Gurbetçiler Cevaplıyor: Türkiye'ye Kesin Dönüş Yapar mısınız?

Almanya’nın Dortmund şehrinde sokak röportajı gerçekleştiren Alamanya TV, Türklere kesin dönüş yapmak isteyip istemediklerini sordu.  Bakalım nasıl cevaplar gelmiş.

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
13.03.2018

it gibi biliyorlar orasının daha iyi olduğunu. açıkça söylüyor adam sosyal haklarımız daha iyi, anca 60 yaşında dönerim diyor. . ama bize ak partiyi reva görmeyi iyi biliyor orospu çocukları. mesele hayatını burada geçirmeyeceklerin doğru düzgün Türkçe bile konuşamayanların oy hakkı olması. bunların oy hakkı olması kadar büyük bir haksızlık gerizekalılık olamaz. izlanda yurtdışında 10yıl geçirenin oy hakkını iptal ediyor aynen öyle olmalı.

13.03.2018

yavrum artik burada da doga yok , daglari traslayip beton binalar doldurdular . oldugunuz yerde kalin , gurbet zor ama burada egitim de adalet sistemi de sicmis durumda . Acik gezersin taciz ederler kapali gezersin yobaz derler , memleket eski memleket degil . gecim problem , kultur problem , orada gordugunuz medeniyet ile Turkiyeyi sevseniz dahi kiyaslama yapacaksiniz , erkenden emekli oluyorsunuz burada olmeden olamiyorsunuz . kalin orda donmeyin . Keske benimkiler de gitselermis .

13.03.2018

madem dönmek istemiyorsunuz ve hayatınız orada, o zaman ülkenin kaderini etkilemeyeceksiniz. Türkiye için oy kullanmayın!

TÜM YORUMLARI OKU (12)