Gürsel Tekin'den Ümit Özdağ İddiası: 'Bahçeli'nin Adayı Olacak'

CHP'li Gürsel TekinMHP'de olağanüstü kurultay çağrısı yaparak genel başkan yardımcılığından istifa eden Ümit Özdağ ile ilgili olarak 'Ümit Özdağ, Bahçeli'nin bilgisi dahilinde istifa etmiştir. Büyük olasılıkla Bahçeli'nin adayı olacaktır' dedi.

MHP'de Olağanüstü Kurultay Talebi ve İstifa

İdris Şahin, Özdağ'ın mevcut yapıyla birlikte hareket ettiğini söylerken, Gürsel Tekin ise 'Özdağ, Bahçeli'nin bilgisi dahilinde istifa etmiştir. Büyük olasılıkla Özdağ, Sayın Bahçeli'nin adayı olacaktır' dedi.

Bugün görevinden istifa ettiğini duyuran Özdağ, Genel Başkan Bahçeli’nin partide yaşanan ağır üzüntü ve derin hayal kırıklığını aşmak, istikrarsızlığa son vermek için partiyi olağanüstü kurultaya götürmesinin toparlayıcı bir adım olacağını açıklamıştı. 

Halaçoğlu ve Yeniçeri destek vermişti

Özdağ'ın Meclis'te yaptığı bu açıklama sırasında Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ile 24. dönem MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri de yanında bulunuyordu..

Konuşmasında Bahçeli’nin hizmetlerinin unutulmayacağını da vurgulayan Özdağ, “Devlet Bahçeli ile ilgili tarihsel gerçek, günlük kızgınlık ve gerginliklerin ötesinde ülkücü hareketin Devlet ağabeyi olduğu ve Devlet ağabeyi olarak da her zaman kalacağıdır.” ifadelerini kullanmıştı.

CNN Türk

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
24.02.2016

gürsel tekim bildigin mahalle karısı gibi ancak dedikodu yapıyor bu adamın ne işi var??? chp ye 3 tane oy katkısı oluyor mu?? hem sanane gürsel tekin dangalağı

24.02.2016

La oğlum şu tayyip ve tayfasının 2 3 doğru işi olsa şu muhalefet varken ben bile oy veririm.Bu ne ulan hepinizi tayyip mi seçti???

Pasif Kullanıcı
25.02.2016

oda gelebilir gelsin adam gibi adamdır.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ