Günlük Burç Yorumuna Göre 9 Ekim Pazar Günün Nasıl Geçecek?

9 Ekim Pazar gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 9 Ekim Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay seni ikili ilişkilerinden, evliliğinden, ortaklıkların ve parasal konulardan etkileyecek. Öncelikle, ufak tefek sakarlıklara, baş ağrıları ve migren ataklarına karşı tedbirli olmanı öneririm. Bir taraftan ikili ilişkilerinle ilgili, eşin veya partnerinle ilgili bir yara alman söz konusu iken diğer taraftan da sosyal çevren ve yakınlarının desteğini alıyorsun. Aynı zamanda para harcama eğilimin de artabilir. Öte yandan hem ilişkilerinde hem finansal konularda bazı entrikalara, aksiliklere maruz kalabilirsin, uyanık ve dikkatli olmanda fayda var. İş ve kariyer konularında ise güçlü kontaklar ve kalıcı, sağlam sosyal ilişkiler kurabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay iç dünyan, sağlığın, para mevzuların, sorumlulukların, iş hayatın ve arkandan dönen işler olacaktır. Öncelikle hem ruhsal hem de fiziksel sağlığın konusunda özenli olman gereken bir gün. Baş ağrıları, migren atakları, kaslarınla ilgili problemler ve sakarlıklar olabilir. Sorumlulukların, sağlığına ilgili konular, işin, yapmak zorunda oldukların, parasal konuların ve ikili ilişkilerin seni bir miktar zorlayabilir. Fakat burada, zorlanılan konu her ne ise daha sağlam, güçlü ve iyi bir duruma zemin hazırlıyor, vesile oluyor. Önümüzdeki günlerde kariyer, iş, sağlık ve para açısından son derece destekleyici olacak. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay seni sosyal çevren, arkadaşların, aşk hayatın, çocukların, ilişkilerin ve çocuklarının ilişkileri alanından etkiliyor. Bir arkadaşınla ilişkinden, partnerinle ilişkinden ya da çocuğunla ilişkinden bir yara alman söz konusu olabilir. Gruplar, dernekler veya yardım kuruluşları ile ilgili pürüzler yaşanabilir. Biraz umutsuzluğa kapılabilirsin fakat moralini yüksek tut. Takip eden günlerde hayattan çok keyif alacağın,  destekleyici ve güzel etkiler altında olacaksın. Yurtdışı ile ilgili veya seyahat ile ilgili girişimlerin de olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay seni kariyerin, aile içi ilişkilerin, eşinin ya da babanın sağlığı veya onlarla olan ilişkilerinden ve özellikle ailenle para ilişkileri alanından etkiliyor. Aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bir gündem söz konusu olabilir. Ailenle aranda parasal mevzularla ilgili anlaşmazlık ya da iş ilişkilerinde de işle ilgili bir sorunların olabilir. Fakat şu an işinle, ailenle ilgili veya parayla ilgili finansal bir stres yaşasan da bir taraftan sağlam ve kalıcı yatırımlar konusunda destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay seni yurtdışı bağlantılı konulardan, seyahatlerden, iletişimden, uzaklardaki yakınlarından, kardeşlerinden, yakın dostlarından, ticaretten, eğitim ve hukuksal konulardan etkiliyor olacak. Uzaklardaki bir yakınının, kardeşinin ya da yakın bir dostunun sağlık durumu ile ilgili bir gündem, yakın çevrenle ilişkilerinde bazı entrikalardan ve pürüzlerden yara alma gibi bir durum söz konusu olabilir. Öğrenci olan bir Aslansan, eğitimle ilgili stresin yoğun olabilir. Fakat önümüzdeki günlerde, sosyal hayatın hareketlenecek ve kalıcı ilişkiler kurabileceğin insanlar tanıyacak veya var olan ilişkini sağlamlaştırabileceksin. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sana finansal konulardan, kazançlarından, ruhsal veya fiziksel sağlıktan, gizli saklı konulardan ve öz değer algın açısından etki ediyor. Bankalar, ortak paralar, ödemeler, borçlar, miras, nafaka konuları yani genel olarak finans konularında zorlanabilirsin, bir pürüz yaşayabilirsin, entrikalara maruz kalabilirsin. Aynı zamanda gizli saklı bazı konular açığa çıkabilir ve yüzleşmeler yaşayabilirsin. Hem ruhsal hem de fiziksel sağlığına bugünlerde biraz özen göstermelisin. Bu dolunay, seni psikolojik olarak zorlasa da takip eden günlerde hem finansal anlamda hem de kendini değerli hissetmene vesile olacak güçlü desteklerin olacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay seni ikili ilişkiler, eşin, partnerin, iş birliği yaptığın kişiler ve finansal konularda etkiliyor. İkili ilişkiler konusunda partnerin veya eşinle ilişkinde bazı stresler yaşayabilirsin, bir yara alabilirsin. Hatta kandırılabilir, entrikalara maruz kalabilirsin. Fakat dolunayı takip eden günlerde, özellikle aşk ilişkileri, çocukların ve seyahat konularında güçlü desteklerin olacak. Bugün stres yaşasan da bu durum yarının güzelliklerine vesile olacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sana işin, sağlığın, sorumlulukların, ilişkilerinle ilgili geri planda yaşadığın bazı kaygı, korku ve entrikalar konusunda etki ediyor. İkili ilişkilerinde yaşadığın entrikalar ortaya çıkabilir bugün. Hem kendinle hem de partnerinle yüzleşmeler yaşayabilirsin. Aynı zamanda bir yakınının veya senin sağlık problemin de gündeme gelebilir. İşinle, parayla ilgili bazı stresler de yaşayabilirsin. Fakat akabinde hem finansal girişimlerin, hem sağlığın, hem de ilişkilerin açısından desteklerin olacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay seni aşk hayatın, çocukların, sosyal ilişkilerin ve arkadaşların alanından etkiliyor. Aşktan yana bir yara alabilir, kandırılabilirsin. Gerek arkadaşlarınla, gerekse partnerinle ilişkilerinde bazı gizli saklı kaygı ve korkuların, hırsların, kızgınlıkların açığa çıkabilir. Aynı zamanda üreme organlarınla ilgili sağlık kontrollerini de yaptırmanı öneririm. Sosyal hayatın ve eğlence hayatın için yaptığın harcamalara da biraz dikkat edersen iyi olur. Dolunay, bir miktar stres getirse de önümüzdeki günler hem sosyal hem aşk ilişkileri açısından güçlü desteklerin var. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sana  ailen, evin, eşin, patronun veya gayrimenkul konularınla ilgili gündem verecektir. Öncelikle aile bireylerinin sağlığıyla ilgili bir durum olabilir. Aile içi ilişkilerde veya eşinle, patronunla ilişkilerinde bazı streslerin, kızgınlıkların olabilir. Parayla, kazançlarınla ilgili bazı zorlanmalar, sıkıntılar da gündeme gelebilir fakat önümüzdeki günlerde kazançlar, kariyer ve para konusunda destekleyici etkiler devrede olacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay seni kardeşlerin, yakın çevren, eğitimin, seyahatlerin, ticaret girişimlerin, yakın çevrenin sağlığı ve kendi sağlığın konusunda etkiliyor. Öncelikle boğaz bölgesi sağlığın ve ellerinin sağlığına dikkat etmeni öneririm. Yakın çevrenle, seyahatle ilgili veya uzaklardaki yakınlarınla ilgili birtakım pürüzler, iletişim sorunları veya sağlık sorunları yaşaman mümkün. Fakat takip eden günlerde yurtdışı, seyahat, aşk ilişkileri, eğitim veya hukuksal konularda güçlü desteklerin olacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay seni kazançların, finansal konuların, sağlığın ve öz değer algından etkiliyor. Bu dolunayla birlikte kendini değersiz hissedebilirsin. Hem ruhsal hem de fiziksel sağlığına ilgili pürüzler çıkabilir. Para ile ilgili konulardan, bankalardan, ödeme ve borçlardan yana zorlanabilir, stres yaşayabilirsin. Aşk hayatınla ilgili entrikalar, kızgınlıkların, hırslar ve korkular açığa çıkabilir. Çocuğunun sağlığı ile ilgili de bazı pürüzler yaşaman mümkün. Fakat önümüzdeki günlerde hem ruh sağlığın, hem fiziksel sağlığın, hem de finansal konularla ilgili güzel desteklerin olacak. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

9 Ekim Pazar Çin Burcuna Göre Günün Nasıl Geçecek?

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
08.10.2022

O yaralar hiç eksik oldumu sanki o maddi ve ilişkilerde daha uyanık olacam tavsiyene uyacam vede tavsiyen için teşekkürler😍👏👏👏❤❤❤👍🤝🏻

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ