Güzellik Çeşit Çeşit! Başörtüleri ve Kendilerine Özgü Stilleriyle Adeta Birer Moda İkonu Olan Kadınlar

İnsan en çok kendisi olabildiğinde güzeldir. Şimdi sizlere kendi tarzını cesurca konuşturarak başkalarına ilham olacak kadınların stillerini tanıtacağız.

Kaynak

1. Türban üstü fötr şapkalar bu sene en çok denenen ve beğenilen stillerden birisi. Özellikle dik yakalı ceketlerle gerçekten çok hoş duruyor.

reyhanerdem_

2. Bu düğümlü bağlamayı bu yaz çok göreceksiniz çünkü gerçek bir yaz neşesini yansıtan stil. Özellikle renkli eşarplarla denemek için tam mevsimi!

ig: buketateess

3. Spor bir tarz isteyenler için bu sokak stili de oldukça başarılı. Şalvar pantolon ve spor şapka ile böyle kombinler oluşturabilirsiniz.

4. Fötr şapka ve kadife cepkeni bahar aylarında kombinlemek de çok iyi fikir.

ig: beyyzaakk

5. Rengarenk bol üstleri, renkli camlı hippi gözlükler mükemmel tamamlıyor. İşin güzel tarafı, bu gözlüklerin mevsimi hiç yok! ❤️

ig: elifkcksri

6. Beyaz çizmeleri sezon itibariyle geride bırakıyoruz ama bu bahar ve yaz beyaz keten botlar da çok moda. Kot ceketlerinizle beyazın uyumuna hayran kalabilirsiniz.

ig: kubrakoccc_

7. Geçtiğimiz sene çok fazla tercih edilen palmiye yaprağı desenini, beyaz türbanla kombinlemek de güzel bir fikir olmuş. 👍

ig: hilal.kadioglu

8. "Cat eye" denilen gözlüklerden bir tane edinmek için bu stil kendi başına yeterli sanki!

ig: szeynepsinan

9. Hasır şapkaları hazırlayın çünkü artık tam zamanı. 😍

ig: edacomart

10. Uzun eşarp ve kumaş pantolonun şıklığı da bir başka...

ig: sevinckarhan

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
11.03.2019

kadınlara örtün diyen ayetlerden daha çok erkeklere gözlerinizi haramdan kaçırın ayetleri vardır. Bakma kardeşim, görme, herkesin hesabı kendine, sen kendi nefsine hakim ol. Bırak doğru yanlışın hesabını kişi versin.

Pasif Kullanıcı
08.03.2019

Şey bu bastırılmış açık giyinme arzusu.. seksi poz vermişler bir de😂 yemeyin artık bizi siyasi ve aile baskısı gibi sebeplerden dolayı böyle giyiniyorsunuz sizin inandığınız tesettür süslenmek için var olan bir şey değil süsü örtmek için olduğunu söyleyip süslenmek nasıl bir çelişki? Allah'ın kitabını ömrü hayatında bir kere okumamış saçını örttü diye cennete gideceğini zannediyor bilmem kaç liralık alış veriş yapıp instaya foto atıyor kıyafetleriyle. YouTube da kanal açıp gösteriyor bilmem ne...

08.03.2019

Konuya bu kadar hakimken , evrensel olan hak ve saygıyı çiğnemek...... Ya da daha basiti sana ne olurken cennete kadar karar vermek :D Dini hakim sanırım arkadaş :D

08.03.2019

kapanmanın özü dikkat çekmemek,ilgi, merak uyandırmamaktır.Bunlar ne şimdi sadece saçını kapatınca mı oluyor örtünmek.Herşeyin bokunu çıkarın illaki doğal haline bırakmayın.Gösteriş diye kafayı yiyecek herkes.

Sen 4/4lük müslümansın. Sana kaldı milletin inancını yargılamak.

TÜM YORUMLARI OKU (128)