Güvenilir Bankacıdan Acil Satılık Ev! Morgan Stanley'in Eski CEO'su Evini 29 Milyon Dolardan Satışa Çıkardı

Dünyanın önde gelen bankalarından Morgan Stanley’in eski CEO’u John Mack, Virjin Adaları’ndaki ultra lüks malikanesini 29.5 milyon dolardan (yaklaşık 1 milyar TL) satışa çıkardı.

Kaynak: New York Post

Kiralık veya satılık daire arayışında olanlar ilan sitelerinde muhakkak “Öğretmenden/bankacıdan satılık ev”, “Memura kiralanacak daire” gibi anlam vermesi güç başlıklı ilanlarla karşılaşmıştır.

Bu haberimiz tam da ‘memurdan/eli yüzü düzgün/işinde gücünde kişiden satılık ev’ arayanlar için…

Bu kez evini satılığa çıkaran dünyanın önde gelen bankalarından ABD merkezli Morgan Stanley’in eski CEO’su John Mack. Ev dedik, pardon…

Karşınızda 18 milyon dolara içi yenilenmiş, 29.5 milyon dolardan satışa çıkarılan ‘malikane’… Türk Lirası’na çevirmek biraz zor olacak ama bu ev yaklaşık 1 milyar TL’den satışa konuldu…

John Mack ve Christy Mack, çocuklarıyla birlikte 2015 yılında bu eve taşındı. 6 bin metrekarelik bir alana kurulu olan evde altı yatak odası, havuzu bulunan ve kendine ait plajı bulunuyor.

New York Post'ta yer alan habere göre evin tasarımını beğenmeyen Mack çifti, samimi aile ortamından partilere kadar evin her şeye uygun olması için baştan yarattı.

Kaynak

İçini 18 milyon dolara yenileyen aile 29.5 milyon dolardan satmak istemeleriyle ilgili ise “Kimseyi kazıklamaya çalışmıyoruz. Bence çok adil fiyat” dedi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Konfor Alanından Çıkan Genç İsyan Etti: “Kim Konfor Alanından Çık Dediyse Allah Onu Kahretsin”
Yine Çenemiz Yorulacak: İşte Dünyanın En Zengin Kadınının Bir Günü!
Günümüz Bebek İsimlerini Tiye Alan Kullanıcıya Gelen Birbirinden Yaratıcı İsim Önerileri

Popüler İçerikler

İsrail Ordusu Açıklamıştı: Hizbullah da Nasrallah'ın Öldüğünü Doğruladı
Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu
Galatasaray'dan Hem PAOK'a Hem de Fenerbahçe'ye Maç Sonunda Gönderme!