Gürsel Tekin Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Gürsel Tekin Kiminle Evli?

Cumhuriyet Halk Partisi eski genel sekteri Gürsel Tekin, hem yaptığı konuşmalarla hem de özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Gürsel Tekin'in yeni eşiyle aralarındaki yaş farkı ise oldukça fazla konuşuluyor. Eşinin sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ile tekrar ön plana çıkan siyasetçinin hayatı ise birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Gürsel Tekin kimdir, kaç yaşında, nereli? Gürsel Tekin kiminle evli? İşte detaylar...

Gürsel Tekin Kimdir?

Gürsel Tekin, 17 Haziran 1964 yılında Ardahan'ın Göle ilçesinde dünyaya geldi. Babasını adı Nazım, annesini adı ise Heyrat'tır. Ortaokula kadar Ardahan'da bulunan Gürsel Tekin, lise okumak için Kars'a gitti. Yükseköğrenimi için ise Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'ne girdi ancak okulu yarıda bıraktı.

Gençliğinden beri Cumhuriyet Halk Partisi'nde bulunan Gürsel Tekin, bir dönem de Sosyal Demokrasi Partisi'nde bulundu. Askerlikten sonra Sosyal Demokrat Halkçı Partisi'ne katıldı ve Kadıköy Belediye Meclis üyesi oldu. Sosyal Demokrat Halkçı Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ile birleşince bu partiden devam etti.

Gürsel Tekin Kiminle Evlendi?

Gürsel Tekin, 2005 yılında Nihan Tekin ile evlendi. Ancak 2021 yılında çift boşandı. 57 yaşında olan Gürsel Tekin, geçtiğimiz aylarda sunucu Mehtap Özkan ile evlendi. Gürsel Tekin'in Ulaş Nazım, Gürsel, Barış olmak üzere üç tane çocuğu var.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!