Gurbetçiden Ekonomik Durumdan Şikayetçi Vatandaşa İsyan: " Tayyip Erdoğan'a Kurban Olun Kurban"

Sokak röportajı sırasında gurbetçiler ve ülkede yaşayanlar karşı karşıya geldi. Gurbetçiler ülkedeki ekonomik durumun iyi olduğunu savununca ülkede yaşayan vatandaşlar isyan etti.

Popüler İçerikler

Sokak Röportajı Nedeniyle Tutuklanmıştı: Dilruba Kayserilioğlu'nun Cezası Açıklandı
ODTÜ'lüler Geleneği Yine Bozmadı: Mezuniyet Törenindeki Pankartlarla Yaratıcılıklarını Konuşturan Öğrenciler
"Türkiye'ye Son Gelişimdi!": İngiliz Turist Dalaman Havalimanı'ndaki Fiyatlar Karşısında Şoke Oldu!
YORUMLAR
31.10.2021

Almanya'da yaşayan bir gurbetçi, Türkiye'deki Türklerin sırf bu konu sebebiyle kendilerinden nefret ettiğini dile getirirken aslında bizim düşündüklerimiz "doğrudan" teyit ettirdi. Yani TL, avro karşısında değer kaybettikçe bunlar zil takıp oynuyor ve sonunda ülkenin batması bile umurlarında değil. Erdoğan'a duydukları yalancı sevdanın örgütlü bir eylem olduğunu anlamak için daha fazlasına gerek yok herhalde. Koca ülke, iradesini afyonla kaybetmiş yol fetişleri ve çıkarcı hainler sebebiyle uçuruma sürükleniyor. Olan ülkenin geleceğine oluyor.

31.10.2021

Kardeşim zaten bu duruma gelmemizdeki en büyük nedenlerden birisi, cehalete hoşgörü ayağına prim verip ağızımı açmamamız.

31.10.2021

Tüm gurbetçiler için söylemiyorum ama kusura bakmayın Hans'ın kucağından yerlilik millilik vatanseverlik taslayanlar kimseyi kandıramıyorlar.Tek dertleri para orada alacak 2.500 euro maaşı gelecek burada 30 bin Tl olarak harcayacak sonra da gelip vaaz verecek millete hadi oradan

31.10.2021

O zaman gelm burada yaşayın tl kazanıp harcayalım beraber amq şerefsizleri

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ