"Gurbetçiler Neden Türkiye'ye Arabayla Geliyor?" Sorusuna, Gurbetçiden Yanıt Geldi!

Sosyal medyada bir kadın, 'Gurbetçiler neden Türkiye'ye arabayla geliyor?' sorusuna açıklık getirdi. Türkiye'den kışlık kurutulmuş gıda ürünleri getirdiğinin söyleyen Gurbetçi, 'İşte bu yüzden arabayla geliyoruz.' dedi. 

Yaz aylarında Almanya'dan Türkiye'ye gelen gurbetçilerin günler süren yolculuğu, Türkiye'deki vatandaşların akıllarına "Neden uçakla gelmiyorlar da arabayla geliyorlar?" sorusunu getirirken, bir gurbetçi bu duruma açıklık getirdi.

Türkiye'den götürdüğü ürünleri gösteren gurbetçi, "Arabayla gittiği zaman kışlık erzağını getirir. Kurutulmuş patlıcan, biber, salça vs. getiriyoruz." dedi.

İşte o video 🎥 👇

İlginizi çekebilir 👇

Amerika'da Yaşayan Bir Türk'ün Aylık Harcamasını Açıkladığı Röportajda Yaptığı 'Enerji' Vurgusu Dikkat Çekti
Muhabbet, Bir Dönem 0 Almanca'yla Hepimize Aşk Acısı Yaşatan Şarkısının Yazılış Hikayesini Anlattı
Ekspertiz Ustası, Meslektaşının Raporuna İsyan Etti: "Buraya Hiç Bakmadın mı, Nasıl Ekspertiz Yapıyorsunuz?"

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
05.09.2024

Almanya'nın Suriyelileri

05.09.2024

Bunlar surilerden beter be 😅

05.09.2024

Bunların hepsi Almanya'da var. Vücut Avrupa da olsa da kafa hala göç ettiği zaman da kalmış. Birde bunların çoğu gümrüklerde takılıyor. Geçmiyor para kaptıran mı altın yakalayan mı. Aslında hepsi bahane arabayla gelip akrabalara hava atmak amaç. Yazık sadece insan biraz zamana ayak uydurur.

06.09.2024

Bunlar utanmasa buradan bidonlara şu doldurup oraya götürürler, tok evin aç kedileri 😅

söyleyecek söz bulamıyorum. bunların hepsi bulunuyor. ama bedava varken niye para versin Almanya'da? şaka bir yana bunlardan yaptığı kar zaten fazlasıyla yol parasına gidiyor. 80 ler 90 larda olsa sonuna kadar haklı derim ama yıl olmuş 2025 herşeyi bulabiliyorken götürmek sorgulanması gereken bir şey. tuz götürecek kadar nasıl bir yokluk yaşıyorsa artık anlam veremiyorum. ben İngiltere de yaşıyorum Almanya'daki kadar çeşit ve uygun fiyatlı olmasa da burada ihtiyaçlarımı gideriyorum iki yılda bir annemin yemin edip zorla verdiği zeytin ve zeytinyağı ( Bursalı yım malum Gemlik zeytin ve zeytinyağı) haricinde birşey getirmiyorum. önceki yıllarda Türkiye'den gelen tırcı arkadaşlarla Mihalic peyniri istiyordum artık o da var burada. uzun lafın kısası neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum.

06.09.2024

ben İngiltere'deyim ben farklıyım diyorsun öylemi sana soylenecek söz çok ama degmezsin

TÜM YORUMLARI OKU (46)