Güzellik Merkezlerine Fuhuş Operasyonu: 'Özel Terapi' Şifresi Koymuşlar

Diyarbakır'da plazalarda güzellik merkezi ya da masaj salonu adı altında faaliyet gösteren bazı işletmelere eş zamanlı fuhuş operasyonu düzenlendi. Gözaltına alınan 4'ü kadın, 9 şüpheli tutuklandı.

Diyarbakır'da ahlak büro ekipleri, plazalarda güzellik merkezi ya da masaj salonu adı altında fuhuş yapıldığı bilgisiyle harekete geçti. İhbar sonrası bazı güzellik merkezleri ve masaj salonları takibe alındı.

Teknik takipte güzellik merkezi ile masaj salonu işletmecilerinin 'özel terapi' diyerek şifreli konuştukları ve müşterilerini özel odalarda ağırladıkları tespit edildi.

'Balans' adı verilen operasyonda aralarında kadınların da bulunduğu 9 kişi gözaltına aldı.

Yapılan aramalarda ruhsatsız tabancalar ve mermiler, delil niteliğindeki cep telefonları ve bilgisayarlar ele geçirildi.

Fuhuş yapılan iş yerleri mühürlendi, idari para cezası kesildi. İşlemlerinin ardından 'Fuhşa aracılık ve yer temin etmek' suçundan adliyeye sevk edilen 9 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Peki siz Türkiye'de sayıları her geçen gün hızla artan güzellik merkezleri ve mesaj salonları ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Türkiye'nin Alacağı F-16'lar İçin Bomba İddia: "Yunanistan Şartı Koyuldu"
Devlet Bahçeli'den Gündem Yaratan Açıklama: "Bana Başbakanlık Teklif Edildi"
Rahatsızlık Yarattığı İddia Edilmişti! DEM Parti'den Başak Demirtaş Açıklaması

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
30.01.2024

Evli erkeklerin döndürdüğü bir çark. Bu devirde güle oynaya evlenen kadının aklı yoktur. Yuva kuracağım yerine sadakatsiz eşlerden herpes kapıp rahim ağzı kanseri oluyorsunuz hanımlar

30.01.2024

Sümeyye hanım eşinw aşık olduğu için evlenen ve mutlu erkekler de var bilin isterim. (yaşaması gereken yaşlarında cinsel doyuma ulaşan erkek seçmenizi öneririm kafanız rahat eder)

30.01.2024

Kod adına bak, yaratıcılk ve zeka ancak bu kadar. Herkes suçlu ve ortak olduğundan tabela koysak bile kimse birşey yapmaz diye düşündüklerinden millet iyice serdi herşeyi....

30.01.2024

Devletle millet arasında bir ittifak var. Yolsuzluk ittifakı

30.01.2024

dünyanın en gereksiz sektörü bu masaj salonları...adı masaj içerde masajdan başka her bok var ...gelen masaj için değil eğlence ve mümkünse sex yapmak için geliyor.cok dindar çok muhafazakar birilerinin el atmadığı tek sektör.kesinlikle ya kapatılmalı yada masaj odalarında kapı olmamalı.belinmi ağrıyor git doktora Taylandlı kasarların seni oksamasindan medet umma ...nereden biliyorsun diyecekler olacak yıllardır otel ve turizm sektöründeyim....taksim Aksaray fatih sultanahmet bu işlerin en kolay yapıldığı yerler,yüzde bir bile yasal sigortali personel çalıştırmıyor lanet olsun masaj spa diyince midemdekiler ağzıma geliyor genelevler daha masumdu

TÜM YORUMLARI OKU (14)