Güzel Bir Kokunun Önemini ve Kalitesini Bilenlerin Kesinlikle Denemesi Gereken 9 Parfüm

Koku almak, en ilkel ve ve ilişkilerde de büyük bir rol oynayan bir duyumuz. Bu yüzden insanlık tarihi boyunca parfüm  büyük bir rol oynadı. Yeri geldiğinde bir kokuyu gizlemek için kullanılan parfümler yeri geldiğinde ise karakterinizin dışa vurumu... adeta sizi tamamlayan bir gereç olarak dünya tarihinde yerini edindi. Kendinize uyan, güzel bir parfüm ile kendinizi tamamlamak için sizler için oluşturduğumuz listeye hoş geldiniz!

1. Fresh notaları ve çimen kokusunu seviyorsanız bu ürünü kesinlikle denemelisiniz. (Kadın)

Gucci Bloom serisinden Acqua Di Fiori, barındırdığı fresh içeriği ile sizi adeta yemyeşil bir botanik bahçesinin içine alıyor. Taze biçilmiş çim kokusuna benzer bir nota olan kağnı otu ile başlayan serüven, siyah üzüm tomurcuklarının zarif canlılığı ile son derece eğlenceli, dinamik bir hale bürünüyor. 

Ağır kokulardan hoşlanmıyor ve daha fresh dokunuşları seviyorsanız bu ürün dolabınızda yerini almalı.

Bu ürünü yakından incelemek veya satın almak için hemen tıkla!

2. Ana notalarını Iris çiceğinin oluşturduğu bergamot top notası ile enfes bir açılış yapan bu ürün karizmanızı ikiye katlayacak. (Erkek)

Dior'un efsane serisi Homme'un EDT versiyonu ile karşınızdayız. Diğer tüm erkek parfümlerinden farklı bir konumda yer alan bu ürün, erkek parfümlerinde pek kullanılmayan Iris çiceği ile farkını ortaya koyuyor. İlk sıkıldığında lavanta, sage bitkisi ve bergamot aroması ile baş döndüren bir güzellik ile sizleri selamlayan parfüm, daha sonrasında Iris çiceğinin pudramsı ve tatlı kokusu ile harmanlanıyor ve ortaya eşsiz bir koku çıkıyor. 

Güzel bir akşamdan sonra gömleğinize sinen bir ruj kokusu bu parfümü tanımlamak için mükemmel bir tamlama... ;)

Bu ürünü yakından incelemek veya satın almak için hemen tıkla!

3. Sıcak pembe renklerin enfes çiçeksi tonlarla harmanlandığı Dior Miss Dior Absolutly Blooming sizi çağırıyor! (Kadın)

Dior'un 2016 Ağustos ayında piyasaya çıkan bu ürünü, aynı serinin Blooming Bouquet ürününden daha yoğun, şehvetli ve seksi bir kokuya sahip. 3 katmandan oluşan notalar kırmızı meyveler, California Mayıs gülü, beyaz musk, siyah üzüm ve nar notalarını taşıyor. 

Bu ürünü yakından incelemek veya satın almak için hemen tıkla!

4. Fresh ve aromatik bir parfüm arayanlar, bu madde size geliyor. (Erkek)

İlhamını Yunan mitolojisinden alan parfüm, bu coğrafyada bulunan ürünlerden faydalanıyor. Fresh ve aromatik tonlara sahip ürün, dört mevsim kullanabileceğiniz ikonik bir koku. Üst notalarında limon, nane ve yeşil elma bulunan parfüm, orta notalara gelindiğinde tonka fasülyesi ile başlayan aromatik tonlara doğru kayıyor ve ortaya muhteşem bir kompozisyon çıkıyor.

Bu ürünü yakından incelemek veya satın almak için hemen tıkla!

5. Guerlain Homme EDP versiyonu ile otantik bir macera sizi bekliyor. (Erkek)

Guerlain Homme'u tarif etmek gerekirse ferah ve güçlü notaların gizemli ve yoğun notaların birliği diyebiliriz. Odunsu ve yeşilimsi tonlarıyla öne çıkan parfümün açılış notalarında lime ve rom bulunuyor. Bu iddialı açılışın ardından gelen çiçeksi notaları son olarak odunsu sedir ağacı, vetiver ve paçuli takip ediyor.

Bu ürünü yakından incelemek veya satın almak için hemen tıkla!

6. Odunsu kokuları seven herkesin hayatında bir kere bile olsa denemesi gereken bir parfüm karşınızda! (Unisex)

Odunsu kokulardan hoşlanıyorsanız Guerlain'in özel serisi Santa Royal sizin için geliyor. Arap yarımadasının mistik tonlarını bir araya getiren parfümün üst notalarında yasemin ve neroli çiçeklerinin eşsiz esansı yer alıyor. Kısa bir süre sonra bu notalar yerini merkez tonlarına yani şeftali, tarçın ve güle bırakıyor. Ana notalarında ise odunsu ve ud esansların bulunduğu parfüm unisex olarak herkesi kendine aşık edecek gibi gözüküyor.

Bu ürünü yakından incelemek veya satın almak için hemen tıkla!

7. Beyaz çiçeklerin tatlı tınısı vanilyanın eşsiz aroması ile birleşiyor ve ortaya tatlı kokuları sevenler için bir şaheser çıkıyor! (Kadın)

Guerlain Terracotta serinin üçüncü parfümü olarak karşımızda. Beyaz çiçeklerin ve vanilyanın oluşturduğu tatlı tınısı ile muazzam bir aroma ortaya koyan parfüm açılışı yaparken bergamot ve hindistan cevizi ile enfes bir giriş yapıyor. Daha sonrasında yavaşça oturan tonlar son olarak vanilya ve musk ile kendini tamamlıyor.

Bu ürünü yakından incelemek veya satın almak için hemen tıkla!

8. Tatlı tonları sevenler, Hypnose ile kışkırtıcı bir aura sizi bekliyor. (Kadın)

Beyaz çiçeklerin eşsiz büyüsü Hypnose ile teniniz ile bütünleşecek ve karakterinizi yansıtmanızı sağlayacak. Üst notasında çarkıfelek meyvesinin çiçeği bulunan parfüm, vurucu ve tatlı bir girişten sonra yerini beyaz çiçeklere ve son olarak vanilya ve vetiver tabanlı bir oluşuma bırakıyor.

Bu ürünü yakından incelemek veya satın almak için hemen tıkla!

9. Kaliteli, taşınabilir bir parfüm mü arıyorsunuz? Moschino Cheap and Chic tam da sizin aradığınız ürün. (Kadın)

Tepe notalarında zambak gül ve frezya bulunan parfüm merkez notalarına geçiş yaptığında ise tatlı portakal ve anason bizleri karşılıyor. Ferahlatıcı olduğu kadar yoğun kokusuyla çevrenizin dikkatini çekmenizi sağlayacak Cheap & Chic mükemmel bir fiyat/performans ürünü.

Bu ürünü yakından incelemek veya satın almak için hemen tıkla!

Popüler İçerikler

Elazığ’da 3 Kişi “Bizi Cin Çarptı” Diyerek Yardım İstedi, Polisler Hoca Çağırdı!
Kızına Verdiği Sözü Tutup 100. Günde Survivor'dan Elenen Hakan Hatipoğlu Ailesine Gözyaşlarıyla Kavuştu
Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"