Günün Kazananı: Yasin Sülün, 10 Kişi Kalan Rakiple Şartları Eşitlemek İçin Bir Oyuncusunu Maçtan Aldı

Çoğu insan futbolun bir ölüm kalım meselesi olduğunu düşünür. Hatta bazıları içinse bundan çok daha fazlasıdır. Rekabetin, adrenalinin hep en fazla olduğu bir spor olan futbolda ara sıra da olsa içimizi ısıtacak şeyler de olmuyor değil ama. Bunun güzel bir örneğine bugün rastladık.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 21 yaş altı takımlarının karşılaştığı maçta yaşanan olay 'Efendi Beşiktaş' deyiminin ne kadar haklı olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Beşiktaş, maçı 3-0 önde götürürken Fenerbahçe'de Alparslan sakatlanarak saha kenarına geldi. 3 oyuncu değişikliği hakkı dolan sarı lacivertli takım, çıkan oyuncusunun yerine bir oyuncu alamayınca maça 10 kişi devam etmek durumunda kaldı.

Beşiktaş U21 takımının teknik direktörü Yasin Sülün ise rakibinin 10 kişi kalması üzerine şartlar eşit olsun diye sahadan bir oyuncusunu aldı ve yerine kimseyi oyuna dahil etmedi. Maçın kalan dakikalarında iki takım 10'ar kişi mücadele etti.

Yasin Sülün: Hiçbir galibiyet bir gencin geleceğinden ve hayallerinden daha önemli değildir

Yasin Sülün'ün bu davranışı, tüm futbolseverlerden alkış aldı haliyle. Maç sonrası açıklama yapan Sülün, “Fenerbahçeli Alparslan Demir'in ciddi sakatlığına çok üzüldük. Hiçbir galibiyet bir gencin geleceğinden ve hayallerinden daha önemli değildir. Ekip kararı aldık. Her şey kazanmak değil. Buruk bir sevinç var. Her hoca benim gibi karar alırdı. Maç içinde hiç gerginlik olmadı.” şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın gençleri deplasmanda oynadığı maçı 3-1 kazandı.

Ama asıl kazananı hepimiz biliyoruz.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
03.12.2016

ulan yasin futbolcuyken bizi kanser etmenin sebebi, teknik direktörken sevindirmen içinmiş. Adamsın!

03.12.2016

Haha :)

03.12.2016

bi bıraksın bu işleri her yerde bir show yapıyor bu adamı teknik ekipte tutmak nedendir anlamıyorum takım 3-0 öne geçmiş bir oyuncu cıkartmış ta durumlar eşit olsun diye düşünmüş de "Hiçbir galibiyet bir gencin geleceğinden ve hayallerinden daha önemli değildir" mış mış da lan o kadar gençlerin hayalini düşünüyordun da aynı geçlerin emekleriyle hayalleriyle kendileirni gösterme şanslarıyla koca beşiktaş klübünün armasının onuruyla ne diye oynadın malezya da sırf kendi egon için ? ama sen ve senein gbi egolular değil hatalı olanlar onlara bu primi veren medya ve spor yöntecileri sizin gbileirn egoları yüzünden türk futbolu ve milli takım bu halde senin gibi şov yapanlar mı dersin yoksa millete hesap sorucam diyen futbolcularmı,1300tl maaşla 4-5 kişilik ev gecindirip bilete 50 tl para verip maca gelen gariban futbol sevenin izlemek zorunda kaldıgı 10milyonTL prim kavgası yapan artist topçularmı hepiniz iyisiniz aq ama futbol bu halde lan de get http://www.milliyet.com.tr/yasin-sulun-skandali--besiktas-2252560-skorerhaber/

03.12.2016

kimseyi memnun edemezsiniz bakın alttaki yorum. fenerde iyi oynasaymış 3 de o atsaymış. örnek davranışlara ülkece ihtiyacımız var tebrikler

TÜM YORUMLARI OKU (10)