Güzelliğinize Güzellik Katacak Son Zamanlarda Trend Olmuş 12 Cilt Bakımı Aleti

Nemlendirici, yağ, serum, krem, maske derken cilt tipimize uygun ürünleri bulmayı öğrendik. Hem kozmetik hem dermatolojik olarak envai çeşit ürün keşfetmek mümkün. Peki bu ürünleri satın alıp kullanmak yeterli mi? Maalesef ki değil. Çünkü doğru ürünü seçmek kadar o ürünü nasıl uygulayacağımız da kaliteli bir cilt bakımı için oldukça önemli. Son zamanlarda özellikle influencerların günlük bakım rutinlerinde ellerinden düşürmedikleri ve trend olmuş cilt bakım aletleri, hem ürünlerinizden maksimum verim almayı kolaylaştırıyor hem de ürünlerin cildinize en doğru şekilde nüfuz etmesini sağlıyor. 

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.

1. Buhar saunası

Buhar yalnızca ciltteki kiri temizlemekle kalmaz aynı zamanda yüzünüz için nem sağlar. Özellikle siyah nokta temizliğinden önce yüzünüzü yumuşatmak yapacağınız tüm işleri kolaylaştırırken bakımınızın kalitesini arttırır.

Yüz buhar makinelerine buradan ulaşabilirsiniz.

2. Hem temizlik hem rahatlık: Şarjlı temizleme ve masaj aleti

Kullanılan kremler ve diğer bakım ürünleri çoğu zaman cildin sadece yüzeyini temizliyor. Ancak doğru bir bakım için alt katmanlara inmek şart. Özellikle Foreo yüz temizleme ve masaj cihazı ile şarj edilerek kullanılan bu bakım aleti son zamanlarda herkesin kullanmayı tercih ettiği bir ürün. Kuru, hassas, karma ve yağlı ciltler için özel olarak tasarlanan yüzeyleri ve ayarlanabilen titreşim seviyeleri ile cildinize derinlemesine bir bakıma hazırlayabilirsiniz. 

Ürünü her gün ve yüksek seviyede uygulamak cildinizi yorabilir. Bu yüzden kullanım sıklığını cildinizin vereceği tepkilere göre ayarlamanızı tavsiye derim. 

Foreo'nun farklı ciltler için geliştirdiği aletlere ve aynı ürünün uygun fiyatlı muadillerine buradan ulaşabilirsiniz.

3. Vakumlu siyah nokta temizleyici

Profesyonel cilt bakımına gittiğinizde muhtemelen sizi en mutlu eden şey çıkışta siyah noktalarınızı görmemek. Cilt temizliğinin doğru yapılmadığının habercisi olan siyah noktaları kuvvetli çekim gücü ile çok büyük oranda yok eden vakumlu temizleyici ve farklı başlıkları sayesinde evde profesyonel bir temizlik mümkün.

Farklı markaların vakumlu temizleyicilerini buradan inceleyebilirsiniz.

4. Geleneksel temizlik istiyorum diyorsanız fırça ve komedon

Şarjlı alet kullanmak istemiyorum diyorsanız kendi el ayarınızla kullanabileceğiniz fırça ve komedon da işinizi görecektir.

5. Dermaroller

Uzak doğudan gelen iğne kullanımı tıpta birçok işlevde etkili çözüm getiriyor. Bir tekerlek ve onun üstünde 0,2 - 1 milimetreye varan iğnelerden oluşan dermaroller, kullandığınız ürünü cildin alt katmanlarına kadar ulaştırıyor. Üstelik gözenekleri küçülterek, cildin sürekli yenilenmesini sağlıyor. Titanyum iğneli dermorollerı hem yüz bölgesinde hem de saç derinizde kullanabilirsiniz.

6. Akıllı maske terapi cihazı

Sürülen, yıkanan, soyulan maskeler vazgeçemediğimiz bakım ürünlerinden. Ancak maskede yeni bir devrim gerçekleşti. Foreo'nun son teknoloji ile geliştirmiş olduğu Foreo UFO Mini Akıllı Maske Terapi Cihazı led ışık sayesinde ısınma, soğutma, titreşim gibi özellikleriyle cildinizi nemlendirir, yeniler, besler, sıkılaştırır ve ışıltılı hale getirir. Şarj edilir, kolay taşınır ve su geçirmez özellikleri sayesinde artık kullandığınız maskelerden tam verim alma vakti geldi. 

UFO Nasıl kullanılır?

1) FOREO uygulamasını cep telefonunuza indirin ve kullanım talimatlarını takip ederek UFO cihazınızı eşleştirin. Uygulamaya girerek maskenizin üzerindeki barkodu okuttuğunuzda maskeye uygun program otomatik olarak UFO cihazınıza aktarılacak ve cihazınız ilk kullanımınız için hazır olacak.

2) UFO cihazının halka şeklindeki kapağını açın ve UFO Aktif Maskenizi paketinden çıkarın.  Maskeyi cihazınıza yerleştirdikten sonra halka şeklindeki kapağı FOREO logosu yukarı dönük olacak şekilde yerine takın.

3) UFO’yu kuru ve temiz cildinize nazikçe ve dairesel hareketlerle masaj yaparak, cihaz otomatik olarak kapanana kadar uygulayın. Kullanılmış maskeyi çıkarıp, UFO’yu bol su ile durulayın.

4) Yüzünüzde herhangi bir maske kalıntısı bırakmamak için parmaklarınızla nazikçe yüzünüzü ovalayın. Günlük nemlendirici sürerek bakımınızı tamamlayın.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

7. Jade roller

Enerjisiyle daima iyi gelen yeşim taşından yapılan yüz masaj aleti özellikle göz çevresinde oldukça etkili. Göz altı morluk ve torbaları giderir, şişlikleri azaltma, kırışıkları azaltarak gergin bir görünüm sağlama, sarkmaları engelleme, düzensiz cilt tonunu eşitleme gibi birçok açıdan cildinizi yenilemekte. Jade rollerınızı soğuttuktan sonra yüzünüzde alttan üste doğru yumuşak dokunuşlarla kullanabilirsiniz.

8. Buz küresi soğuk terapi topu

Cildi serinletirken sakinleştiren buz küresi soğuk masaj ve terapi topu kan dolaşımını hızlandırır, şişlikleri azaltır, kırışıklık oluşumunu önler, koyu lekeleri yok ederek eşit cilt tonu sağlar. Yüzünüzde, boynunuzda ve vücudunuzun diğer bölgelerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

9. 3D sıkılaştırıcı masaj aleti

Sadece yüzünüzde değil vücudunuzun her yerinde kullanabileceğiniz top başlıklardan oluşan 3D sıkılaştırıcı masaj aleti hem ergonomik kullanımı ile hem de etkisiyle oldukça pratik. Kan dolaşımını arttırarak sarkmaları engeller ve cildinizin daima canlı görünmesini sağlar.

10. Gua sha taşı

Pembe kuvarstan yapılan yüzü temizlerken şekillendirmeye de yarayan gua sha taşı sayesinde yüz hatlarınız çok daha belirgin olacak. Yine pembe kuvarstan yapılan roller da yeşim taşına alternatif.

11. Göz masaj aleti

Göz ve yüz masaj aletleri verdikleri yüksek frekanslı titreşimler ve ısı sayesinde kaslarınızı gevşetirken göz altı ve çevresi, şakaklarda yaşlanma belirtilerini de geciktirmekte. Üstelik dudak çevresinde de rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Çoğunu kremle ya da serumla kullandığınızda profesyonel bir etki gördüğünüzü hissedeceksiniz.

12. Selülit giderici masaj aleti

Cil bakımı sadece yüz ve boyundan ibaret değil elbet. Bacaklara da iyi bir bakım şart. Peeling ve kremlerin ötesinde korkulu rüyalar selülitlerle baş etmek artık masaj cihazları ile daha kolay. Farklı başlıkları sayesinde fazla yağları yok ederken sıkılaştıran, ölü derileri temizlerken masaj yapan Relax Spin Tone Yüksek Titreşimli Sıkılaştırıcı Selülit Giderici Masaj Aleti hem bakım hem rahatlama için oldukça etkili.

Cihazların yanı sıra at kılından üretilen selülit fırçalarına da buradan ulaşabilirsiniz.

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Takıp Takıştırmak İsteyeceğiniz Haftanın En Çok Satan 12 Aksesuarı
İndirimli Elektronik Ürünler Arasında Çok Seveceğiniz 12 Ürün
50 TL Altına Satın Alabileceğiniz Denemeye Değer Güzellik Ürünleri 😍
Otel Tatiline Giderken Yanınıza Mutlaka Almanız Gereken 12 Şey
Son Zamanların En Çok Dikkat Çeken İndirimli Ürünleri

Popüler İçerikler

Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
Survivor'dan Elenen Bozok Şok İddialarda Bulunduğu Nagihan Hakkında "Şakşakçı" Dedi!
Sefo Kadınlara Kaptırdık Demişti, Bartu Konsere Çıkmıştı: Alişan'ın Etek Gündemi Yorumları Tartışma Yarattı