde olmak durumunda oluyor işte :D

TÜM YORUMLARI OKU (5)