Güzelliğinin Yanı Sıra Oyunculuk Yeteneğiyle de Herkesi Kendine Hayran Bırakarak Başarıdan Başarıya Koşan Oyuncu: Miray Daner

Hem hayvansever hem hümanist...Muhteşem bir insan denilebilecek bütün özellikleri taşıyor!

Oynadığı rollerdeki başarısı ayrı güzelliği ayrı dillere destan bir genç oyuncumuz: Miray Daner! Övgüleri kesinlikle hak ediyor.

15 Ocak 1999 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Miray'ın bir de İpek adında bir ablası var. İşine olduğu kadar ailesine de çok düşkün...

Şu an 21 yaşında olan Miray, küçük yaşlarda oyunculuğa adım atan isimlerden.

Ailesinde de tiyatro oyuncuları var ama annesinin ısrarları sonucunda başlıyor. Hatta küçük bir bilgi verelim başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli ile Miray hala çocukları, yani kuzenler. 

İlk olarak reklam filmiyle başlıyor her şey, sonrasındaki ilk dizi projesi ise Bez Bebek oluyor.

Sonrasında beş sezon boyunca usta oyuncu Metin Akpınar'ın başrolünde olduğu Papatyam dizisinde Gonca karakteriyle devam ediyor oyunculuk hayatına.

7 yaşından beri bu sektörde yani setlerde büyümüş desek yalan olmaz. Elele'ye verdiği bir röportajda şunları söylüyor: 'Ben yedi yaşından bu yana bu sektördeyim. Tabii ki her ne kadar çalışma saatlerimin yaşıma uygun olmasına dikkat edilmiş olsa da, okuldan eve gitmek yerine sete gittiğim çok olmuştur.'

Dersimiz Atatürk filminde Sabiha Gökçen'in küçüklüğünü canlandıran oyuncu ilk başrol deneyimini ise Disney Channel Türkiye'de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde yaşıyor.

Müziği çalmayı da dinlemeyi de sevdiğini söyleyen Miray Daner lise öğrenimini Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümünde okuyarak tamamlıyor.

Bir döneme damgasını vuran Medcezir dizisinde canlandırdığı Beren Beylice karakteriyle adından söz ettiren Miray,

Asıl çıkışını ise Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Hilal karakteriyle yapıyor. Bu projede yer almaktan çok mutlu olduğunu söylüyor oyuncu.

MAG dergisine verdiği röportajda şunları söylüyor: 'İçlerinde en özel ve bende derin iz bırakan karakter Vatanım Sensin, Hilal oldu. Vatanım Sensin senaryosu, hikâyesi, dönemi ve birlikte oynama onuruna sahip olduğum oyuncu kadrosu ile özel bir projeydi.'

Zaten çok yetenekli olan oyuncunun Hilal karakterinde yakaladığı başarıyı görmemek mümkün değildi, bu karakteri ortaya çıkarırken gerçekten çok çabalamış.

Elele dergisine verdiği röportajda karakterle ilgili şunları söylüyor: 'Oynadığım karakteri kendimle özdeşleştirmemeye dikkat ediyorum, onu kalıplara ve Miray’ın doğrularına hapsedersem o Hilal olmaz. Ben de Hilal ortaya çıkarken ona dair 100’e yakın soru hazırladım. Ne renk severden tutun da yetenekleri, ilgi alanları, hayat felsefesi, sevdiği çiçek, sevmediği yemek gibi sorulara hayal gücümü kullanarak cevaplar verdim. Mesela sevdiğimiz yemekler bile farklı. Miray’dan çıkabilecek en doğru ve gerçekçi Hilal’i bulmaya çabaladım.'

Son olarak ise Saygı- Bir Ercüment Çözer Dizisi’nde canlandıracağım karakter Helen için tarz değişikliğine giden Miray bambaşka biri olarak karşımıza çıkıyor.

Saçı, makyajı, dövmeleri her şeyiyle tam bir dönüşüm yaşıyor karakter için, bu karakterin de altından kalkacağından en ufak bir şüphemiz yok kesinlikle!

Oyunculuğunun yanı sıra aşk hayatıyla da sık sık gündemimize geliyor Miray aslında.

Kendisi gibi oyuncu Kubilay Aka ile yıllar süren ilişkilerini ikili anlaşarak sonlandırmış birkaç ay sonra tekrar barıştıklarını duymuştuk. Tabii bu barışma süreci de çok sürmemiş ikilinin tekrar ayrıldıklarını duymuştuk. 

Öte yandan Vatanım Sensin'in Leon'u Boran Kuzum'la sürekli yakıştırılıp ikili hakkında aşk iddiaları çıksa da her defasında arkadaştan öte bir ilişkilerinin olmadığını belirtmişti ikili.

Yani anlayacağınız güzel Miray'ımız şu sıralar bekar...

Aşkı ise şöyle tanımlıyor: 'Sadece iki insan arasında değil, ruhunuza dokunan her şeye aşk duyabilirsiniz. Bence aşk, doruklarda olan bir sevgi çeşididir.'

Hem kariyerinde dört nala başarıya koşuyor,

Hem de kişiliğiyle herkesin kalbinde taht kuruyor!

Hem doğallığını hem tarzını, her şeyiyle çok seviyoruz biz Miray'ı! Umarız çok daha başarılı olur ❤️

Ki bundan hiç şüphemiz yok...

Vatanım Sensin'in Güzel Oyuncusu Miray Daner'in MAG Dergisi İçin Verdiği Pozlar Yurt Genelinde Sıcaklık Artışına Neden Oldu!
Miray Daner ve Boran Kuzum Sosyal Medyadan Gelen Soruları Cevaplıyor!

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
10.11.2020

95'li ve şu an 21 yaşında hmm... Edit: Kızın 95'li ve 25 yaşında olduğunu düşünmüştüm ama internetten araştırınca 99'lu ve 21 yaşında diyor yuh bu kız nasıl benden küçük :O 95'li olan belki ablasıdır anlatım bozukluğu var sanırım.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ