Günlük Burç Yorumuna Göre 29 Ağustos Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

29 Ağustos Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 29 Ağustos Pazartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, günün ilk yarısı başlangıçlar, yeni girişimler için uygun değil. Yarım kalan işlerini tamamlayabilirsin. Öğle saatleri ile birlikte odağın ikili ilişkilerine, evliliğine, ortaklıklarına çevriliyor. İmzalar, sözleşmeler, anlaşmalar için de öğleden sonraki saatler son derece uygun sevgili Koç. Akşam saatlerinde ise iletişim yoğunluğun artıyor. Partnerinle görüşebilir veya haberleşebilir, yeni kararlar alabilirsiniz, birlikte seyahat planları yapabilirsiniz. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, günün ilk yarısı başlangıçlar, yeni girişimler için uygun değil. Onun yerine yarım kalan işlerini tamamlayabilirsin. Öğle saatleriyle birlikte gündemin sorumlulukların, günlük işlerin ve sağlığın oluyor. Angarya işlerini tamamlayabilir, sağlığınla ilgilenebilirsin. Haftalık rutinlerini, işlerini düzenleyip organize edebilirsin. Akşam saatleri ise sağlığınla ilgili, işinle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni finansal girişimlerde bulunabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, günün ilk yarısı başlangıçlar, yeni girişimler için uygun değil. Onun yerine ev veya ailenle ilgili yarım kalan işlerini tamamlayabilirsin. Öğle saatleri itibariyle odağına çocukların, partnerin, aşk hayatın, hobilerin ve sanatsal faaliyetler yerleşiyor. Akşam saatlerinde ise partnerinle veya çocuklarınla iletişimin artıyor. Birlikte sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz, keyifli vakit geçirebilirsiniz. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise yeni bir hobi edinme kararı alabilir, bunun için harekete geçebilirsin. Akşam saatlerinde ise dedikodudan uzak durmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, günün ilk yarısında anlaşmalar, sözleşmeler, seyahat planları ve eğitimle ilgili yarım kalan işlerini tamamlayabilirsin. Yarım kalan bu işlere yoğunlaşmanda fayda var çünkü günün ilk yarısı başlangıçlar, yeni girişimler için uygun değil. Öğle saatleriyle birlikte odağında ev, yuva, aile konuları yer alıyor. Ailenle görüşebilir, iletişimini arttırabilir, evle ilgili yeni kararlar alabilirsin. Aile üyelerinin sağlığıyla alakalı bir konuda da harekete geçebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, günün ilk yarısında para ile ilgili yarım kalan işlerini tamamlayabilirsin çünkü bu saatler başlangıçlar için uygun değil. Yeni girişimler için öğle saatleri ve sonrasını değerlendirebilirsin. Günün devamında ise gündeminde finansal konular, yakın çevrenle ilişkin, iletişim ve seyahat konuları yer alıyor. Kardeşlerinle, dostlarınla iletişimin artabilir, sosyal medyada daha çok vakit geçirebilirsin. Akşam saatleri ise yeni sosyal gruplara girebilir, sosyalleşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, günün ilk yarısı enerjin biraz düşük olabilir. Yeni girişimler, başlangıçlar, anlaşmalar için günün ikinci yarısını öneririm. Öğle saatleri ve devamında gündemin finansal konular olacaktır. Akşam saatlerinde de  finansal konularla alakalı yeni kararlar alabilir, işle ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsin. Sözleşmeler, anlaşmalar ve yeni kararlar için uygun saatlerin içindesin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, günün ilk yarısı kendini biraz yorgun, odağın zayıf hissedebilirsin. Yoğun rüyaların etkisinde kalmış olabilirsin. Öğleye kadar yenilikler, başlangıçlar ve dış görünüşünle ilgili değişiklikleri önermiyorum. Öğle itibariyle enerjinde yükseliş söz konusu. Akşam saatleri ise iletişimin, sosyalliğin artıyor. Yakın çevrenle bir araya gelebilirsin yada kendinle alakalı yeni kararlar verebilirsin, seyahat planları yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, günün ilk yarısı odağında sosyal çevren, arkadaşların görünüyor. Öğle ve sonrasında ise biraz içe çekilebilirsin. Akşam saatleri, düşüncelerin, zihnin çok aktif olabilir. Biraz dedikoduya da açık bir etki var, dikkat. Geri planda, kendinle ve sağlığınla ilgili yeni kararlar alabilirsin. Bazı önemli farkındalıklar da yaşayabilirsin. Akşam ve gece saatlerinde ise sezgilerin çok yüksek olacak, kafandaki soru işaretleri için iç sesini dinleyebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, günün ilk yarısı odağında kariyerin ve işin yer alıyor fakat girişimler ve başlangıçlar için öğle saatlerinin geçmesini beklemende fayda var. Günün devamında ise gündemin, odağın sosyal çevren ve arkadaşların oluyor. Özellikle akşam saatleri iletişim trafiğin çok artabilir, seyahat edebilir ya da arkadaşlarınla seyahat planları yapabilirsin. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise yeni tanışacağın kişilerle ilişkiler, yeni birliktelikler kurabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, güne rüyalarının etkisinde başlayabilirsin. Günün ilk yarısı başlangıçlar, yeni girişimler için uygun değil. Yarım kalan işlerini tamamlayabilirsin. Öğle ve devamında ise odağında işin, kariyerin olacak. Akşam saatlerinde iş seyahatlerin gündeme gelebilir ya da kariyerinle alakalı yeni kararlar alabilirsin, yeni girişimlerde bulunabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, günün ilk yarısı başlangıçlar, yeni girişimler için uygun değil. Yarım kalan işlerini tamamlayabilirsin. Öğle ve devamında ise odağında uzaklar, yurtdışı, yabancılar, seyahat konuları olacak. Akşam saatleri, uzaklardaki tanıdıklarınla iletişim trafiğin artabilir. Yurtdışı ile ticaret kararı alabilir, yeni bir eğitime başlayabilirsin. Akşamın ilerleyen saatleri ise çocuğunun eğitimiyle ilgili bir karar alabilir ya da uzaklardaki bir kişiyle romantik anlamda bir ilişkiye başlayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, günün ilk yarısı odağında ikili ilişkilerin, evliliğin yer alıyor. Öğle saatleri ve sonrasında ise gündemin finansal konular olacaktır. Bankalar, krediler, miras, nafaka konularıyla ilgilenebilirsin. Akşam saatleri ise yakın çevrenden maddi destek görebilir ya da kredi başvurusu kararı alabilir, aile üyelerinin desteğini alabilirsin. Akşam saatleri de gayrimenkul yatırımı için de değerlendirilebilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

29 Ağustos Pazartesi Çin Burcuna Göre Günün Nasıl Geçecek?

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!