Günlük Burç Yorumuna Göre 5 Ağustos Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Merkür tüm hızıyla geri hareketine devam ederken, bazılarımız büyük heyecanlar yaşayacak. Hayattan tat alacak, retroya rağmen duygularını ve parasını yönetecek. 

Peki, 5 Ağustos Pazartesi günü burçları neler bekliyor? Burç yorumlarına göre bugün nasıl geçecek? Bugünün en kazançlı burcu hangisi? Günün en şanslı burcu hangisi? On iki burç için gezegenlerin konumuna göre aşk, para, sağlık ve kariyer konularını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre senin 5 Ağustos Pazartesi günün nasıl geçecek?

İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç, bugün eski dostlarınla bir araya gelebilirsin. Haftaya eskileri yad ederek, geçmişi anarak ve sevdiklerinle bir araya gelerek başlayabilirsin. Bu dönemde güçlü bağlar kurmak isteyebilirsin. Çünkü sevdiklerinle paylaşacak heyecan verici haberler alacaksın. Bu haber ise özellikle iş hayatınla ilgili olacak. Düzenini kökten değiştirecek mutlu haberleri paylaştıkça, mutluluğunun çoğaldığını hissedeceksin. 

İş hayatında sabrın sonunun selamet olduğu günler seni bekliyor. Bıkkınlıklarına rağmen sabır ve istikrar ile devam ettirdiğin mücadelenin karşılığını almak üzeresin. Zaferini kutlayacağın günler başlıyor. Bu düzen sana bolluk ve bereket de getirecek. 

Gelelim aşk hayatına! Eski dostluklar ile birlikte eski aşklar da gündeminde yer alabilir. Bugünlerde kalbinin sesin elinde sen iyi olur. Senin hikayen gerçekten yarım kalmış mıydı, yoksa bu retronun duygularını karıştırması ile ilgili mi anlamalısın. Onu aramadan önce biten ilişkinizi enine boyuna düşünmelisin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa, bugünden itibaren uzun zamandır beklediğin maddi güce kavuşabilirsin. Fakat bu güç sana kendi emeklerin karşılığında değil de miras yoluyla gelebilir. Bu nedenle harcamalarını ve yatırımlarını dikkatle değerlendirmelisin. Öz kaynaklarının uzun vadeli olması için doğru strateji ile ilerlemeli ve yerinde riskler almalısın. Özellikle lüzumsuz harcamalarına dikkat etmeli, bütçe planın olmadan harekete geçmemelisin. 

Gelelim iş hayatına. Bu dönemde iş hayatında da önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Fark yaratacak projelerde yer alarak yeteneklerini sergileme fırsatı bulabilirsin. Yaratıcılık gerektiren projeler yerine, matematiksel hesaplamalar ve analizler gerektiren işlere öncülük verebilirsin. Mantıksal yaklaşımlarla, pek çok sorunu kolayca çözüme ulaştırabilirsin. 

Mantığının ön plana çıkması ile birlikte romantik ve duygusal süreçlerden uzaklaşabilirsin. Duygularını ikinci plana atarken, özel hayatında kaos yaşamayı göze almış olması. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler, bugün duygusal dünyana denge ve düzen hakim olacak. Şimdi, romantik konularda ve aşk hayatında ne istediğini bilerek hareket edeceğin bir güne başlıyorsun. Tam da bu noktada ilişkiden ne beklediğini bilerek hareket edecek, partnerin ile arandaki sorunları çözebileceksin. Kararsızlıkların ortadan kalkmasıyla, kendinden çok daha emin bir şekilde hareket edeceksin. Senin bu net ve kararlı duruşu değişmesini istediğin, ancak partnerinden beklediğin desteği bulamadığın konularda daha önemli olacak. Bugünden itibaren birlikte ortak yolu bulacağınıza eminiz. 

Bu dönemde kararlılığını iş hayatında da göreceğimize eminiz. Özellikle kariyerin ile ilgili önemli kararları alırken eskisinden çok daha net olacaksın. Çünkü profesyonel yaşantın ile özel hayatın arasındaki dengeyi kuracaksın. Böylece hayatındaki stres faktörlerinde ortadan yavaş yavaş kaldırmaya başladığını hissedeceksin. 

Anlaşılan retronun zorlu yanlarının yanında düzenini destekleyecek etkileri de olacak. Gökyüzünün hareketlerini bir uyarı olarak ele alırsan, aradığın huzuru bulacaksın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç, bugün duygusal ve sosyal anlamda güçleneceksin. Bu dönemde duygularını dolu dizgin yaşayacak, sosyal hayatını buna göre inşa edeceksin. Her duyguyu doruklarında yaşamanın getirdiği avantaj ile bazı toplumsal ilişkilerden kurtulabilirsin. Seni zorlayan, üzen ya da inciten kişilerden eskisinden çok daha kolay bir şekilde uzaklaşabilirsin. Tabii bu arada, böylesi yüksek hislerle de başa çıkmak da zor olabilir. Mesela kolay kırgınlıklar, iletişimde yanlış anlaşılmalar ve zorluklar ile birlikte ilişkilerinde duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsin. 

Duygusal anlamda yaşadığın tüm bu değişiklikleri göz önünde bulundurursak, profesyonel hayatında daha dikkatli olmalısın. İşine duygularını karıştırmamalı, iş yerindeki düzenini hislerin doğrultusunda değiştirmemelisin. Ortaklıklarını, finansal kararlarını ve iş arkadaşlarınla arandaki ilişkiyi dikkatle yönetmelisin. 

Peki, hayatında bir düzen olsun istiyor musun? Öyleyse retroya rağmen mantık karar vermek zorundasın, bizden söylemesi. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan, bugün tüm pozitif enerjin ile haftaya başlıyorsun. Keyifli bir hafta geçirmek için sınırları zorlayacak istek ve heyecana sahipsin. İstediğini elde edene kadar durmaya ise hiç niyetli değilsin. Azmin zaferini elde edebilirsin, ancak retroda yapmaman gereken hırsın seni yönetmesine izin vermek. Yani, ince bir çizgi üzerinde yürüyorsun... Özellikle de iş hayatında güç mücadelesine girer ve üstünlüğünü kabul ettirmek için ısrarcı olursan, başarısız olabilirsin. 

Tüm gücünle hedefine kilitlenip, sadece kendi işine bakarsan başarı seni bekliyor. Tabii bu durumda iş arkadaşlarının ve üstlerinin fikirlerine, desteğine de açık olmalısın. Elde edeceğin başarının kazancını arttırma ve gücüne güç katma fırsatı olduğunu unutma. Güç elde etmek için, güçlü olduğunu ispat etmek değil yeteneklerini ortaya çıkarmak yeterli olacak. 

Gelelim aşk hayatına! Romantik sürprizler ve güzel haberler seni bekliyor. Ailen büyüyor, hanenize bir de bebek geliyor. Rica ediyorum tatlı heyecan var ne mutluluklarla yeni bir dönem başlıyor. Bu keyfin tadını çıkar. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak, bugün kariyerinde her zamankinden daha dikkatli olmalısın. Hedefine dikkatle odaklanmalı, başaracağına inanmalısın. Disiplinli, hırslı ve detaycı yaklaşımlarla kariyerinde en iyi olma fırsatını iyi değerlendirmelisin. Zira, yaptığın işi senden daha iyi yapacak hiç kimse olmadığını biliyorsun. Özellikle de Merkür'ün Başak burcunda devam eden geri hareketinde, odaklanman gerekenin işin olduğunu bilmelisin. Kendini kanıtlamak konusunda zorluk çekmeyeceğin bir dönemdesin. Bu yüzden rakiplerin arasında sivrilmeni sağlayacak farklılıkları ve detaylara odaklanmalısın. 

Tabii hırslarına hayatının her alanında yer vermemelisin. Özellikle de aşk hayatında hırslar yerinden duygularına odaklanmalı, duygularını ve arzularını takip etmelisin. Her şey olduğu gibi yaşamalı, sosyal hayatı ve ikili ilişkileri kontrol edemeyeceğini kabul etmelisin. Bu sayede kalbinin sesini dinleyerek aşkı bulabilirsin. Belki de o senin yanı başında ve sen onu görmekten kaçınıyorsun. Artık kendine ve duygularına da vakit ayırmanın sırası geldi. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgi Terazi, bugün iç dünyanın derinlerine inmelisin... Retro ile birlikte karışan duygularını ve kendini anlamaya çalışmalısın. Hayatının seyrini değiştirmek isteyen kararları almadan önce uzun süre düşünmeli, acele etmemelisin. Denge sağlamak isterken, dengeyi bozabilecek Merkür'ün etkisi altında. 

Özellikle de iş hayatında, ne istediğini bilerek hareket etmelisin. Maddi kaygılar ya da yükselme arzusuyla hareket etmemelisin. İç sesini dinleyerek gerçekten ihtiyacın olanı bulmalısın. Böylece kariyerini olması gerektiği gibi yönlendirerek başarıyı elde edebilirsin. Burada önemli olanın yalnızca başarı elde etmek değil, istediğine ulaşmanın da önemli olduğunu unutma. Çünkü mutluluk için ulaştığın nokta seni memnun etmeli. 

Benzer bir durum aşk hayatında da söz konusu olacak. Duygularına kapıl, aşkın tadını çıkar ve ilişki düzene oturtmaya çalışmak yerine düzene uyum sağla... Unutma her ikisinin farklı bir dinamiği ve süreci var. Ona sahip olmanın keyfini çıkar. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep, bugün yaratıcı yanlarının baskılanması ile biraz strese girebilirsin. Kendine yeterince üretken hissetmeyebilir ve durmaktan ya da harekete geçirmemekten korkabilirsin. Fakat bilmelisin ki retroda her zaman üretken olamayabilir ve yenilikten uzaklaşabilirsin. Sen ise bunun yerine enerjini iyi yönetmeli ve geçmiş projelerini yeniden ele almalısın. Yarım kalan ne varsa tamamlamak için harika bir dönemdesin. Belki de bunu avantaja çevirerek, daha önce yeterince zaman ayırmadığın işlere efor sarf ederek başarı elde edebilirsin. 

Başarının sarhoşluğunda biraz da kazançlarını ve bütçeni yeniden planlamaya odaklansan iyi olur. İpin ucu kaçtıysa ancak bu dönemde yakalayabilirsin. Finansal dengeyi sağlamak için bir an önce harekete geçmelisin. 

Gelelim aşk hayatına. Bu dönemde yeni bir aşka yelken açabilirsin. Ama daha da önemlisi anlık heveslere kapılarak flört etmeye, yeni insanlarla tanışmaya ve heyecan yaşamaya odaklanabilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay, bugünden itibaren ta ki Ağustos ayının sonuna kadar seni kısıtlamanın imkanı yok. Tüm baskılardan, zorlamalardan ve sınırlamalardan kurtulmanın bir yolunu bulacaksın. Çünkü retro senin özgürlükçü yanlarını ortaya çıkarıyor. Hayatını istediğin gibi yaşamak için bu fırsatı iyi değerlendirmelisin. Sadece olumsuzluklarla karşı karşıya kalmamak için ani kararlar vermemelisin. Her adımını birkaç kez düşünmeli, emin olarak hareket etmelisin. Böylece istediğin hayatı elde etme fırsatını kolayca yakalayacaksın. 

İstediğin hayatın bir parçası olan bol seyahat, gezmek ve eğlenmek de sık sık gündeminde olacak. Belki yıllık izne çıkabilir, işten ayrılabilir ya da kendine zaman ayırmanın bir yolunu bulabilirsin. Haftanın henüz en başından itibaren adım adım ilerlemeli, kararını vermelisin. 

Gelelim aşk hayatına! Bu dönemde ilişkilerin seni engellediğini hissedebilirsin. Bu yüzden romantik ilişkinde çok daha dikkatli olmalı, partnerinle birbirinizin sınırını aşmadan duygusal dengeyi bulmalısınız. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak, bugün her zamankinden çok daha net ve anlaşılır olacaksın. Sınırlarını çizecek kimsenin duvarlarını aşmasına izin vermeyeceksin. Özellikle de romantik ilişkilerinde denge kurmak senin için her zamankinden çok daha önemli olacak. Açıkçası, bu durum zaman zaman aşkı doldu da yaşamanı engelleyebilir. Ancak sınırlar seni güvende hissettirecektir. Partnerinin buna saygı duyması için isteklerini ona açıkça ifade etmelisin, bizden söylemesi. 

Gelelim iş hayatına. Düzenli, disiplinli ve hırslı bir şekilde çalışacağın bir haftaya başlıyoruz. Kariyerinde başarı odaklı bir ilerlemeye öncelik vereceksin. Bu dönemde, hiçbir şeyin hedeflerinin önüne geçmesine izin vermeyeceksin. Tam da bu noktada, duvarların çokça işine yarayacak. Kimsenin işine karışmayacak, izin vermeyeceksin. Ekip çalışması yerine bireysel hedeflere odaklanmak yapman gerekenin en iyisi olacaktır.

Bütün bunların yanında biraz da kendine zaman ayırsan iyi edersin. Dinlenmeye, kendine bakmaya ve mola vermeye ihtiyacın olduğunu da unutma. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova, bugün kendine güven. İstediğin her şeyi başarabileceğine inan. Retroda kendinden ne kadar emin olursun o kadar mutlu ve başarılı olacaksın. Özellikle de maddi konularda plan yaparken ve stratejilerini belirlerken, bilgi ve tecrübenden yararlan. Finansal kaygıları yönetmeye alış. Öz kaynaklarını, aldığın risklerle besleyeceğin bugün hiçbir fırsatı kaçırma. Görünen o ki haftaya analizler, detaylar ve paraya odaklanarak başlayacaksın. 

Kazandıkça artan konforunun içinde kendine yeni bir düzen kurmaya da hazırlanmalısın. Yeni iş girişimleri ve iş kurmak için doğru bir zamanda olmadığın için yatırımlarını iyi yönetmelisin. Elde ettiğin kârı mevcut işini büyütmek için kullanmalısın. 

Biraz da aşktan söz edelim. Aşkını heyecanı sana tüm bu maddi süreçleri ve kazanma isteğini unutturabilir. Bu sayede kendini tamamen duygularına bırakabilirsin. Ailen, sevdiklerin ve partnerin bu durumdan çokça memnun olacaktır. Romantizmin ve sevdiklerinle birlikte güçlenmenin tadını çıkar. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık, bugün her zamankinden çok daha cesur ve istikrarlı olacaksın. Bu yüzden var gücünle ilerlemeye odaklanacaksın. Böylece iş hayatında beklentilerinin üzerinde bir başarı elde edeceksin. Attığın her adımda öngörülü ve sezgisel yaklaşımlar sergileyeceksin. Bu da seni açık ara zirveye ulaştıracak! 

İşte tam da bu noktada iş hayatındaki başarılarından söz etmeliyiz. Cesaretinin ödüllendirileceği gün içerisinde üstlerine yeteneklerini sergilemekten kaçınmamalısın. İş yerinde görünür olmalı, tüm gücünü ortaya koymalısın. Ekip çalışmalarında lider konumunda yer almalı, fazla sorumluluk almaktan kaçınmamalısın. Hatta zaman zaman güç savaşlarına da girebilir ve fark yaratmaya da odaklanabilirsin. 

Gelelim aşk hayatına! Romantizmde de cesaret seni benzersiz kılacak. Partnerine yapacağın hoş sürprizler, hassas ve romantik yaklaşım ilişkinizi güçlendirecek. Duygularını ortaya çıkarmaktan ve itirafta bulunmaktan kaçınma. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!