Günlük Burç Yorumuna Göre 29 Eylül Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Haftayı Ay'ın etkisiyle noktalıyoruz. Ay'ın Aslan burcunda olduğu ve Uranüs'ün güçlü etkileşiminin Zodyak'ın on iki burcuna etki ettiği gün boyunca hareketli anlar yaşayacağız. Bazı şeyler sonsuza dek değişecek! 

Peki, 29 Eylül Pazar günü burçları neler bekliyor? Burç yorumlarına göre bugün nasıl geçecek? Bugünün en kazançlı burcu hangisi? Günün en şanslı burcu hangisi? On iki burç için gezegenlerin konumuna göre aşk, para, sağlık ve kariyer konularını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre senin 29 Eylül Pazar günün nasıl geçecek?

İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç, bugün yaratıcılığın ile ön plana çıkmaya hazırsın. Haftanın son gününde Ay'ın Aslan burcundaki konumu ve Uranüs'ün dokunuşları ile kendine ifade etme isteğin güçlenecek. Düşündüklerini bir çırpıda dile getirecek, kendini özgürce ifade edeceksin. Yaratıcı fikirlerini ve sınır tanımaz düşüncelerini de hayata geçirecek enerjiye sahip olacaksın. 

Hayatının bundan sonraki aşaması için yeniliği inşa etmeye başlayacaksın. Dediğin hayatı yaşamak için karşına çıkan fırsatları dikkatli bir şekilde değerlendirmelisin. Zira sen hayata karşı açık oldukça, hayatta sana karşı bonkör davranacak. Özellikle kariyer yaşamında cesaretin ödüllendirilecek. Yönetici, lider ve direktör gibi pozisyonlarda görevlendirileceksin. 

Hayatın beklenmeyen yanlarına hazır ol. Hem iş hem de aşk hayatında sürpriz bir olay seni beklenmedik bir yöne çekecek. Yeni bir hayat, güçlü başlangıçlar ve bu hayatta güç seni bekliyor. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa, bugün ev ve özel hayatında ani değişiklikler seni bekliyor. Ay'ın Aslan burcundaki konumu ve Uranüs'ün dokunuşları ile aile ilişkilerinde beklenmedik gelişmelerden söz etmek mümkün olacak. Değişimin ateşini yakan ise sen olacaksın. Aile yaşantını değiştirmek için cesareti içinde bulacaksın. Elbette bunun için sevdiklerinle derin konuşmalar yapman gerekebilir. Zira artık kendi hayatını inşa etme, kendi yolunu belirleme ve belki de evden uzaklaşma zamanın geldi. 

Hayattan beklentilerini ve isteklerini belirlemelisin. Finansal özgürlük istiyorsan, iş ve özel hayatta da özgür olmalı, istikrara da özen göstermelisin. Görünen o ki haftanın son gününden itibaren konfor alanından çıkarak rotanı belirlemeye hazırsın. Ailen de seni bu konuda destekleyecektir. Çünkü artık, kendini böyle daha mutlu hissedeceğini onlar da biliyor olmalı. 

Hadi biraz da yeni hayatında değişecek rutinlerinden söz edelim. Yeni bir ev düzeni beraberinde yeni bir sosyal çevre, spor ve beslenme düzeni de getirecektir. Bu sayede kendine daha fazla vakit ayırmaya başlayabilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler, bugün yeni bir fikir veya iletişim yolu keşfetmen son derece mümkün. Ay'ın Aslan burcundaki konumu ve Uranüs'ün dokunuşları ile değiştiğini hissedeceksin. Düşüncelerinin, duygularının ve yaklaşımlarının değişmesine neden olacak bu düzen kararsızlıklarının ortadan kalkmasına neden olacak. 

Haftanın son günü, hayatında yeni başlangıçlara gebe! Zira bugünden itibaren daha kararlı, daha net ve heyecanlı olacaksın. Bu nedenle gelecek haftaya hızlı bir başlangıç yapmaya hazırlanabilirsin. Heyecanını ve yaratıcılığını paylaşmak için iş yerine yeni fikirlerle gidebilirsin. Bu dönemde kendi işini kurabilir ve sesinin daha fazla kişiye ulaştığı mesleklere yönelebilirsin. Görünen o ki göz önünde olmanın zamanı geldi. 

Hadi biraz da aşktan söz edelim. Bu pazar romantik anlamda da heyecanlı olacaksın! Partner ile birlikte baş başa bir kaçamak yapmak gündeminde yer alabilir. Aşka zaman ayırmak, partneri ile de daha fazla ve daha derin sohbetlere girmek isteyebilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç, bugün maddi konularda beklenmedik fırsatlar karşısına çıkabilir. Ay'ın Aslan burcundaki konumu ve Uranüs'ün dokunuşları ile kârlı yatırımlar gündeminde yer alabilir. Kazancının artacağı işlere ve yeniliğe odaklanmalısın. Çünkü elindeki fırsatları değerlendirerek geleceğe güçlü yatırımlar yapabilirsin. 

İşte tam da bu noktada güvendiğin fikirleri hayata geçirmek ve hayallerini gerçekleştirmek için aniden risk alma cesareti bulabilirsin. Bu arada başkalarından gelecek yardımı da geri çevirmemelisin. Özellikle fikirlerine yatırımcı bulduğunda, doğru anlaşmalar yaparak ekonomik güvenliğini sağlamalı ve iş birliklerine hazır olmalısın. 

Görünen o ki finansal anlamda güçlendiğin bir dönem seni bekliyor. Bu sıralar aşktan yana da yüzün gülecek desek, ne dersin? Tatlı tesadüflere ve romantik başlangıçlara hazır ol. Hoş bir karşılaşma ve tanışma ile romantik dünyanı heyecan katacak anlar yaşayabilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan, bugün kendini öz güvenli ve güçlü hissedeceksin. Tüm dikkatlerin üzerinde olması hoşuna gidecek. Ay'ın burcundaki konumu ve Uranüs'ün dokunuşları ile resmen bir yıldız gibi parlayacaksın. Bu aşamada bazı önemli konuşmaları yapmak için bugünü tercih edebilirsin. Yeni bir başlangıç yapmak için sevdiklerinden onay almak ya da bir görüşmede kendini göstermek istiyorsan, bugün harika bir gün. 

Gerekirse bazı planlarını değiştirerek kendini güçlü hissettiğin bugünü, gücünü başkalarına kanıtlamak için kullanmalısın. Bu sırada başarının hazzına ve ilerlemenin heyecanına da odaklanacaksın. Böylece durmak istemeyecek; haftayı güçlü bir şekilde kapatmak kadar gelecek haftaya da güçlü başlamayı da önemseyeceksin. 

Bu sırada yaşanacak sürpriz bir olay, kişisel imajında yenilik yapmana da neden olabilir. Bu değişiklik ise sana iyi gelecektir. Özellikle bir süredir yapmayı düşündüğün estetik bir dokunuş ya da saç ektirme gibi köklü bir değişiklik varsa bugün tam zamanı. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak, bugün gizli kalmış bir konunun açığa çıkmasına hazır olmalısın. Açığa çıkan bazı sırlar derinlerde seni şaşırtsa da dengini bozmasına izin vermemelisin. Zira Ay'ın Aslan burcundaki konumu ve Uranüs'ün dokunuşları ile gerçeklerin ortaya çıkması, en çok senin işine yarayacak. 

İşte tam da bu noktada kıymetli bir içsel farkındalık yaşayabilir, yeni bir bakış açısı kazanabilirsin. Böylece hayatının seyrini değiştirme fırsatı da bulabilirsin. Belki yaşananların ardından birtakım güvensizlikler değişebilirsin, ama artık kendine daha fazla güveneceksin. Haliyle bu durum başarını da artıracak. Özellikle iş hayatında ayakları yere sağlam basan adımlar atacak ve kendi kararlarını kendin vereceksin. Aile işi yürütüyor ya da ailenle birlikte çalışıyorsan, kendi yolunu çizmenin de zamanı geldiğini hissedeceksin. 

Bu yeni başlangıçların arasında kalbinin sesini de dinlemelisin. Yüreğinin derinlerinde bazı duygusal ihtiyaçlarını ihmal ettiğinin farkındasın. Belki artık gelecek hedeflerine ve planlarını düşünmeye az da olsa ara vererek kendine ve romantizme odaklanabilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi, bugün arkadaşlık ilişkilerinde beklenmedik bir olay yaşanabilir. Böylece yeni kararlar alman ve sosyal çevrende bazı değişiklikler yapman gerekebilir. Fakat şimdiden söyleyelim, bu değişiklikler pek de planlı ya da programla olmayacak. Aksine ani değişiklikler yaşanacak ve hayat seni yönlendirecek. 

İşte tam da bu aşamada, Ay'ın Aslan burcundaki konumu ve Uranüs'ün dokunuşları ile kendine yeni bir konfor alanı inşa etmen gerekiyor. Yeni bir sosyal çevre, belki yeni bir aşk ya da iş ortamı sana kendini çok daha iyi hissettirebilir. Konfor alanından çıkmak seni biraz tedirgin etse de kısa bir süre sonra aslında buna ne kadar ihtiyacın olduğunu fark edeceksin. Özellikle iş değişiklikleri öz güvenini de besleyeceği için Eylül ayının en büyük kazancın olacak. 

Hadi birazda aşktan söz edelim! Mevcut ilişkiyi bitirmek ve dengeyi bulamadığın aşktan uzaklaşmak için son çağrı... Bu sözümüz unutma, çünkü Ay yeni bir döngüye girmeden önce kendini resetlemen şart. Yolunda gitmeyen tüm yüklerinden kurtul. Bu sana iyi gelecektir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep, bugün kariyerinde sürpriz bir fırsat karşına çıkabilir. Bu dönemde özellikle liderlik yeteneklerini ortaya çıkartabileceğin ve bu sayede fark yaratabileceğin fırsatlardan söz etmek mümkün. Fakat bunun için bazı cesur hamleler yapman gerekebilir. Ay'ın Aslan burcundaki konumu ve Uranüs'ün dokunuşları ile hırslarına odaklanabilirsin. Bu da büyük riskler almana yardımcı olacaktır. 

İşte tam da bu noktada planladığından çok daha büyük yatırımlar yapabilirsin. Büyük fırsatları uzun vadeli başarılara dönüştürebilirsin. Ancak bunun için maddi anlamda desteklenmen gerekebilir. Bu desteği ise ailenden bekleyebilirsin. Dikkatli ol kendini yeterince iyi anlatmaz ve anlık bir heyecana kapılmış izlenimi yaratırsan, beklediğin desteği bulamayabilirsin. Bu nedenle kendini çok net bir şekilde açıklamalı ve isteklerini açıkça dile getirmelisin. 

Öte yandan bu dönemde sağlığına da dikkat etmelisin. Bir süredir görmezden geldiğini bazı sorunlar artmaya başlayabilir. Bu nedenle rutin bir doktor kontrolü, sağlıklı beslenme düzeni ve belki de biraz egzersiz iyi olabilir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay, bugün eğitimle ilgili ani bir karar alabilirsin. Bir anlık heves ile eğitim hayatında köklü değişiklikler yapabilirsin. Bu değişiklik sayısalcı isen sözelci olmak, lisans eğitimi alıyorsan bölüm değiştirmek, yüksek lisansı bırakmak ya da akademik kariyerini noktalamak kadar kesin ve net olabilir. Haliyle bu durum hayatında büyük bir değişimin de habercisi olacaktır.

Ay'ın Aslan burcundaki konumu ve Uranüs'ün dokunuşları ile senin için yeni bir dönemim başladığını söyleyebiliriz. Hatta büyük heyecanlar ile güçlü değişimler yaşamaya aileni de hazırlasan iyi edersin. Zira bu dönüşümün onları da etkileyeceği kesin. 

Öte yandan bugünlerde hayata bakış açını değiştiren yeni keşifler de yapabilirsin. Seni neyin beklediğini bilmeden farklı bir şeylere doğru ilerlemek isteyebilirsin. Zihninde rutinleri kırmak, düzeni yıkma ve yenilikle maceraya koşmak gibi düşünceler güçlenebilir. Böylece sosyal çevren ve aşk hayatın da bu durumdan etkilenebilir. Haftayı bitirirken yeni haftayı ve yeni rotanı da planlasan iyi edersin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak, bugün finansal kaynaklarında ani dalgalanmalar söz konusu olabilir. Maddi anlamda kendini güvende hissetmediğin anlar yaşanabilir. Bu aşamada astrolojik anlamda da destekleneceğini söylemeliyiz. Zira Ay'ın Aslan burcundaki konumu ve Uranüs'ün dokunuşları ile değişim seni bekliyor. 

İşte tam da bu noktada başkalarından gelen destek ile bazı şeylerin kontrolünü biraz dışında değişmesine izin vermelisin. Çünkü bu değişiklikler senin için son derece kârlı yatırımlara ve iş birliklerine dönüşecek. Ancak her şey yönetmeyi ve kontrol etmeyi seven yapın nedeniyle kendini biraz tedirgin hissedebilirsin. 

Hazır bazı şeyler kontrolden çıkmışken, kendini rüzgara bırakmaya ne dersin? Haftanın son gününde biraz köşene çekilip olanı biteni izleyebilirsin. Belki bu arada hayatına yeni birilerinin girmesine ve kalbini işgal edilmesine de izin verebilirsin. Romantik bir aşk için bazen ihtimal dışı olan şeyleri ya da abartılı duyguları da ortaya çıkarmak pek de fena bir fikir olmayacaktır. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova, bugün ikili ilişkilerinde beklenmedik bir hareketlilik yaşanabilir. Hayatına yeni birileri girebilir ya da hayatından birileri çıkabilir... Tam da bu noktada mutluluk veren başlangıçlardan ve huzur veren ayrılıklardan söz etmemiz gerekecek. Zira Ay'ın Aslan burcundaki konumu ve Uranüs'ün dokunuşları ile senin için yeni bir konfor alanı ve ilişki düzeni kurulacak. 

Bu aşamada ilk konuşmamız gereken konu ortaklıklar ve iş birlikleri olmalı. Yeni kuracağın eş düzeni ile birlikte çok ortakla anlaşmalar söz konusu olabilir. Haliyle bugünlerde fazla kişiyle iletişim kurman gerekebilir. Bu arada birçok kişi arasındaki bağı sağlayan ve iş birliği süreçlerinde dengeyi kuran kişi de sen olabilirsin. Bu nedenle aceleci davranmamalı ve kendi çıkarlarına da gözeterek süreci planlamalısın. 

Gelelim romantik ilişkilere! Açıkçası bu dönemde duygularını yönetmek ya da baskı altına almak istemeyeceksin. Aşkı dilediğin gibi yaşamak, duygularını gerektiğinde abartmak ve kontrolsüz ve hareket etmek sana iyi gelecek. Belki yeni biriyle tanışmak ve tatlı flörtleşmelerle heyecanlı anlar yaşamak da iyi olabilir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık, bugün iş hayatında ani değişiklikler veya yenilikler yaşanabilir. Günlük rutinlerinin tamamen değişmesi, düzeninin yenilenmesi ve konfor alanından çıkmak söz konusu olabilir. Tüm bunlar seni biraz şaşırtabilir, fakat endişelenmemelisin. Çünkü bu yeni düzeni çok seveceksin! 

Özellikle hayatını pozitif yönde etkileyecek tatlı sürprizlere hazır olmalısın. Bu sürprizler Ay'ın Aslan burcundaki konumu ve Uranüs'ün dokunuşları ile kazançlı iş fırsatları olabilir. En çok da maddi anlamda güçlenmeni sağlayan durumlar ortaya çıkabilir. Bu aşamada teklifleri iyi değerlendirmeli, mevcut düzenin ile yeni kuracağın düzen arasındaki kâr ve zarar denklemini dikkatle kurmalısın. Senin için en iyi olanı tercih etmelisin. 

Sosyal çevrende ve özel yaşantında ise seni mutlu eden kişilere yaklaşmayı tercih etmelisin. Duygularını kontrol etmek yerine anı yaşamalısın. Hayattan keyif almalı, haftanın son gününü dinlenerek ve eğlenerek geçirmelisin. Bu sayede Yeni haftaya sanki yeniden doğmuş gibi başlama fırsatı elde edebilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Popüler İçerikler

Galatasaray'dan Hem PAOK'a Hem de Fenerbahçe'ye Maç Sonunda Gönderme!
Resmen Dalga Geçti: MasterChef Deniz, Başını Örtüp Ayşe'yi Taklit Etti!
Benfica'da Şov Yapıyorlar: Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Portekiz Ekibini Sırtlıyor