Günlük Burç Yorumuna Göre 8 Ekim Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

8 Ekim Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 8 Ekim Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde uyanmakta zorlanabilirsin ve yoğun rüyalarının etkisinde kalabilirsin. Günün devamında ise bazı kişilerden birtakım destekler görebilirsin ve görüşmeler yapabilirsin. Öğleden sonra da kaygıların artabilir, sindirim sistemin hassaslaşabilir ya da iletişimle ilgili sorunlar yaşayabilirsin. Akşam saatleri ise enerjin ve motivasyonun artıyor, keyfin yerine geliyor. İyimser ve şanslı olacağın bir zaman dilimi seni bekliyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde arkadaşlarından, dostlarından yardım ve destek görebilirsin. Uzaklardaki yakınlarından da maddi ve manevi destek görebilirsin. Öğleden sonraki saatlerde ise partnerinle veya çocuğunla zıtlaşmalar, fikir ayrılıkları yaşaman mümkün görünüyor. Akşam saatleri boyunca biraz daha içe dönük bir enerji hakim olacak ve sezgilerin, maneviyatın artacak. Sağlıkla ilgili bir gündemin var ise çözüme ulaşabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde biraz dalgın ve uyuşuk olabilirsin. Bir taraftan da sezgilerin, maneviyatın ve yaratıcılığın yüksek olabilir. Sanatla uğraşıyorsan sabahın erken saatlerini değerlendirebilirsin. Yardımlaşmak için de günün ilk yarısını değerlendirebilirsin. Öğleden sonraki saatlerde ise evle ilgili bazı karmaşaların, kararsızlıkların ya da aile bireyleriyle fikir ayrılıkların olabilir. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın hareketleniyor. Arkadaşlarınla görüşüp konuşabilirsin ve onlardan fayda, destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde uyanmakta biraz zorlanabilirsin. Güçlü rüyalar görebilir fakat hatırlamakta güçlük çekebilirsin. Aynı zamanda uzaklardaki yakınlarından yardım ve destek görebilirsin. Öğleden sonraki saatlerde ise kardeşlerinle veya yakın çevrenle fikir ayrılıkları yaşayıp tartışabilirsin. Kafa karışıklıkların olabilir. Akşam saatlerinde de enerjin  değişiyor. İşinden, kariyerinden fayda görebilirsin. Şanslı ve iyimser etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde enerjin biraz düşük olabilir, dalgınlık ve halsizlik söz konusu olabilir. Fakat bir taraftan da sezgilerin ve yaratıcılığın çok yüksek olacaktır, değerlendirebilirsin. Aynı zamanda sağlığın ve finansal konularda da destekleyici etkiler altında olacaksın. Öğleden sonraki saatlerde ise para harcama eğilimin ve sindirim sistemin ile ilgili ufak tefek pürüzler olabilir. Akşam saatlerinde de yurtdışı, seyahat, uzaklardaki yakınların ve eğitim konuları odağına yerleşiyor. Uzaklardaki tanıdıklarından fayda, destek ve iyilik görebilirsin. Maneviyatının, sezgilerinin güçlendiği bir zaman dilimi olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde partnerine veya eşine karşı yoğun duygusallık ve yardımlaşma içinde olabilirsin. Aynı şekilde partnerinin desteğini de görebilirsin. Öğleden sonraki saatlerde ise eşinle, partnerinle, ortaklarınla bazı fikir ayrılıkları yaşaman mümkün. Bir takım kaygıların da oluşabilir ilişkine dair. Akşam saatleri ise odağın değişiyor. Sağlığın, maddi meselelerin ve gizli saklı konular gündemine yerleşiyor. Daha iyimser olacağın ve finansal destek görebileceğin bir zaman dilimi söz konusu. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatlerinde rüyaların yoğun olabilir ve biraz dalgınlık, uyuşukluk yaşayabilirsin. Sağlık gündemlerin varsa kontrollerini yaptırabilirsin bugün. Aynı zamanda günün ilk yarısında ailenden, maddi ve manevi destek görebilirsin. Öğleden sonraki saatlerde ise kaygıların oluşabilir, sağlık hassasiyetlerin olabilir. Sindirim sistemine ve yediklerine dikkat edersen iyi olur. Akşam saatlerinde de odağına ikili ilişkilerin yerleşiyor. Eşinle, partnerinle ve iş birliği yaptığın diğer insanlarla güzel ilişkiler içinde olacaksın, destek ve fayda görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah saatlerinde partnerinle veya çocuklarınla duygusal ve yardımsever ilişkiler içinde olabilirsin. Aynı zamanda yakın çevrenden de destek görebilirsin ya da partnerinle seyahat gündemleriniz olabilir. Günün ilk yarısında çocuğunun eğitimi ile ilgili de destekleyici etkiler söz konusu. Öğleden sonraki saatlerde ise partnerinle aranızda fikir ayrılıkları olabilir, tartışmalara dikkat. Çocuğunun ufak tefek sağlık hassasiyetleri de gündeme gelebilir. Akşam saatleri ise odağın değişiyor. İşin, sorumlulukların ve sağlığın önem kazanıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde evinle, ailenle, aile bireylerinin sağlıklarıyla ilgili gündemlerin olabilir. Biraz dalgın olabilirsin fakat sezgilerin güçlü olacaktır. Aynı zamanda gayrimenkulle ilgili de gündemlerin olabilir, yatırımların söz konusu olabilir. Ailenle aranda para alışverişleri olabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise aile bireyleriyle bazı fikir ayrılıkları yaşanabilir ama uzun sürmeyecektir. Akşam saatlerinde de keyfin yerine geliyor, odağın değişiyor. Aşk ilişkileri, eğlence hayatı ve sanatsal aktiviteler açısından güzel bir akşam seni bekliyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde biraz dalgın ve unutkan olabilirsin fakat sezgilerin de bir o kadar güçlü olacaktır. Aynı zamanda kardeşlerine ve yakın çevrene yardımlarda da bulunabilirsin. Öğleden sonraki saatlerde ise yakınlarının sağlığı, seyahat veya çocuğunun eğitimi ile alakalı bazı kaygıların olabilir. Aynı zamanda yakın çevrenle bazı fikir ayrılıkları ve tartışmalar yaşaman da mümkün görünüyor. Akşam saatlerinde de odağına evin, ailen ve gayrimenkul konuların yerleşiyor. Daha iyimser olacağın ve ailenden destek göreceğin bir zaman dilimi. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatlerinde finansal konularla alakalı veya sağlığınla alakalı bazı belirsizlikler olabilir. Bir taraftan da sağlık konularında desteklerin olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde ise sağlığınla veya finansal konularla ilgili bazı kaygıların, korkuların olabilir. Bunları gizlemeyip paylaşman senin için daha sağlıklı olur. Akşam saatlerinde de odağın değişiyor. Kardeşlerin, yakın çevren ve onlarla olan iletişimin önem kazanıyor. Yakınlarından fayda ve destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde sezgisel, yardımsever, maneviyatı ve yaratıcılığı yüksek olan etkiler devrede senin için. Arkadaşlarından, sosyal çevrenden destekler de görebilirsin. Ancak dalgınlıklara, unutkanlıklara dikkat edersen iyi olur. Öğleden sonraki saatlerde ise partnerinle, eşinle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsin ya da ilişkilerle alakalı kaygıların açığa çıkabilir. Akşam saatlerinde de odağın değişiyor. Kazançların, finansal konuların ve sağlığın önem kazanıyor. Para ile ilgili iyimser düşüncelerin ya da para girişlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

8 Ekim Cumartesi Çin Burcuna Göre Günün Nasıl Geçecek?

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!