Güvenlik Kameralarına Yakalanan Birbirinden Yeteneksiz Suçluların Görüntüleri

Suç işlemek her zaman ciddiye alınan bir durum olmalı. Ancak bazı suçlular yaptıkları sakarlıklarla komik duruma düşebiliyorlar. Bu suçluları sizler için derledik. Buyurun...👇

1. Fırına giren hırsız, bir şekilde depoda kilitli kaldı. 30 dakikalık güvenlik kamerası görüntülerinde, çıkmak için her yolu deniyor. En az beş kere yere düşüyor. Sonunda çıkmayı başarsa da yakalanıyor.

2. Christopher Badman, otel odasına hırsızlık yapmaya gidiyor. Yüzünün görünmemesi için kafasına poşet geçiren adam, koridorda bir kişiye rastlayınca poşeti çıkarıyor...

3. Teksas Houston'daki dükkan, 2017'de üç silahlı adam tarafından soyuldu. Müşterilere telefonlarını vermelerini istedikleri sırada, adamlardan biri donutları alıp, dükkanın içinde oturan müşterilere dağıtmaya başladı.

4. 2022 yılında Marcus Hubbard, çim biçme makinesine ihtiyaç duyduğunu fark etti ve bir tane aramaya başladı. Marcus, makineyi çalmadan önce ev sahibinin çimlerini biçti. Daha sonra makineyi alamadan kaçtı.

5. İki Brezilyalı banka soyguncusu, 2016 yılında Santa Catarina'daki bir bankada baştan aşağıya folyoya sarılı bir şekilde, alarm sistemlerini kandırmaya çalışırken yakalandı.

6. 28 yaşındaki, James Allan bir marketi soyduğunda, yanında oyuncak bir silah taşıyordu ve maskesini güvenlik kamerasının önünde çıkardı.

7. Araba hırsızlığı yapmaya çalışan 31 yaşındaki Isaiah John, polisle bir kovalamacaya girdi. Yakalanacağını anladığı anda arabadan atlamaya çalıştı ve bacağını kırdı.

8. 2015 yılında Toronto'da bastonlu bir soyguncu iki kere market soymaya çalıştı. Her seferinde tezgahtardan para talep etti ve başarısız oldu.

9. Hırsız kadın, Los Angeles'taki bir güzellik salonuna manikür-pedikür yaptırmak bahanesiyle girdikten sonra bir kadının mücevherlerini çalarken kameralara yakalandı. Bakımlarını yaptıktan sonra bir kadının evlilik yüzüğünü çaldı. Hırsız, iki günden az bir sürede yakalandı ve yüzük sahibine geri verildi.

10. Güzellik salonuna hırsızlık yapmaya giren adam, silahı var gibi hareket etti ancak hiçbir sonuca ulaşamadı. Bir kadından eşyalarını istedi ve alamayınca, koşarak uzaklaştı.

11. Trafik suçundan yargılanan bir adam, mahkemede cebindeki kokaini düşürdü. Mahkemeye kaç kişi kokain getirir?

12. Roberto Daniel Arroyo, gerçekten mide bulandırıcı bir eylemde bulundu. Kaliforniya'da bir evin kapı zilini üç saat boyunca yaladı...Ev sahipleri adamı görünce polise haber verdi.

13. İngiltere'deki mücevher mağazasına giren hırsızlar, zemin yeni cilalanmış olduğu için sürekli yere düştüler. Zorlukla soygunu gerçekleştirdiler. Ne yazık ki başarılı oldular...

14. ABD'nin Pittsburgh şehrinde bir hırsız elinde palayla marketi soymaya çalıştı. Ancak kasada duran kişinin kılıcı vardı. Birkaç dakikalığına kılıç savaşı yaşandı.

15. Hırsızlar bir pizzacıya girerek kendilerince kameradan kaçmaya çalışarak yerde süründüler. Dükkandan 450 dolar alıp, kaçtılar. Çok fazla film izlemiş olabilirler...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Ankara'da Öğrenciye Verilen Bu İğrenç Evin Kirasını Duyunca Sinir Krizi Geçireceksiniz!
Lazer Epilasyon Yaptırdıktan Sonra Yüzünde Büyük Yanıklar Oluşan Talihsiz Kadın
Vücut Tüylerinin Alınmasını Protesto Edip Koltuk Altına Dövme Yaptıran Kişiye Gelen Birbirinden Haklı Tepkiler

Popüler İçerikler

Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede