Güvenlik Gerekçesiyle Uçaktan İndirildi: 3 Gün Dalaman Havalimanı'nda Kalan İngiliz Yolcu İntihar Etti

Muğla Dalaman Havalimanı'ndan İngiltere'ye gitmek için uçağa binen yolcu, 'uçuş güvenliğini tehlikeye' soktuğu iddiasıyla uçaktan indirildi. Bilet bulamadığı için üç gündür havalimanında beklediği iddia edilen yolcu yaşadıklarının ardından, dış hatlar terminalinin ikinci katından atlayarak hayatına son verdi.

Andrew Paul W. isimli İngiliz vatandaşının bilet bulamadığı için 3 gündür Dalaman Havalimanı'nda beklediği iddia edildi.

Üç gün bekleyişin ardından bugün saat 03.00 sıralarında İngiltere'ye gitmek için uçağa binen yolcu, kabin görevlileriyle tartıştı.

Doğan Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre, Andrew Paul W., iddiaya göre, kabin görevlileri ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın uzaması üzerine kabin görevlileri durumu uçağın pilotuna bildirdi.

Andrew Paul W., uçuş güvenliğini tehlikeye soktuğu gerekçesiyle uçaktan indirildi.

Andrew Paul W., uçaktan indirildikten bir süre sonra havalimanı personel çıkış kapısının bulunduğu bölümde, ikinci kattan atladı.

Yaklaşık 15 metre yükseklikten beton zemine düşen Andrew Paul W., ağır yaralı olarak bir özel hastaneye kaldırıldı. Bilinci kapalı olan ve kaburga kemiklerinde kırıklar bulunduğu belirlenen Andrew Paul W., doktorların müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

Popüler İçerikler

Resmen Dalga Geçti: MasterChef Deniz, Başörtüsü Takıp Ayşe'yi Taklit Etti!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
YORUMLAR
30.05.2018

Havacılıkta en önemli şey uçuş emniyetidir. Uçak daha kalkmadan sıkıntı çıkarıyorsa yolcu, bu durum, uçak kalktıktan sonra da devam edip güvenlik açısından daha sıkıntı yaratacağı için yolcunun indirilmesi en mantıklı karardır. Aksi taktirde uçak havalandıktan sonra ya kalktığı meydana geri döner ya da alternatif bir meydana iner. Bunlar da hem uçuş güvenliğini tehlikeye sokar hem de havayoluna maliyettir ve o uçağın devamında yapacağı tüm seferleri geciktirir. Üç gündür uçak bileti bulamadığı için insan intihar eder mi? Demek ki psikolojik sorunları vardı adamın. Hiç mi eşi dostu yok bu şahsın? Konsolosluklar ne güne duruyor? DHMİ ye gitse '' param yok '' diye, yardımcı olmak zorundalar zaten. Ne sağcısı ne solcusu ya? Konuyu nereye getirmişsiniz. Şaka gibi.

30.05.2018

bence olayın arka yüzünü öğrenmek lazım, hiç gerçekçi gelmedi bana

30.05.2018

Olayın iç yüzü henüz belli değil ama uçuş güvenliğini tehlikeye atıyorsa uçaktan indirilmesi mantıklı bir karar fakat adamın intihar etmesi 3 gündür uçak bileti olamaz bence adamın psikolojik problemleri olabilir.Ota boka tazminat isteyen ingilizler bu olaydan dolayı başımızı ağrıtabilir ama :/

30.05.2018

Hiç te bir bok yiyemezler, deşifre olurlar... Çok iyimser yaklaşmışsın konuya...

TÜM YORUMLARI OKU (30)