Günümüz İlişkilerinin Neden Yürümediğini Tüm Gerçekliği ile Anlatan Sosyal Medya Paylaşımı Uzaklara Daldırdı

Ah, nerede o eski aşklar... Günümüzde bir çok şey gibi ilişkilerde artık eskisi gibi değil. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayınlanan bir sokak röportajında insanlara 'Sevgili olmanın en zor yanları nedir?' sorusu soruldu. Verilen cevaplara tepki veren kadının videosu ise herkesin yarasına tuz bastı.

Sosyal medyada paylaştığı video ile viral olan kadın adeta hepimize günümüz ilişkilerini sorgulattı.

Yurtdışında yapılan bir sokak röportajında insanlara 'Sevgili olmanın en zor yanı nedir?' diye soruldu. Mikrofon uzatılan bir erkek ise 6 yıldır hiçbir kızla çıkmadığını söyledi.

Bu videoyu ve adamın verdiği cevabı gören bir kadın takipçi, cevap vermekten geri durmadı ve bir video paylaştı.

Videonun tamda bu kesitini alarak videonun aslında günümüz ilişkilerinin neden yürümediğini apaçık gösterdiğini söyleyen kadının oldukça tepkili olduğu görülüyordu.

İlişkilerde artık herkesin bir yedeği var...

Sosyal medyada paylaştığı video ile uzun süreli bir ilişki yürütmek, sevgili olmak için güvenilir birisini bulmak ya da gerçekten partnerinizin sizi sevdiğine inanmanın ne kadar zor olduğuna isyan eden kadın herkesin yarasına tuz bastı. Artık herkesin çok fazla seçeneği var bu nedenle ilişkiler yürümüyor, diyen kadın birinin mutlaka yedek plan yaptığını da açıkça ifade etti.

"Kimsede merhamet kalmadı!"

Günümüz ilişkilerinin yürümemesinin en önemli nedenlerinden bir diğerinin ise kimsede sabır ve merhamet kalmaması olduğunu söyledi. 'Kimse sevgili olup partnerini dinlemek istemiyor' dedi.

Sevgilim yok, derdim yok...

Bunun altında yatan nedeni ise insanların kontrol altında olmak istememesi olarak açıklıyor. Birinin sevgilisinin olmaması aslında rahat olmak ve sorumluluk almamak, demektir. Böylece insanlar kendilerini özgür hissedebiliyor.

"Zora gelince hemen ayrılıyorlar."

İnsanların özgürlüğünü ve rahatını bozmamak arzusu nedeniyle işler birazcık karışsa hemen ayrılmak istediklerini söyleyen kadın, 'Ailelerimiz bir şeylerle nasıl baş etti sanıyorsunuz?' diye serzenişte bulundu.

"Daha iyisini bulurum, düşüncesi var."

Ebeveynlerimizin sorunları çözerken daha sorumluluk sahibi olduklarını ifade eden kadın, 'Onlar kalkıp gitmediler, 'Daha iyisini bulurum' diye düşünmediler' dedi.

"Olgunlaşmak için birbirimize ihtiyacımız var."

İlişkilerde duyarsızca yaklaşımların arttığından yakınan kadın, bir sorun çıktığında kaçmak ya da ayrılmak yerine oturup birlikte çözüm bulun, dedi. Ancak bu şekilde büyüyüp olgunlaşabileceğimizi düşünen kadın, sevgililerin artık birbirine tahammülü olmadığını söyledi.

Güçlü çiftler birbirini aldatmaz ya da kötü davranmaz.

Sosyal medya paylaşımında güçlü çiftlerin birbirlerini dinleyip, anlamaya çalıştıklarını ifade etti. 'Eğer güçlü bir çift olmak istiyorsanız öncelikle bunları yapmalısınız, aldatmanın ya da kötü davranmaktan bahsetmiyorum' dedi.

"Sosyal medya ilişkileri öldürdü!"

Çağın insanlarının sosyal medya beğenilerini çok önemsediğinden bahseden kadın, 'Sosyal medya ilişkileri öldürdü' dedi. Gelen DM'ler ve sayısız mesajlar ile ilgileniyorsunuz, aşk artık yok, diye konuştu.

"Kadınlar, erkeklerin ne kadar zengin olduğu ile ilgileniyor."

Videonun devamında kadınların halinin de beter olduğunu söyleyen kadın, artık erkeklerin cüzdanları, ne kadar pahalı bir yemeğe çıkardığı ve size alabileceği lüks hediyeler ile ilgileniyorsunuz; kalbiyle değil, dedi. Bu şekilde birbirinizi kullanıp atıyorsunuz, diye yakındı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

"İnsanlar Çift Yaratılmış." Sözünün Canlı İspatı! Türkan Şoray'a Tıpatıp Benzeyen TikTok Fenomeniyle Tanışın
Hayatında Bu Kadar Kan Emici ve Parazitin Ne İşi Olabilir?
Bir Patronun İşçilerine Gönderdiği İlginç Tuvalet Mesajı İnsanları İkiye Böldü
"5 Dakika Daha" Diye Erteleyip İşe-Okula Geç Kalanların Sorununu Kökten Çözecek Alarm Kurma Taktiği Veriyoruz

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
24.10.2022

Erkekler kadının giderine,kadınlar erkeğin gelirine baktığı bu devirde gerçek sevgiyi bulabilenler çok şanslı

Genel kültürü olan, çoğu konuda tartisabilecek kadar çok kitap okuyan çiftlerin arasına cüzdanin krali da fakiri denk giremez.

24.10.2022

bence kadın erkek ayırmamak lazım.. günümüzde ne yazıkki saf ve sevgi içeren ilişki malesef kalmadı🤷‍♀️

24.10.2022

seçenek çok falan değil. hatta eskisinden çok daha az. o saçma sapan DM mesajlarından, abuk sabuk arkadaşlık uygulamalarından sevgili bulmak mucizenin ta kendisi. 2000 tane mesaj gelse içinden biriyle oturup adam gibi sohbet bile edemezsin. normal ve seviyeli insanlar zaten bu şekillerde tanışmıyor. haa istisnalar vardır tabi her konuda olduğu gibi. o saçma sapan sanal mesajlarla kedini bir halt sanan da salağın önde gidenidir zaten.

TÜM YORUMLARI OKU (5)