Günlük Burç Yorumuna Göre 28 Haziran Salı Günün Nasıl Geçecek?

28 Haziran Salı günü burçları neler bekliyor? Peki, günlük burç yorumuna göre 28 Haziran Salı günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Sevgili Koç;

Hoş geldin sevgili Koç, bugün daha çok ailenle ve yuvanla ilgili konularla ilgilenmek isteyeceksin. Günün biraz durgun başlasa da ilerleyen saatlerde tempo artacak ve kendini çok iyi hissedeceksin. Ailenle ilgili ufak tefek sorunları çözüme kavuşturmak için biraz beyin patlatman gerekebilir. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa, çözüme kavuşturamadığın problemle için yakınlarından destek alman gereken konular olabilir. Maddi açıdan sıkıntılar yaşasan da bu dönem yerini rahat bir döneme bırakacak ve sende rahat bir nefes alacaksın. Kardeşlerin ve ikili ilişkilerinde daha dikkatli olmalısın. Yarın görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler, güne biraz yavaş ve isteksiz başlasan da ilerleyen saatlerde motivasyon dolacak ve işlerine sıkı sıkı sarılacaksın. Kariyer ve eğitim konusunda karşına güzel fırsatlar çıkacak ancak bu fırsatları iyi değerlendirmeli ve planlarını yaparken ince eleyip sık dokumalısın. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Yengeç;

Hoş geldin sevgili Yengeç, bugün sosyal hayatın bir hayli aktif olacak. Sevdiklerinle veya partnerinle birlikte güzel bir gün geçirecek ettiğiniz sohbetlerden baya bir keyif alacaksın. Şu sıralar sağlığına dikkat etmeli ve alman gereken vitaminlere özen göstermelisin aksi takdirde tempolu hayatına ayak uydurmakta zorlanabilirsin. Yarın tekrar görüşene kadar kendine çok iyi bak. Hoşça kal.

Sevgili Aslan;

Merhaba sevgili Aslan, bugün yakın arkadaşlarınla uzun telefon görüşmeleri yapabilir onlara birkaç konu hakkında fikir danışabilir veya onların sana danışacakları konular hakkında görüşlerini dile getirebilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde kendinle baş başa kalmak isteyecek ve uzun zamandır ertelediğin bakımlarınla ilgileneceksin. Kendini şımartmak sana ve ruhuna çok iyi gelecek! Yarın tekrar görüşene kadar kendine çok iyi bak.

Sevgili Başak;

Bugün fevri kararlar almaya çok meyillisin biraz daha sakinleşmeli ve sonradan pişman olacağın hareketler yapmaktan kendini uzak tutmalısın. Bunun dışında bugün sevdiklerinle birlikte olmak ve onlarla zaman geçirmek sana iyi gelecek. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak, hoşça kal.

Sevgili Terazi;

Selam sevgili Terazi, bir süredir içinden çıkamadığın ve çözmekte zorlandığın konular bugün nihayet çözüme kavuşacak hem sen hem de tecrübelerine güvendiğin ve akıl danıştığın kişilerin yardımıyla rahat bir nefes alacaksın. Kariyer ve iş hayatında her şey yolunda ilerleyecek. İkili ilişkilerinde biraz daha dikkatli davranmanı tavsiye ederim. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak, hoşça kal.

Sevgili Akrep;

Merhaba sevgili Akrep, sabah kendini halsiz ve yorgun hissedebilirsin. Fakat işlerini yapmayı ertelememelisin. Günün ilerleyen saatlerinde sevdiklerinle buluşmak veya sevdiğin kişiyle birlikte olmak sana çok iyi gelecek. Motivasyonunu toplaman konusunda sevdiğinin desteklerini alacaksın. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Yay;

Bugün gerek özel hayatında gerekse de iş hayatındaki insanlarla tartışma yaşaman çok olası. Ancak bu tartışmayı fazla uzatmamakta fayda var. Günün ilerleyen saatlerinde gergin havan yerini pozitifliğe bırakacak. Kendine zaman ayırmayı ve dinlenmeyi unutma. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Oğlak;

Bugün sevdiklerine, hayatındaki kişi veya ailenle zaman geçirmek isteyecek ve işlerine biraz mola vereceksin. Sağlığına bu aralar çok dikkat etmelisin. Bazı problemler yaşayabilirsin. Bunun dışında maddi kaynaklarında güzel gelişmeler yaşanacak. Yarın tekrar görüşelim. Kendine çok iyi bak.

Sevgili Kova;

Selam sevgili Kova, ilişki ve aşk konularında bu aralar kafa karışıklığı yaşıyor olabilirsin. Fevri kararlar vermekten kaçınmalı ve daha sakin kalmalısın. Akışta olduğun sürece problemlerin teker teker düzeleceğini göreceksin. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Balık;

Merhaba sevgili Balık, bugün aile bireylerinle birlikte hepinizi ilgilendiren bir konu için kafa kafaya verecek ve çözüm üretmeye çalışabilirsiniz. Kendinle değil daha çok çevrenle ilgilendiğin bir gün olacak. Günün ilerleyen saatlerinde ise bu gergin havayı üzerinden atmak için meditasyon yapabilirsin. Yarın tekrar buluşana dek kendine çok iyi bak.

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı