Gurbetçiler, 'Ülkeye Girişte Gurbetçilerden 1000 Euro Vergi Alınsa Nasıl Olur?' Sorusunu Cevaplıyor

Tüylü Mikrofon isimli YouTube kanalı sokağa çıkarak mikrofonu gurbetçilere uzattı. Muhabir gurbetçilere, 'Ülkeye girişte gurbetçilerden 1000 Euro alınsa nasıl olur?' diye sordu.

Tahmin edeceğiniz gibi 'Ülkeye girişte gurbetçilerden 1000 Euro alınsa nasıl olur?' diye sorulan gurbetçiler fikre pek sıcak bakmadılar.

Hatta bir gurbetçi, 'Hayır ya. Biz dağıtıyoruz zaten. Biz olmazsak siz burada idare edemezsiniz' dedi.

İşte o anlar: 👇

İlginizi çekebilecek diğer videolar: 👇

Almanya'da Hastane Randevusuna 1 Gün Geç Giden Türk, İşlem Yapılmayınca Ortalığı Birbirine Kattı

👇

Rus Televizyonlarında Dikkat Çeken Tartışma: 'Peki, Türkiye ile Savaşa Girmeye Hazır mıyız?'

👇

Vücut Geliştirici Justin Vicky, Halter Kaldırdığı Sırada Ağırlığın Altında Kalarak Hayatını Kaybetti

👇

Yok Artık! İstanbul'da Metroda Çıkan Tartışmada Taraflardan Biri Silah Çekti

Popüler İçerikler

Galatasaray'da Okan Buruk'un Penaltıya İtirazı Olay Oldu
Sezona Büyük Umutlarla Başlayan ATV Dizisi Erken Final Kararı Aldı!
Kızılcık Şerbeti'nde Çok Konuşulacak Sahne: Kiliseden Rahatsız Olan Pembe’ye Papazdan Ders Gibi Yanıt
YORUMLAR
24.07.2023

ülke çoh gözel, ekonomi eyi derken, oy verirken iyi ama amk çomarlari. ulan bu yurtdışındaki Türklerin çoğunluğu hep böyle mi olur? Genelleme yapmak istemiyorum ama kendi akrabalarım da dahil anca bu kadar görgüsüz olunur.

24.07.2023

Genelleme yapmak istemiyormus ama satirin basinda genelleme ile basliyor. Ekonomi iyi hic bir zaman iyi demedim. Ayrica bu kadar gurbetcileri kötülüyorsunuz ama 40 seneden beri ülkeye dövizi onlar sokuyor. Zaten her yerde kaziklanmaya calisiliyor, zaten bir cok yardim gurbetcilerden geliyor ama senin gibiler sadece akpye oy veren comarlar üzerinden gurbetci shaming yapma pesindesin. Hadi ordan.

24.07.2023

türkiyede yaşayanların haklarını yemesini biliyorsunuz 1000 euro vermeye gelince kuduruyorsunuz . inşallah böyle bir vergi kanunu çıkar.

24.07.2023

Hadi ordan. Ben senin haklarini hic bir zaman yemedim, tam tersi her daim ülkeye giris yaptigim zaman beni her yerde kaziklamak isteyenler benim hakkimi yedi. Sikerim senin genellemeni. Fakir edebiyatini baska yerde yap.

24.07.2023

seçim zamanı götlerini yırttılar...bayıla bayıla anlattılar yok otobüs tuttuk oy vermeye gittik bla..bla..yok Türkiye cennetmiş...ama ver deyince niye verelim...bide o sakallı çomar..zaten veriyoruz dağıtıyoruz burda..biz olmasak dönemezsiniz diyor...yavaşşş..yerler yaş..senede 15 gün gelip kendilerini nimetten sanıyorlar..Koçum bu ülkenin tek bir ferdi senin parana muhtaç değil..kendi yaramızı kendimiz sararız..golge etmeyin yeter..gidin siz oralarda uşaklık yapın...

26.07.2023

Hayirdir sevdigin seni birakip yurtdisinami gitti evet yurt disinda yasayanlar cok para getiriyorlar yatirim yapiyorlar senden de cok faydalari var yoksa su an doviz 90 tl olurdu uṣaklikmis senden iyi uşakmi var dunyanin cogu yerine giremiyorsun imkan verseler alsalar kosa kosa gidersin demi ama kalitesizlik boyle birsey iste o yurt disinda yasayanlar dunyanin heryerine sorgusuz gidebiliyor senin gibi kalitesiz degil sevil seni kucuk sevil beyninle yorum yapmaya calisiyorsun senin gibilerin sorunu ne biliyormusun cekememezlik onun yerine sukur et nankorluk yapma

TÜM YORUMLARI OKU (19)