Günün Fırsatı: HP Victus Dizüstü Bilgisayar İndirimde!

Güçlü donanımı ve şık tasarımıyla HP Victus Dizüstü Bilgisayar, hem iş hem de günlük kullanım için mükemmel bir seçim. Intel i7 işlemci, 16 GB RAM ve geniş 16.1 İnç ekranıyla verimli ve hızlı bir deneyim sunuyor. Bu şık cihaz şimdi indirimde!

Amazon Prime üyesi olmak için buraya tıklayın.

Bu içerik 28.10.2024 tarihinde güncellenmiştir. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

Intel Core i7-14700HX (20C / 28T / 1.5 GHz / 5.5 GHz / 33 MB) işlemci ile donatılmış HP oyuncu dizüstü bilgisayar, yüksek performans gerektiren profesyonel bir oyuncu için tasarlandı.

Grafiklerde Üstün Deneyim NVIDIA GeForce RTX 4070 bellekle desteklenerek oyun ve grafik işleme deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyor. 16.1 inç boyutundaki ekranı ve 1920X1080 çözünürlüğü, içeriklerinizi canlı ve net bir şekilde görüntülemenizi sağlıyor. Ekran paylaşım özellikli portları, harici ekranlara kolay bağlantı imkanı tanırken, yüksek performanslı grafik kartı ile iş ve eğlenceyi bir araya getiriyor.

Amazon Prime üyesi olmak için buraya tıklayın.

Yüksek çekirdek kapasitesi sayesinde çoklu görevlerde üstün bir verimlilik sunuyor. Güçlü işlemcisi sayesinde, HP oyuncu dizüstü bilgisayar yaratıcı profesyoneller ve oyun tutkunları için ideal bir seçim.

HP oyuncu dizüstü bilgisayar, Gen4 SSD ile hızlı veri erişimi sunarken, Gen4 SSD slotu sayesinde depolama kapasitenizi artırma esnekliği sağlıyor. Kompakt SSD boyutu, yer tasarrufu sağlayarak daha fazla depolama alanı elde etmenizi mümkün kılıyor. Üstelik maksimum 64GB'a kadar yükseltilebilir RAM kapasitesi ile performansınızı kişiselleştirebilirsiniz. HP oyuncu dizüstü bilgisayar, ileri düzey kullanıcılar için depolama ve bellek seçeneklerinde esneklik sunuyor.

Yüksek Performanslı Tasarım ve Bağlantı Seçenekleri Koyu Gri renkli Plastik kasasıyla dikkat çeken HP oyuncu dizüstü bilgisayar, dayanıklılık ve hafifliği bir arada sunuyor..

İndirimden yararlanmak için buraya tıklayın.

Amazon indirimindeki tüm ürünlere buradan göz atabilirsiniz.

Amazon Prime üyesi olmak için buraya tıklayın.

Eski Ucuz Temu’yu Özleyenler İçin Yerini Doldurmaya Aday 28 Ekim 2024 Amazon Ürün Önerileri
Bugün Hangi Markette ve Markada İndirim Var? 28 Ekim 2024 Fiyatı Düşen Ürünler
Oculus Quest 3 Sanal Gerçeklik Gözlüğünden Apple Air Tag'e: Haftanın En Çok Satan Elektronik Ürünleri!

Popüler İçerikler

Demet Evgar, Gülçin Santırcıoğlu'nun Sarhoş Haliyle Dalga Geçen Tansu Dayan'a Sağlam Bir Cevap Verdi!
Şamil Tayyar’ın İddiasına Göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bahçeli’nin Öcalan Çağrısından Haberi Yoktu
Avrupa Yakası'nın Sedef'i Suna Keskin, Gülse Birsel'in Veda Paylaşımına Sessiz Kalmadı