Güzellik Sektörünü Yöneten Dünyaca Ünlü 9 Kadın ve Onların Yok Satan Güzellik Markaları

Ünlülere baktığımızda, çoğu zaman ne kadar çekici ve güzel olduklarını düşünürüz ve hatta güzelliklerinin sırlarını bilmek isteriz. En sevdiğimiz ünlülerin çoğu, kendi görünümümüzü sevmemiz ve yeniden yaratmamız için bizi motive edebilecek kendi kişisel güzellik ürünlerini çıkarttı. İnstagram fotoğrafları ve diğer sosyal medya platformları sayesinde kendi rutinlerimizi olumlu yönde etkileyebilecek moda, güzellik ve cilt bakım trendlerine ayak uydurmak çok daha kolay. 

Detaylar yazımızda...

1. Scarlett Johansson: The Outset

Scarlett Johansson, yeni cilt bakım serisinin harekete geçtiğini açıkladı! Seride cildini en az çabayla, maksimum güzelliğe getiren 5 ürün olacak. Johansson, diğer güzellik markalarının elçisi olarak çalışmıştı, ama bu sefer başkalarının ideal güzellik vizyonunu temsil etmeyi bırakıp kendi başına başlamaya karar verdi.

2. Halsey: About-Face

Halsey, hiçbir makyaj tarzını kötü görmediğini söylüyor. Kendisi ise daha çok 90'lı yılların ağır ve duygusal, Myspace sahne kraliçesinin makyaj tarzını seviyor.

3. Jennifer Lopez: JLo Beauty

Jennifer Lopez'e sorulan bir numaralı şey kusursuz cildi. Harika cildin sırrının sadelik olduğunu söylüyor. Parlak bir cilde sahip olmak için 5'lerin dahil edilmesinin önemli olduğunu iddia ediyor: uyku, güneş kremi, serumlar, takviyeler ve sağlıklı, aklı başında bir yaşam sürmek.

4. Lady Gaga: Haus Laboratories

Lady Gaga'nın güzellik markasının amacı, kendini ifade etme ve yeniden icat etme fikri oluşturarak “dünyaya nezaket, cesaret ve yaratıcılığı yaymak” tır. Gaga'ya göre, sadece makyajı nasıl kullanacağını bilen insanlar değil, aynı zamanda bilmeyenler ve denemek isteyenler içinde güzel bir opsiyon. “Bu benim sesim yerine sana makyajla şarkı söyleme şeklim.”

5. Jessica Alba: Honest Beauty

Jessica Alba'nın Honest Beauty markası tamamen temizlik, zarafet ve sürdürülebilirlikle ilgili. Dünyada ve işinde çok çeşitlilik var. Alba'nın bu marka aracılığıyla gerçekleştirdiği kültür hareketi, insanlara nasıl davranılacağı bilincini yaymayı hedefliyor. “Yani gerçekten insanları, insanların sağlığını ve gezegeni düşünmek.”

6. Iman: Iman Cosmetics

Iman, ona bunu aşılayan annesi sayesinde kendi değerini bilerek büyüdü. Ancak, kafkas ırkından insanların kendisinden daha fazla para aldığını öğrendiğinde, endüstrinin kendisini değiştirmesi yerine endüstriyi değiştirmeye karar verdi. “Güzellik görenin gözündeyse, görenin sen olmasına izin ver.”

7. Hailey Bieber: Rhode

Hailey Bieber, güzelliği, cilt bakımı ve sağlıklı yaşam markası Rhode'un çok uzun süredir çalışmalarda olduğunu ve Haziran 2022'de geleceğini söylüyor! Gerçekten bizlerle bu güzel cildinin sırlarını paylaşması gerekiyordu.

Rhode marka içeriği ise banyo ve duş ürünleri, güzellik kremleri, kişisel temizlik ürünleri, saç bakımı, kozmetik ürünleri vb. İçerecektir. Hailey, yetişkin cilt bakımı hakkında çok araştırma yaptı ve hatta kocası Justin'e cilt durumuyla ilgili yardım etti. 'Komik çünkü gerçekten benzer cilt tiplerimiz var, bu yüzden bana yarayan birçok ürün de onun içinde işe yaramaya başladı.”

8. Kylie Jenner: Kylie Skin by Kylie Cosmetics

İyi bir makyaj, iyi bir ciltle başlar. Bu sözü kendine motto edinen Kylie Jenner'ın geçtiğimiz aylarda satışa çıkan Kylie Skin markası oldukça ses getirdi. 6 üründen oluşan set neredeyse herkes tarafından çok beğenildi. Aynı zamanda Kylie, Kylie Skin ürünlerinin cruelty free, vegan, parabensiz, sülfatsız ve glutensiz olduğunu da söylüyor.

9. Kim Kardashian: KKW Beauty

İlk başlarda kontür kitleriyle piyasaya çıkan; sonrasında parfüm, highlighter, gloss ve eye shadow ile devam eden kim kardashian'ın kozmetik markası KKW Beauty oldukça ilgi görülüyor ve seviliyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

“Mükemmel” Olmadıklarını Gösteren Fotoğraflarıyla Kendimizi Sevmemiz İçin Bize İlham Veren 10 Ünlü
Justin Bieber'la Evlenen Hailey Bieber'ın Büyüleyici Gelinliği ve Duvağındaki Özel Mesaj Beğeni Topladı
Dünyanın Farklı Farklı Yerlerinde Kadınların Daha Bakımlı Olmak İçin Uyguladığı Tüyolar

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
28.06.2022

Güzellik Sektörünü Yöneten Dünyaca Ünlü 9 Kadın ve Onların Yok Satan Güzellik Markalarını deneyenlerin deneyimlerini paylaştığı sayfamızdan ulaşabilirsiniz✨ ig: deneyenler.bilir

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ