Güzel İnsanların Yaptığı Ayakkabı Yardımı ile Yüzünde Gülücükler Açan Ufaklık

Oyuncaksız Çocuklar İçin topluluğun yaptığı bir yardımda kaydedilen görüntülerde, bir çocuk aldığı yeni ayakkabı ile mutluluktan havalara uçuyor. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
YORUMLAR
24.01.2019

Çok teşekkür ediyorum bu insanlara.Ve diğer insanlara sesleniyorum lütfen sizde bir katkıda bulunun.Bir sürü yardım kuruluşu var,en basiti hepinizin elinin altında instagram var.Ve lütfen çocuklarımıza da izletelim bu videoları bilsinler dünya onların baktıkları pencereden ibaret değil.Kimi çocuklar kendileri kadar şanslı değil.Belki böylelikle bir başka çocuğun sansı olma ihtimalini yakalarız.

Pasif Kullanıcı
24.01.2019

Hep şuna inandım dünya sizin GÜZEL HATRINIZ İÇİN DÖNÜYOR.

24.01.2019

Vatan çiftliklerinizse, kasalarınızın ve çek defterlerinizin içindekilerse vatan, vatan, şose boylarında gebermekse açlıktan, vatan, soğukta it gibi titremek ve sıtmadan kıvranmaksa yazın, fabrikalarınızda al kanımızı içmekse vatan, vatan tırnaklarıysa ağalarınızın, vatan, mızraklı ilmühalse, vatan, polis copuysa, ödeneklerinizse, maaşlarınızsa vatan, vatan, Amerikan üsleri, Amerikan bombası, Amerikan donanması topuysa, vatan, kurtulmamaksa kokmuş karanlığımızdan, ben vatan hainiyim.

TÜM YORUMLARI OKU (10)