Güzelliği, Oyununun Önüne Geçen 21 Yaşındaki Dominikli Voleybolcu: Winifer Fernandez

21 yaşındaki Dominik Milli takım oyuncusu Winifer Fernandez maçta gösterdiği performanstan çok güzelliğiyle dikkat çekti.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Cem Garipoğlu'nun Otopsi Fotoğrafları Ortaya Çıktı: Sağ ve Sol El Parmaklarındaki Morarmalar Dikkat Çekti
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
20.07.2016

8 Yıllık voleybol oyuncusu olarak, siz diğerlerinin bakışlarına alışkın biriyim. Sizler için önemli olan bu görüntüler değil mi? Siz bir liberonun, bir smaçörün, bir pasörün ne hissettiğini bu işe gönül vermediyseniz anlamazsınız. Anlayamazsınız. Saatlerce antrenman, gergin maçlar ve o kadar ter... Türk milleti olarak değiştirilemeyen bir bilinçaltına sahibiz. Bir et parçasına bu kadar düşkün olmak sadece bu millete özgü. Bu içeriğe büyük bir gururla girmiştim taa ki o video başlayana kadar. Bu kadar ucuz değil bu spor. Hiç bir sporcu küçük düşürülemeyecek kadar değerli. Fakat siz basit ve at gözlüğü ile gördüğünüz bu hayatta asla bir insan için değerli olamayacaksınız. 8 yılımı verdim ve devam ediyorum. Ve şunu unutmamanızı rica ederim, Voleybol'da bir çok birinciliğimiz ve zaferimiz var.Voleybolun v'sini bilmeyen sizler Türk milleti için gurur değil utanç olarak doğanlardansınız.

20.07.2016

'' Türk milleti olarak değiştirilemeyen bir bilinçaltına sahibiz. Bir et parçasına bu kadar düşkün olmak sadece bu millete özgü.'' Arjantin de ki uygulamaya ne diyeceksin merak ettim madem 8 yıldır bu işin içindesin kesin duymuşsundur, ayrıca bedava maçlara çıkan bir sporcu daha görmedim. Eczacıbaşı, Vakıfbank ve Fenerbahçe dışında doğru düzgün yatırım yapan yok (sadece voleybol için) yıllardır Final Four izlememizi bu 3 takım sağlıyor, futboldan başka spor dalı yok kabul görmüyor bunun değişmesi lazım.

20.07.2016

Çağdaşlık bunu gerektir dimi onedio ? Spor yaparken bacak aralarına zoom yapılmış görüntüleri paylaşmak. Açma germe önemli başlığı atmak. Ama pardon taciz tecavüz dincilerin işi siz çağdaş laikler işi güzellik cesurluk başlıkları altında örtmeyi iyi başarıyorsunuz !

20.07.2016

Ne çağdaşlığı ya yoldan geçen adamı editör yapıyorlar çağdaşlık seviyen onedio olmamalı bence

19.07.2016

ne güzelliği sizin baktığınız yer belli

Pasif Kullanıcı
19.07.2016

one piece'in mangakasıdır

TÜM YORUMLARI OKU (113)