Güzelliğe Düşmanlar: Üsküdar'da Sokağa 'Kedi Evi' Bırakanlara Saldırı

Kış mevsiminin sokak hayvanları için zor bir durum yarattığının hepimiz bilincindeyiz. İstanbul'da son günlerde yaşanan kar yağışlarının ardından hayvanlar için şartlar daha çetin hale geldi. Hayvanseverler de şartları biraz olsun hafifletmek için mama ve su verip, kendi imkanlarıyla hazırladıkları minik evleri sokaklara bırakıyor. Ne yazık ki bazı kimselerin yapılan bu güzelliğe dahi tahammülü kalmamış gibi

İstanbul, Ünalan'da sokağa kış günlerinde kedilerin sığınması için kutu bırakan gençlere mahallede ikamet eden bir grup saldırı girişiminde bulundu. Gençlerin olayı sosyal medyada paylaşımasının ardından Üsküdar Belediyesi aynı yere büyük bir kedi evi yerleştirdi.

Bir Twitter kullanıcısı yaptığı paylaşımda, Üsküdar Ünalan'da sokak hayvanları için hazırladıkları ve bir apartmanın köşesine bıraktıkları kedi evi sebebiyle, mahallenin üzerlerine saldırarak kendilerini tehdit ettiğini iddia etti.

Videoda iki kişinin kedi evi bırakan gençle tartıştığı ve bir kişinin üzerine yürüyerek darp etmeye çalıştığı görülüyor.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Olay yerine polisin gelmesinin ardından kedi evine tepki gösteren mahalleli tavrını değiştirerek 'ne kadar hayvansever olduklarından' bahsetmiş.

Üsküdar Belediyesi tüm yaşananların ardından mahalleye kedi evi gönderdi

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen de haberi böyle duyurdu

Twitter ve Ekşi Sözlük kullanıcıları yaşanan olaya ve mahallelinin tavrına tepki gösterdi.

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
YORUMLAR
10.01.2017

Bundan birkaç sene öncesiydi, apartman DIŞ kapısının önüne peynir kabının içine süt koyuyordum dünyalar güzeli bir kedi için. HER GÜN peynir kabımı attılar görüntü kirliliğiymiş de arkadaşlar!! ,ısrarla boş bir kap bulup yine koydum sütümü, artan yemeğimi. Suratıma suratıma şikayet ettiler yok korkuyoruz kediden yok çok sırnaşık bilmem ne. Ve beslediğim kediyi üç sene oldu görememiştim çünkü bu allahsız baskıdan dolayı beslemeyi onu bıraktım, bi gün çöpte gördüm gel dedim tırmanmaya çalıştı üstüme öyle tanıdı ki beni baya zayıflamıştı ama unutmamıştı. ona sarılıp yolun ortasında ağladım.Bu hayvan tüm üniversite sınavı zamanı boyunca stresimi üzüntümü alan bir SOKAK KEDİSİydi.Şimdi öldün büyük ihtimal seneler geçti üstünden.peki yarın ahiret var,lafım açıktır şeref yoksunlarına, 5 vakit namaz kıl, hacca git sonra mazlumun SUyuna göz dik!o kırdığınız hayvanlar sizden daha insan. allah size kalbinizin ekmeğini yedirsin!.

10.01.2017

2 adet "RUH HASTASININ" yaptığı saldırı.Alın size YENİ TÜRKİYE!

11.01.2017

Müslüman geçinen tipler ebu hureyreyi bilselerdi yaptıkları için 1000 sene kedileri yere göğe sığdıramazdı haaa ama sorsan 1 allaha iman 2 tayyibe iman 3 ampule iman 4 makarnaya iman

11.01.2017

1 chp ye iman 2 hdp ye iman 3 altı oka iman 4 don lastiğine iman edenlerin ibretlik görüntüsü http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/192647/izmirde-kedi-yakan-eylemciler-18

TÜM YORUMLARI OKU (163)