Güzel Günler 19. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Güzel Günler Son Bölüm Tek Parça Full İzle

SHOW TV'nin sevilen dizilerinden Güzel Günler dün akşam 19. bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Yıldıray Şahinler, Olgun Toker ve Burak Dakak'ın yer aldığı TMC Film imzalı Güzel Günler'in yeni bölümünde yaşananlar merak ediliyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Güzel Günler son bölüm tek parça full izleme ekranı...

Güzel Günler son bölümde; Kıymet kimsenin küs kalmasına dayanamadığı için, babasına şimdiye kadar tek kelime etmeyen Eylül'ü Hakim'le kavuşturmaya karar verir.

Tüm aileyi bu konuda seferber ederken, Atakan halı sahadaki yenilgisini hala aşamamıştır. Bunun için bir rövanş maçı organize etmeye başlar.

Aleyna ise Füsun'a çok yakın olduğunu düşündüğü Feyyaz'a rest çekmiştir. Füsun ve Feyyaz görüşmeye devam ederse, Aleyna bu ilişkiyi bitirecektir.

Kıymet'in büyük heveslerle organize etmiş olduğu ve tüm ailenin bir araya geldiği büyük baba-kız buluşmasının hazırlıkları sürerken, Leylim yangını hatırlamaya başlar.

Bu durum Mihran'ın asla hesaba katmadığı başka bir ihtimali gün yüzüne çıkartarak ona bildiklerini ve vicdanını sorgulatacaktır.

Güzel Günler Geçtiğimiz Bölümde Neler Oldu?

Sahte evlilik protokolünün ortadan kayboluşu Altan ve Atakan’ı alarma geçirir. Otelde geçen romantik geceden sonra Atakan’dan bir işaret bekleyen Altan, umduğunu bulamayınca Selma ile bir plan yapar. 

Füsun için nihayet konser gününün gelmesine rağmen bu kez de önünde yeni engeller belirmiştir. Feyyaz bu işi çözmeyi kafaya koyar. Kıymet’in Hakim’e olan kırgınlığı, bambaşka bir gerçekle yüzleşmesiyle birlikte yerini şaşkınlığa bırakır. Leylim’in yaptığı resim, Mihran’ın yangın meselesini yeniden sorgulamaya başlamasına neden olacaktır.

Detaylar burada:

Güzel Günler 18. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Güzel Günler Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Güzel Günler 19. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı

GÜZEL GÜNLER SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLEME EKRANI

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Güzel Günler 17. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Güzel Günler Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!