Günlük Burç Yorumuna Göre 30 Ağustos Salı Günün Nasıl Geçecek?

30 Ağustos Salı gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 30 Ağustos Salı günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, gün genelinde odağında ikili ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların olacak. Bu dönem, özellikle yakın çevrenle, kardeşlerin ve dostlarınla iletişiminin arttığı bir dönem. Akşamüstü saatlerinden itibaren ikili ilişkilerinde, birlikteliğinde, evliliğinde bir takım stres durumları ve huzursuzluklar söz konusu olabilir. Özellikle aile içindeki kadınlardan kaynaklanan bazı problemler gündeme gelebilir. Günün ikinci yarısında ise ilişkilerinin sınırlarını zorlamaman hayati önem taşıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün gündeminde sorumlulukların, günlük koşuşturmacaların ve sağlık durumun yer alıyor. Gün içinde biriktirdiğin işlerini yapabilir, gününü düzene oturtabilirsin. Akşamüstü ve devamında ise hem psikolojik hem de fiziksel sağlığına dikkat etmende fayda var. Özellikle boğaz, solunum yolları ve sindirim sistemine gerekli önemi göstermelisin. Diğer taraftan günün ikinci yarısında yakın çevrenle iletişiminde bazı pürüzler yaşanması olası görünüyor. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında aşk hayatın, çocukların, hobilerin ve sanatsal aktiviteler var. Günün ilk yarısını keyifli aktivitelerle geçirebilirsin, rahat bir akış görünüyor. Fakat akşamüstü ve devamında sosyal hayatın, sosyal çevrenle ilgili bazı stres durumları gündeme gelebilir. İlişkilerinde kendi değerini sorgulayabilirsin. Bunların yanı sıra bazı finansal kaygılara da kapılman mümkün görünüyor. Eğlenceye fazla odaklanıp, harcamaların ucunu kaçırmamaya dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında aile, ev, yuva ve gayrimenkul konuları var. Aile içi iletişimin, anlaşmaların, sözleşmelerin yoğun olduğu bir dönemden geçiyorsun. Günün ilk yarısı gayet rahat bir akış söz konusu olacak fakat akşamüstü itibariyle bir takım stres durumları, anlaşmazlıklar yaşanabilir. Aile içinde tartışmalar, belki bir kadınla ilgili entrikalar gündeme gelebilir. Sakin kalmaya çalış, baş ağrılarına karşı önlemini al. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün gündeminde yakın çevren, iletişimin, kardeşlerin, dostların, seyahat planların ve eğitim konuları yer alıyor. Gün içinde iletişimin yoğun olabilir, dostlarınla haberleşebilir ve sosyal medyada aktif olabilirsin. Akşamüstü ve devamında ise zihinsel olarak biraz gergin ve stresli olabilirsin. Kaygıların artabilir, kardeşinle veya arkadaşlarınla sürtüşmeler yaşayabilirsin. Arkandan çevrilen bazı işler açığa çıkabilir. İletişim diline dikkat etmen gereken bir gün olacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında finansal konular ve kazançların var. Bugün içerisinde gelir gider dengesi üzerinde durabilir, hesaplar yapabilir, yeni finansal kaynak arayışlarına girebilirsin. Akşamüstü saatleri ve devamında ise harcamalar konusunda ipin ucunu kaçırabilirsin. Sosyal hayatın için bütçeni aşmamaya dikkat etmeni öneririm. Ya da borçlar, bankalar, vergilerle alakalı bazı pürüzler, stresli durumlar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, Ay bugün burcundan ilerliyor. Bu nedenle odağında dış görünüşün, ihtiyaçların ve birincil motivasyonların olabilir. Gün içinde kendinle ve ihtiyaçlarınla ilgilenebilirsin, zaman ayırabilirsin. Akşamüstü ve sonrasında ise hem ilişki durumları hem de parasal konularla alakalı bazı stresler açığa çıkabilir. İkili ilişkilerin, evliliğin, birlikteliğinle alakalı bir takım huzursuzluklar yaşayabilirsin. Korkuların, kaygıların ve kızgınlıkların açığa çıkabilir. Bunların yanı sıra finansal streslerin de olabilir. Akşam saatlerinde de her şeyi biraz daha oluruna bırakmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün gündeminde geri planda kalmış bazı problemlerin, iç dünyan, psikolojin ve sağlık durumun yer alıyor. Gün içinde yalnız kalma ihtiyacın ve maneviyat ihtiyacın yoğun olabilir. Akşamüstü ve devamında ise bazı sağlık problemleri yaşanabilir, dikkat etmende ve temkinli olmanda fayda var. Baş ve boyun ağrısı, kasların ve mideme dikkat etmeni öneririm. Psikolojik olarak ise uzaklardaki birilerini kafana takabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında sosyal çevren ve arkadaşların yer alıyor. Yeni insanlar tanıyabilir, sosyal gruplara dahil olabilirsin. Arkadaşlarınla iletişiminde artış görülebilir. Akşamüstü ve devamında ise aşk hayatınla ve sosyal hayatınla ilgili kaygılar yaşaman mümkün görünüyor. İçinde bastırdığın bazı kızgınlıklar açığa çıkabilir. Aynı zamanda eğlence ve sosyal hayata fazla harcama yapıp bütçeni aşman da söz konusu olabilir, dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün gündeminde iş ve kariyer konuları yer alıyor. Gün içerisinde akış rahat olsa da akşamüstü hem ailenle hem de mevcut ilişkinle, eşinle alakalı bazı kaygılar yaşaman mümkün görünüyor. Bazı anlaşmazlıklar, sürtüşmeler yaşanabilir ve stresli saatler geçirebilirsin. Aile bireyleriyle, eşinle veya partnerinle iletişime dikkat etmen gereken bir zaman dilimi seni bekliyor. Çocuğunla alakalı bir konuyla da içten içe stres yapman mümkün. Elinden geldiği kadar sakin kalmaya çalışmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün gündeminde uzaklardaki kişiler, yurtdışı ve eğitim konuları yer alıyor. Akşamüstü saatleri bu konularla alakalı bazı stresli durumlar yaşanabilir, gündemine oturabilir. Birlikte çalıştığın insanlarla ilgili bazı entrikalar, iletişim sorunları, yakın çevreyle ilgili stresler ve ticaretle ilgili aksaklıklar yaşanabilir. Bazı korkularını, kaygılarını da iyi yönetmen gereken bir zaman dilimi seni bekliyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün gündeminde finansal konular, bankalar, krediler, vergiler ve yatırımlar var. Gün içinde hesap yapabilir, ödeme planları çıkarabilirsin. Akşamüstü ise finansal konularla ilgili bazı stresler yaşaman mümkün görünüyor. Çocuğun ile ilgili harcamalar çıkabilir ya da aşk ve eğlence hayatına fazla harcama yaptığını fark edebilirsin. Sağlığına da dikkat etmen gereken bir zaman dilimi, özellikle kas ve baş ağrılarına. Bugün bütçeni aşmamanı öneririm. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

30 Ağustos Salı Çin Burcuna Göre Günün Nasıl Geçecek?

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
29.08.2022

Şu an bi kz isteme biri de yok saçmaladnz yove evlilikle alakalı bi durumum da yok ortaklıktan bahsettiğin kızın ailesi kim onu bile bilmiyorum bare dibine kadar batmayın o bataklığa aklım da Şu an sadece gelin adayları var ama 8 kz var Daha ne isteme olayı ne görüşmelerim var gerçekten cılkını çıkartınız sadece bi bayan arkadaşm var başkada bi şey yook

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ