Günlük Burç Yorumuna Göre 9 Ağustos Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Merkür ile Satürn arasındaki olumlu açı, iş hayatında hedeflerimizi değiştirebilir. Aşk hayatında ise pek çoğumuza radikal kararlar aldırabilir. Duygularımızla hareket ettiğimiz ve sık sık heyecana kapıldığımız bir gün başlıyoruz! 

Peki, 9 Ağustos Cuma günü burçları neler bekliyor? Burç yorumlarına göre bugün nasıl geçecek? Bugünün en kazançlı burcu hangisi? Günün en şanslı burcu hangisi? On iki burç için gezegenlerin konumuna göre aşk, para, sağlık ve kariyer konularını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre senin 9 Ağustos Cuma günün nasıl geçecek?

İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç, bugün içinden geldiği gibi davranacaksın. Kendini ve sözlerini sınırlandırmadan, olduğu gibi açığa vuracaksın. Merkür'ün Satürn ile oluşturduğu üçgen açının etkisiyle, hataları görmezden gelmeyerek sert eleştirilerde bulunabilirsin. Özellikle iş hayatında, bu durumdan nasibini alacak pek çok kişi tanıdığına eminiz. Fakat biraz dikkatli ve temkinli olsan iyi edersin. Zira bazı zamanlarda sınırı aşan sözlerin seni beklemediğin zorluklar içerisine sokabilir. 

En çok da üstlerinle arandaki iletişime dikkat etmelisin. Bu dönemde, üstlerinle arandaki dengeyi sağlarsan sorunlarına çözüm bulabilirsin. Yani, yerinde isyanların karşılığını alacak. Seni yersiz tartışmalara sokmak isteyen tarafların oyununa girme, sadece kendi hakkını savunarak elde edeceklerini göreceksin. Bu sırada iş hayatındaki başarılı ve yetkin duruşun da seni destekleyecek.

Tüm bunların yanında, romantik ilişkilerinde de dikkatli olman gereken bir dönemden geçiyorsun. Partnerinle arandaki iletişimi de dengelesen iyi olur. Bir yandan onu dinlemeye de odaklan, çünkü senin tarafından görülmek ve desteklenmek istiyor olabilir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa, bugün her zamankinden çok daha duygusal ve merhametli olacaksın. Herkesi ayrı ayrı düşünecek sevdiklerinin hayatına güzellik katmak isteyeceksin. Merkür ile Satürn arasındaki üçgen açının etkisiyle, sevgini göstermekten çekinmeyeceksin. Duygusal ve hassas yaklaş yaklaşımın, özellikle kardeşlerin, eşin ve varsa çocukların ile arandaki ilişkiyi güçlendirecek. Sahiplenici ve sevdiklerine bir arada tutan enerjin, Cuma gününün özellikle ikinci yarısından itibaren etkisini arttıracak. 

İşte tam da bu noktada aile arasında önemli bir role sahip olacaksın. Küsleri barıştıracak, miras tartışmalarına noktayı koyacak ve herkesi bir araya getireceksin. Tabii bunu, büyük bir sofranın başında lezzetli tatlar eşliğinde yapacağına da eminiz. Bu dönemde en büyük desteği ise partnerinden alacaksın. Senin sıcak ve sevgi dolu yaklaşımın, romantik ilişkinizi dinamiklerini de değiştirecek. 

Gelelim iş hayatına! Benzer bir misyonu, iş hayatında üstlenmesen iyi edersin. Zira bu sorumluluk seni iş yerinde zor durumda bırakabilir. Açıkçası bazen dengeyi kurmanın imkansız olduğunu kabul etmek gerekir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler, bugün heyecan ve tutkularını gizlemeyeceksin. Hayatında değiştirmek istediğin düzenler üzerine yoğunlaşacaksın. Zira Merkür'ün Satürn ile oluşturduğu üçgen hakkında etkisiyle, arzularına kavuşmak için hemen her yolu denemeye hazırsın. İstediğini elde edene kadar durmaya da pek niyetli olduğunu düşünmüyoruz. 

Özellikle de iş hayatında Satürn'ün destekleyici gücü sana motivasyon verecek. Kazancını arttırmanın bir yolunu bulmak için ekstra sorumluluklar alabilirsin. Yeteneklerini ve bilgini çekinmeden ortaya koyarken, rekabette her şeyin bir bol olduğunu da düşünebilirsin. Sanıyoruz bazı sınırları aşarak, liderliği ve gücü elde edebileceksin. 

Gelelim aşk hayatına! Partnerin ile arandaki ilişkiyi değiştirecek tutkularının peşinden git. Bu sayede bir süredir sorunlar yaşadığın ilişkini düzeltebilirsin. Partnerinle birbirinizin, unuttuğunuz yönlerini hatırlayarak aşkın tadını çıkarabilirsin. Bekar İkizler burçları için de bir haberimiz var. Bu arzulu ve heyecanlı haliniz, sizi bir yaz aşkına götürecek. Siz ise flört etmeye ve eğlenmeye resmen dünden hazırsınız. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç, bugün iletişim açısından hareketli bir güne başlıyorsun. Duygularını açığa vurmak için kelimeleri büyük bir ustalıkla kullanacaksın. Merkür ile Satürn arasındaki üçgen açının etkisiyle, her görüşmede istediğini elde edebilirsin. Tam da bu noktada romantik sohbetlerin yanında iş görüşmelerinde de elde edeceğin başarılardan söz etmeliyiz. 

Satürn'ün yol göstericiliğinden destek alarak, kendine iş hayatında yeni kazanç kapıları açabilirsin. Özellikle başvurularını, yatırımcı sunumlarını ve kredi görüşmelerini bugüne denk getirmeyi tercih etmelisin. Böylece reddedilmeni neredeyse imkansız kılan güçlü gezegen hareketleriyle şansını artırabilirsin. Mevcut işinde ise maaş görüşmeleri ya da terfi süreçlerine ilişkin toplantıları bugüne alabilirsin. Tabii maaş veren taraf sen değilsen. 

Gelelim aşk hayatına! Bugün partnerine özel bir itirafta bulunabilirsin. Aşkını dile getirmenin yanında hissettirmeyi de ihmal etmemelisin. Aşkın tadını çıkar. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan, bugün bol bol paradan söz edeceğiz. Bir süredir bütçeni zorlayan harcamalar ya da borçlarla başa çıkmak zorunda kalmış olabilirsin, fakat bugün bitiyor. Eline geçen toplu bir parayla kendine yeni bir konfor alanı inşa etme şansını bulacaksın. Merkür'ün Satürn ile yaptığı üçgen açı kesene bereket getirecek. Kaynaklarını artıracak ve bu Cuna günü kazanmaktan söz ettiğimiz bir gün haline gelecek. 

İşte tam da bu noktada, vergi süreçlerine ve alacak verecek ilişkilerini dikkat etmelisin. Kendini finansal anlamda güvenceye alacak adımları atmalısın. Maddi konularda kendine ve belirli uzmanların görüşlerine itimat etmeli, paranı da vaktini de başkasına emanet etmemelisin. Hatta yaratıcı fikirlerini de kendine saklaman gereken bir gündesin. Zira bu fikirlerin kimin işine daha çok yarayacağı belli olmaz. 

Gelelim aşk hayatına! Finansal konularda partnerinden destek almak seni şaşırtabilir. Ancak bütçenizi birlikte planlayarak eskisinden çok daha güçlü olabilirsiniz. Bu durum hem ilişkinize güven getirecek hem de sevginizi pekiştirecek. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak, bugün cesur ve girişimci olacaksın. İş hayatında lider ve yönetici roller üstleneceksin. Bugüne adeta başarına başarı katmak için başlıyorsun. Açıkçası alacağın riskleri bile şimdiden hesaplamış gibisin. Merkür'ün Satürn ile oluşturduğu üçgen açının etkisiyle, en doğru hamleleri yapacak güçtesin. Kendine güvenirsen başaramayacağın hiçbir şey yok! 

Peki sen nereden başlamak istersin? Bize soracak olursan, bu denli başarı odaklı olduğun bir günde öncelikle kişisel hedeflerine yönelmelisin. Kariyer planlarını önceliklendirmeli, başarı elde etmek için kendi sınırlarını zorlamasın. Bugün rakiplerin senden korkmalı, sen ise kendinden emin adımlar atarak hak ettiğini almalısın. Belki de hobilerini işe dönüştürmenin ve uzun vadeli hedeflerine en kısa zamanda ulaşmanın zamanı gelmiştir.

Gelelim aşk hayatına! Merkür, önemli detayları gözden kaçırmana neden olabilir. Dikkat et, bugün partnerin ve sana dair unuttuğun şey ilişkinde derin bir yara açabilir. Senin kadar detaylara önem veren biri böyle bir hata yaparsa, elbette göze batacaktır. Kısacası takvimi gözden geçirmeyi unutma. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi, bugün biraz dalgın olabilirsin. Kontrolün dışında gelişen olaylar, dikkatini daha da dağıtabilir. Dikkat etmezsen, küçük sakarlıklar ve kazalar da yaşayabilirsin. Merkür'ün Satürn ile oluşturduğu üçgen açının etkisiyle dağılmaya bir hayli meyillisin. Tabii bu sırada biraz da sabırsız olabilirsin. İşlerin hemen hallolmasını, düzenin bir an önce sağlanmasını ve her şeyin istediğin gibi olmasını isteyebilirsin. 

Özellikle de iş hayatına dair heyecan ve telaş içerisinde olabilirsin. Düzen kurma ve uyum sağlama konusunda her zamankinden çok daha özverili olabilirsin. Fakat sen elini taşın altına sokarken aynı hassasiyeti iş arkadaşlarından da bekleyebilirsin. Ekibinde yetersiz kişileri görmek seni rahatsız edebilir. Yeterince emek harcamadığını hissettiğin kişiler hakkında işlem başlatabilirsin. Rutini bozmadan düzeni korumak ve her şeyin yerli yerinde olduğunu görmek ise seni düşündüğünden çok daha fazla güçlendirecektir. 

Tüm bunların yanında, romantik ilişkinde rutinin dışına çıkmaya ihtiyaç duyabilirsin. Aşk hayatında yeni heyecanlar arayabilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep, bugün sosyal hayatına ve dostlarına vakit ayıracaksın. Arkadaşlarınla bir araya gelmeyi, sevdiklerinle eğlenerek vakit geçirmeyi her zamankinden çok daha fazla isteyeceksin. Acaba bir şeyler mi kutluyoruz? Zira, Merkür ile Satürn arasındaki üçgen açının etkisiyle güzel haberler de alacaksın. Seni özgürleştiren gelişmelere açık ol! 

Bu dönemde özellikle iş hayatında önemli gelişmelerden söz etmek mümkün. Maddi bağımsızlığını elde etmeni sağlayacak tekliflere, hayır diyemeyeceksin. Bu yüzden düzeninde değişiklikler söz konusu olabilecek. Kariyerini seyrini tamamen değiştirecek teklifleri ve fırsatları değerlendirirken bazı beklenmedik olaylar da yaşayabilirsin. Hiç gündeminde yokken başka bir ülkede yaşama fırsatı elde edebilirsin. Tabii kariyerine farklı bir yerde devam etmek sosyal hayatına da etki edecektir. 

Tam da bu noktada yeni bir sosyal çevre edinmek sana her zamankinden çok daha heyecan verici gelebilir. Yeni insanlarla tanışmak ve belki de aşka kapılmak tam da ihtiyacın olan şey olabilir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay, bugün otoriteni korumalısın. Düzenin başındaki kişi sen olmalısın. İşlerin kontrolden çıkmasına izin vermemeli, görev ve sorumluluklarına uygun hareket etmelisin. Zira Merkür ile Satürn arasındaki olumlu acının etkisiyle, yerini sağlamlaştıracağın bir dönemdesin. Gün boyu ciddi konularda haşır neşir olmak seni biraz yorsa da başarını garantileyecektir. Özellikle de finansal konularda son kararı kendinden başkasına bırakmamaya özen göstermelisin. Bu noktada ortaklık ilişkileri ve iş birlikleri esnasında biraz zorlanabilirsin. Fakat ortaklarını da dinleyerek karar vermek hata yapmanın önüne geçecektir. 

Görünen o ki Satürn'ün enerjisi ile resmen üzerine yapışan otoriter tavrın, haftanın kazananı olmanı sağlayacak. Şimdi yapman gereken gücünü korumak. Bunun için güç savaşlarından uzak durmalı, farkını yetkinliğin ile ortaya koymalısın. 

Aşk hayatında ise gücün kimde olduğu hiç önemli olmayacak. Hatta yoğun geçen günün ardından, partnerin tarafından şımartılmak da hoşuna gidecek. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak, bugün duygusal açıdan zorlu bir gün seni bekliyor. Bugüne kadar bastırdığın bazı duygular resmen ortaya çıkmak istiyor... Merkür ile Satürn arasındaki üçgen açının olumlu etkisiyle, bugünden itibaren hayatına yeni bir yön verecek duygularına bir şans verebilirsin. Sevgini itiraf edebilir, güzel duyguları ailen ve dostlarım ile paylaşabilirsin. Belki de bir anlık kararla mevcut düzenini hiç düşünmeden yıkabilirsin. Biraz da iş hayatından ödün vererek duygusal ihtiyaçlarına alan açabilirsin. 

Hayata karışmak, arkadaşlarınla doyasıya eğlenmek, partnerinle romantik bir kaçamak yapmak ya da sadece kendinle baş başa kalmak... İhtiyacın olan hangisi ise buna odaklanmalısın. Bugün önceliğini sen olmalı, duygularını ikinci plana atlamamalısın. Belki de yeni bir aşka yelken açmalısın. 

Tüm bunların dışında, çoğu zaman olduğu gibi bugün de başarılı olmak da sana iyi gelecek. Fakat başarıların biraz da öylesine seni bulması gerekecek. Sen çaba fark etmeden, elde edeceğin başarılar ise seni düşündüğün daha çok daha fazla tatmin edecek. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova, bugün özgürlük ve bağımsızlık duyguları senin için her zamankinden çok daha önemli olacak. Çoğu zaman düşündüğün kendi sınırlarını aşma fikri, bugün gerçeğe dönüşebilir. Zira Merkür ile Satürn arasındaki üçgen açı, karşına benzersiz fırsatlar çıkaracak. Kesin uluslararası boyuta çıkarmanı sağlayacak teklif bir anda karşına çıkacak. Sen ise bu teklife düşünmeden karar vermeye hazır gibisin. Ama dikkatli olmalısın. İstediğini elde ettiğinden emin olana kadar temkinli bir şekilde ilerlemelisin. 

Görünen o ki Merkür seni yurt dışı seyahatine çıkaracak. Kıta değiştirmeni gerektirecek bu süreç, sektördeki yetkinliğini arttıracak. Dolayısıyla iş hayatının yanı sıra eğitim konularıyla da ilişkili bir yolculuğa çıkman gerekebilir. Bu dönemde donanımını artırarak başarına başarı katmaya odaklan.

Yaşanan bu gelişmeler romantik ilişkini sınayabilir. İş hayatın ve geleceğin için son derece önemli olan bu yolculuğa partnerinin desteğiyle çıkmak mı, yoksa yoluna yalnız devam etmek mi karar vermen gerekebilir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık, bugün evlilik ve ortaklık ilişkilerin üzerine konuşmamız gerekecek. İlişkilerde karşılıklı uyum sağlamak adaleti ve dengeyi korumak bu dönemde bir hayli önemli olacak. Zira, Merkür ile Satürn arasındaki üçgen açının etkisiyle ikili ilişkilerde bazı dengeler değişecek. 

İlk olarak iş hayatına etki edecek ortaklık ilişkilerini ele alalım. Ortaklıklarında, karşı tarafın hakkını gözeterek önemli imzalar atabilirsin. Vicdanını sınayacak Satürn, seni yanlış yola sokmak istese de doğru bildiğini yapmaktan vazgeçmemen gereken bir dönemdesin. Bugün, yol arkadaşlarını yalnız bırakmayarak kendi geleceğini de güvence altına aldığını unutmaman gerekiyor.

Bir diğer konumuz ise romantik ilişkiler olacak. Retronun etkisi hala devam ederken ilişkini farklı bir boyuta taşımayı birkaç kez düşünmelisin. Evlilik kararını aniden almamalı ve partnerin ile arandaki ilişkiyi ince eleyip sık dokumalısın. Birlikte mutlu olduğunuzdan emin olmanın yanında, Bu mutluluğun daim olacağını da hissetmelisin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede