Günün Yorgunluğunu Unutturacak Birbirinden Eğlenceli 13 Guilty Pleasure Filmi

Ortamlarda ödüllü festival filmlerinden bahsederken, gizli gizli izlediğimiz ama bir o kadar keyif aldığımız filmleri konuşma sırası! Günün yorgunluğunu birkaç saatliğine de olsa unutturacak, birbirinden eğlenceli 13 guilty pleasure filmini bir araya getirdik. 

Not: Bu içeriğin paylaşımı arkadaşlarınıza ilaç gibi gelebilir!

1. My Best Friend's Wedding

Julianne Potter ve Michael O Neal, 28 yaşına kadar evlenmezlerse birbirleriyle evleneceklerine söz veren iki arkadaştır. Michael O Neal'in 28 yaşına girmesine iki hafta kala başka bir kadınla nişanlanması Julianne Potter'ı harekete geçirir. Filmin konusu bu evliliği sabote etmek isteyen Julianne'nin planlarını konu ediniyor. Filmin IMDb puanı 6,3'dür.

2. Means Girl

Afrika'da okuyan Cady Heron, bir anda ABD'de bir liseye yazılır ve yeni arkadaşlar edinmeye başlar. Girdiği bu yeni çevre 'Plastikler' olarak adlandırılıyordur ve Candy'e oldukça uzak insanlardır. 2004 yapım filmin IMDb puanı 7,0'dır.

3. Clueless

Jane Aueste'ın 'Emma' adlı romanından uyarlanan film,  Beverly Hills'de yaşayan bir grup genci konu olarak işliyor. Ana karakter Cher, popüler bir isim ve en büyük hobisi, silik tipleri yeniden yaratmak. Her sahnesiyle ikonikleşmiş bu filmin IMDb puanı 6,8'dir.

4. Jennifer's Body

Başrolünde Megan Fox'un yer aldığı film, şeytani bir ruhu içinde taşıyan Jennifer ve onun katlettiği erkekleri konu edinmektedir. Gençlik filmleri arasında yer alan yapım tam bir guilty pleasure örneği. 2009 yapımı filmin IMDb puanı 5,2'dir.

5. Meet The Parents

Komedi, romantik kategorilerinde yer alan film, 2000 yapımıdır. Oyuncu kadrosunda Ben Stiller, Robert De Niro gibi yıldız isimler yer almaktadır. Filmde kız arkadaşı Pam'e evlenme teklifi etmek isteyen hemşire Greg Fokker ve evliliği onaylaması uzun süren eski CIA ajanı kayınpederi arasındaki eğlenceli anlar konu olarak işleniyor. 'Meet The Parents' filminin IMDb puanı 7,0'dır.

6. Warm Bodies

Bir uyarlama filmi olan Warm Bodies, virüs temalı filmler arasında yer alıyor. Komedi, romantik ve korku kategorilerinde yer alan film, 2013 yapımı. Filmin konusu, virüsten dolayı zombi olan bir genç ve insan olan bir kadın arasındaki aşkı baz alarak işleniyor. Warm Bodies filminin IMDb puanı 6,8'dir.

7. Confessions of a Shopaholic

Alışveriş kolik bir kadın üzerinden anlatılan komedi filmi yapım, hayattaki önemin fiyat etiketlerinden ibaret olmadığını seyircilere gösteriyor. Alışveriş delisi bir kadının hikayesinin anlatıldığı film 2009 yapımı bir komedi. Guilty Pleasure listelerinin olmazsa olmazları arasında yer alan filmin IMDb puanı 5,9'dir.

8. Vegas Vacations

Aile babası ana karakterin tatil için seçtiği Las Vegas şehrinde yaşadıkları birbirinden ilginç maceraları işleyen film, 1997 yapımı. Olağanüstü bir tatil planlarken başlarından binbir türlü sürpriz geçen bu aile komedisi, kahkaha tufanı yaşamanıza neden olacak! Filmin IMDb puanı 6,0'dır.

9. Burlesque

Hayallerinin peşinden koşan amatör bir şarkıcı, garson olarak başladığı mekanda çok geçmeden ideallerine ulaşacağına yemin eder. Müzikal, drama ve romantik kategorilerinde yer alan film, 2010 yapımı. Guilty Pleasure listenizde yer alması gereken Burlesque filminin IMDb puanı 6,4'dür.

10. John Tucker Must Die

Okulun popüler çocuğu John Tucker, aynı anda üç kadınla sevgili olur. Birbirinden habersiz bu üç kadın gerçeği çok geçmeden öğrenir ve hain planlar kurmaya başlar. Bu eğlenceli film, 2006 yapımı bir romantik komedi filmidir. Günün yorgunluğunda kafa dağıtmanıza eğlenceli bir şekilde yardımcı olacak John Tucker Must Die filminin IMDb puanı 6,0'dır.

11. Encino Man

Şehir hayatından yoksun bir mağara adamı olan ana karakterimiz, bir kadına aşık olur ve şehir hayatıyla tanışır. Medeniyetle tanışan aşık bir adamın yaşadığı maceraları işleyen film, 1992 yapımıdır. Filmin IMDb puanı 5,8'dir.

12. How To Lose a Guy in 10 Days

Kadın ve erkek ilişkilerinin eğlenceli bir şekilde ele alındığı film, tam bir romantik komedi yapımıdır. Filmde 10 gün içerisinde ona aşık olan adamdan kurtulmaya çalışan bir kadın ve 10 gün içerisinde bir kadını kendine aşık etmeye çalışan bir erkeğin eğlenceli maceraları işleniyor. Kahkaha tufanı içerisinde izleyeceğiniz How To Lose a Guy in 10 Days filmin IMDb puanı 6,4'dür.

13. Stuart Little

Küçük fare Stuart'ın kocaman bir yüreği vardır. Kimlik karmaşası yaşayan fare ana karakter, bir aile tarafından evlat edinir. Evlat edinen ailenin kedisi ise Küçük fare Stuart'ın başına bela olur. Yaşadığı eğlenceli ve öğretici maceralar, sevimli anlara ev sahipliği yapar. 1999 yapımı filmin IMDb puanı 5,9'dur.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Uzun Süre Etkisinden Çıkılmayan Son 20 Yılın En İyi Film Dalında Oscar Ödülünün Sahibi Yapımlar
Şeyma Subaşı Haberlerinden Sıkılanlar İçin 13 Kısa Belgesel Önerisi
Oyunculuklarıyla Büyüleyen Son 20 Yılda En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını Alan Kadınlar

Popüler İçerikler

Dehşet Anları Kamerada: Sidney'de Bu Kez Vaaz Veren Piskopos Defalarca Bıçaklandı!
ODTÜ'lü Profesörün Canlı Yayında 'Torpil' İsyanı: "Çocuk Sınavı Kazanıyor, Almıyorlar"
Fatih Altaylı'dan AK Partili Şebnem Bursalı'ya İğneleyici Yazı: "Istakoz Kuru Yenmez, Şarap Ne İçtiler Acaba?"