Günlük Burç Yorumuna Göre 30 Kasım Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

30 Kasım Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 30 Kasım Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında sağlık konuların, iç dünyan ve maneviyatın yer alıyor. Duygusal hassasiyetlerinin ve kaygılarının olabileceği bir gün. Yoğun rüyaların etkisinde de güne başlayabilirsin. Gün genelinde iletişimle, ticaretle, yolculukla, kardeşlerinle ve eğitiminle ilgili pürüzler yaşaman mümkün. Konuştuklarına, ağzından çıkanlara ve trafikte dikkat etmeni öneririm. Uzak şehirlerde veya yurtdışında yaşayan yakınlarından, belki çocuklarından alacağın bazı haberler de canını sıkabilir. Solunum yolu rahatsızlıkları için de önlem almanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında arkadaşların, sosyal hayatın ve sosyal çevren yer alıyor. Gün içinde sosyal çevrenden kişilerle maddi konularla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Arkadaş çevrenden birilerinin sağlığı ile ilgili haber alman ya da kendi sağlığınla ilgili görüşmeler yapman da mümkün. Yakınlarınla, akrabalarınla finansal konularla ilgili sürtüşmeler yaşayabilirsin. Para çıkışların olabilir ya da bankalardan, vergi dairelerinden bilgiler gelebilir. Aynı zamanda solunum yolu rahatsızlıklarına, sindirim sistemine, boğaz ve bel ağrılarına dikkat etmende fayda var. Gün genelinde takıntılara, arkadan konuşmalara, gizli saklı konuşmaların kulağına gelmesine ve laf dalaşlarına açık etkiler var. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında işin, kariyerin ve diğer insanlarla ilişkilerin yer alıyor. Gün içinde işinle alakalı görüşmeler yapabilir, ortaklarınla fikir ayrılıklarına düşebilir ya da partnerinle iletişim problemleri yaşayabilirsin. Gün genelinde ikili ilişkilerinde münakaşa, inatlaşma, tartışma veya zıtlaşma yaşaman mümkün. Yargılayıcı olmamaya ve ağzından çıkanlara dikkat etmeni öneririm. Düşünmeden konuştuklarından dolayı daha sonra pişman olabilirsin. Aynı zamanda ellerine, solunum yollarına ve sindirim sistemine dikkat etmelisin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında seyahat, eğitim, hukuksal konular, sağlığın ve uzaklarda yaşayan yakınların yer alıyor. Gün içinde senin veya bir yakınının sağlığı ile ilgili bir görüşme yapabilir ya da ticaretle, eğitimle ilgili işlerini halledebilirsin. Gün genelinde iletişim problemlerine, ticari işlerinde ve günlük işlerinde çıkabilecek pürüzlere, ulaşım sorunlarına, kızgınlıklarına dikkat etmeni öneririm. Bugün susmak daha sağlıklı olabilir. Aynı zamanda sağlığına, boğaz ve solunum yolu rahatsızlıklarına, sindirim sistemi sorunlarına karşı tedbirli olmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında psikolojik ve fiziksel sağlığın, finansal konuların, bankalarla olan işlerin, ödemelerin ve aşk hayatınla çocukların yer alıyor. Gün içinde çocuğunun ya da partnerinin sağlığı ile ilgili gündemler veya partnerinle ilişkinde bazı pürüzler yaşaman mümkün. Gün genelinde ise ilişkinde yaşayabileceğin anlaşmazlıklar canını sıkabilir. İletişim problemlerine, yanlış anlamalara, öfkeli çıkışlara, düşünmeden konuşmaya açık etkiler var. Bugün partnerinle veya çocuğunla herhangi bir konuda uzlaşmaya varmanız biraz zor olabilir, zorlamamakta fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında ikili ilişkilerin, evliliğin, ortaklıkların ve beraberliğin yer alıyor. Gün içinde aile bireylerinle, babanla veya eşinle ilişkilerin seni bir miktar zorlayabilir. Aynı zamanda iş ve ticari ilişkilerin, çocuklarınla ya da aile bireyleriyle ilişkilerin açısından bir miktar stresli etkilerin var. Evle, gayrimenkul konularıyla ilgili bazı kararsızlıkların ve ikili ilişkilerde kafa karışıklıkların olabilir. Aile bireylerinin sağlığı, eğitimi veya psikolojisi ile ilgili gündemlerin de olabilir. Münakaşaya girmemeye, eleştirinin dozunu kaçırmamaya ve sağlığına dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında sağlığın, işin ve sorumlulukların yer alıyor. Gün içinde ticari işlerinde bazı stresli etkiler, aile bireylerinin sağlığı ile ilgili kafanı meşgul eden durumlar ya da solunum yolların ile ilgili sıkıntıların olabilir. Yakın çevre ilişkilerinde ve iletişimde stresli etkiler devrede sevgili Terazi. İletişimin hızlanabilir fakat bir taraftan da münakaşa etkisi, kararsızlık, odaklanamama, karar alamama, gerginlik gibi etkiler de var. Ulaşıma, internet hesaplarına, elektronik aletlere, solunum yolları enfeksiyonları ve sindirim sistemi problemlerine dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında aşk hayatın, çocukların, partnerinle ilişkin ve eğlenceli aktiviteler yer alıyor. Gün içinde çocuğunun veya partnerinin masrafları kafanı meşgul edebilir. Eğlence ve sosyal hayatın için fazla para harcama eğilimin de olabilir. Gün genelinde parasal konularla ilgili bazı streslerinin, kafa karışıklıklarının olması mümkün. Ödemelerin, borçların, kredilerinle ilgili hesap kitap yapmaya çalışabilir fakat zorlanabilirsin. Hesapta olmayan ödemeler ve borçlar da çıkabilir. Aynı zamanda sağlığına da dikkat etmen gereken bir gün. Solunum yolları rahatsızlıklarına, sindirim sistemi problemlerine ve sakarlıklara açık etkiler var. Kardeşinle veya bir yakınınla da aranda finansal konularla ilgili sürtüşmeler olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Gün içinde evinde veya aile bireyleriyle ilişkilerinde birtakım stresler yaşaman mümkün. Gün genelinde ise partnerinle, eşinle veya diğer insanlarla iletişiminde gergin etkiler söz konusu. Münakaşa, tartışma, fikir ayrılıkları, bir takım kararsızlıklar yaşayabilirsin. Uzlaşmanın zor olabileceği bir gün senin için. Biraz oluruna bırakmanda fayda var. Aynı zamanda solunum yolları ve sindirim sistemi problemlerine de dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında yakın çevren, dostların, kardeşlerin, eğitim, seyahat ve ticaret girişimlerin yer alıyor. Gün içinde senin veya bir yakınının, kardeşinin, çocuğunun, akrabanın sağlık gündemi olabilir. Gün genelinde senin de sağlığına dikkat etmen gereken etkiler var. Özellikle solunum yolları ve sindirim sistemi rahatsızlıklarına açık etkilerin var. Geri plandaki bazı düşüncelerin, kaygıların seni zorlayabilir. Psikolojik olarak yorulabilirsin. Depresif ve karamsar ruh halinden, gerginlikten uzak durmanı öneririm. Zihnini yatıştıracak uğraşlarla ilgilenmen sana iyi gelecektir. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında kazançların, finansal konuların ve öz değer algın yer alıyor. Gün içinde öz değerini sorgulayacağın durumlar yaşaman mümkün. Maddi konularla ilgili de bazı streslerin olabilir. Gereksiz para harcama eğilimine dikkat etmeni öneririm. Gün genelinde sosyal çevren, aşk hayatın, partnerinle ve çocuklarınla ilişkilerinde stresli etkiler var. Münakaşalara, fikir ayrılıklarına, gerginliklere ve kafa karışıklıklarına müsait bir gün senin için. Çocuklarınla, partnerinle ve arkadaşlarınla iletişimine dikkat etmende fayda var. Pot kırmamaya ve sert söylemlerle kalp kırmamaya özen gösterirsen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, Ay bugün burcunda ilerlerken enerjin ve motivasyonun yüksek olacaktır. Gün içinde işle ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin fakat biraz stres yaşaman da mümkün. Gün genelinde işinle, evinle, aile bireyleriyle, gayrimenkul konuları ile ilgili veya sağlığınla ilgili stresli etkiler var. Aile bireyleriyle veya iş hayatında iletişim diline dikkat etmende fayda var. Gergin konuşmalara, düşünmeden yanlış kararlar vermeye, fevri davranmaya, öfkeli çıkışlara ve kararsızlıklara müsait bir gün. Ayrıca sağlığına da ekstra özen gösterirsen iyi olur. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

30 Kasım Çarşamba Çin Burcuna Göre Günün Nasıl Geçecek?

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood