Güzelleşme Uğruna Evde Yaptıkları Kimyasal Maskelerle Ciltlerini Mahveden İnsanların Ürkütücü Hallerine Çok Şaşıracaksınız!

Öncelikle sizleri 35 yaşındaki Zoe Gazola ile tanıştıralım. Zoe 12 yıldır bir klinikte çalışıyor.

Cilt bakımı üzerine çalışan Zoe, insanların evde kendi kendilerine kimyasal kullanarak cilt bakımı yapmaya çalıştıklarını ve sonuçlarının çok ağır olduğunu belirtiyor.

BuzzFeed News ile röportaj yapan Zoe, bu sırada kötü sonuçlarla karşılaşmış insanların fotoğraflarını başkalarına ders olması için paylaştı.

www.instagram.com

'İnternetten aldıkları kimyasal maddeler ile cilt bakımı yapmaya çalışıyorlar ve yüzleri mahvolunca bize gelip ne yapmaları gerektiklerini soruyorlar.'

"Hastaların çoğunun cildinde 3. derece yanıklar mevcuttu."

www.instagram.com

Zoe, birçok insanın sosyal medyada gördükleri her şeyi denemek istediğini ve ağır şekilde yaralandıklarını dile getiriyor.

İlk olarak Instagram hesabına gelen bir mesajla fark ediyor durumun ciddiyetini.

Bir kadın yüzünün fotoğrafını attıktan sonra, nasıl düzelteceğini soruyor ve Zoe da yardımcı oluyor.

Ardından bu süreci paylaşıyor ve birçok insan aynı şikayetlerle Zoe'ya ulaşmaya başlıyor.

Zoe, kliniklerde bakım daha maliyetli olduğu için birçok insanın evde denemesini anladığını belirtiyor fakat yüzde geri dönülemeyecek yaralar oluşabileceğinin de üstünü çiziyor.

Zoe bu fotoğrafın ardından insanların daha fazla dikkat edeceğini umuyor ve danışmadan kendi kendilerine maske yapmamaları gerektiğini bir kez daha vurguluyor.

Popüler İçerikler

Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
YORUMLAR
29.05.2020

evde kımyasal maske yapımı hımm heisenberg bu fikri kıskandı.

29.05.2020

Evet, biraz kıskanmadım değil. :(

Pasif Kullanıcı
29.05.2020

bu cilt bakımı değil cilt yakımı ya

29.05.2020

muhtemelen kendileri evde tca peeling yapmaya çalışmış bu kişiler yani kimyasal yolla cildi soyma bir çok youtuber kendisi yapıyor bende vakti zamanında %15 tca ile iki kez denedim %25 geçecektim ancak bu uygulamadan sonra güneş yüzü görmemeniz gerekiyor sonra vaz geçtim zaten bahar gelmişti cildime daha fazla zarar verir diye ki iyi ki vaz geçmişim bir arkadaşım da yaktı bende elimdekileri çöpe attım sivilce izlerimle güneş lekelerimle mutlu barışık yaşıyorum çok da bir şey yapmıyorum cildime

TÜM YORUMLARI OKU (4)