Gurbetçi Kadın Türkiye'deki Akrabalarına İsyan Etti: 'Eskiden Çikolata İstenirdi, Şimdi Telefon'

Yurt dışında yaşayan bir gurbetçi, Türkiye'ye geleceği zaman akrabalarıyla yaşadığı konuşmaları anlatarak sitem etti. Eskiden akrabaların gurbetçilerden sadece çikolata istediğini söyleyen kadın, şimdi iPhone15, Dyson, viski istiyorlar dedi. 

Yurt dışında yaşayan gurbetçi bir kadın, memleketine döneceği zaman akrabalarının istediği şeyleri açıklayarak duruma isyan etti.

Eskiden gurbetçilerden sadece çikolata istendiğini söyleyen kadın, "Direkt telefon geliyor. 'Kuzen bizi de bir gör, sigara getir.', 'Sizin orada iPhone ne kadar kuzen, burada pahalı biliyorsun, iPhone getirsene.', 'Amcanı da gör, bir viski getir." ifadeleriyle akrabalarının isteklerini sıraladı. Kadının sitemine sosyal medyada hak verenler olduğu kadar, tepki gösterenler de oldu. İşte o görüntüler; 📹

İstanbul'da Yaşayan Bir Gencin Toplu Taşımadaki Sorunlara İsyanı
Gece Kulübüne Giremeyince Soluğu İstiklal Caddesi'nde Aldılar: Arabadan Son Ses Müzik Açıp Oynadılar

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR

Gelip insanların evinde haftalarca kalırken iyi di mi? İnsan utanır be bunları söylerken. Gelmesen mesela nasıl olur? Biz de bıktık sizin görgüsüz tavırlarınızdan. Beyninizi sınır kapısında bırakıp giriyorsunuz ülkeye

31.07.2024

Ne bir şey getirin Ne de kendinizi getirin...

31.07.2024

Tek vasıfları ellerindeki euro olan insancik tanesine gurbetçiğ denir...

31.07.2024

vay be canım sağolsun kardeş. Almanya'da alman gurbetciyi döner satıcısı olarak görür, sizlerde tuvalette bok temizleyen eurolu olarak görün , ama gerçeğe baktığınızda onlar eskide kaldı, burdakiler şirket sahibi, polis öğretmen memur avukat her meslekte mecliste bile 20 üzerinde milletvekili var. atla gel gözünle gör diyeceğim ama cebinizde para yok vize yok anca Yunan adasına günübirlik kalamar yemeğe gidebilirsiniz ki yakında oda olmayacak , bu zor günlerde yaşadığınızin sebebi yıllarca Tayyip-kilicdar ikilisine oy vermeniz, yaptığınız ithal harcamalar, bir örnek lokontanin marketin önünden geçer eve gelip Getir den sipariş yaparsınız.

TÜM YORUMLARI OKU (21)