Günlük Burç Yorumuna Göre 28 Ekim Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Duygusal mesafeler ve özgürlüklerden söz etmenin zamanı geldi! Venüs ile Satürn arasındaki enerjiye kapılın... Biraz soğukkanlı ve dengeli olmalısın. 

Peki, 28 Ekim Pazartesi günü burçları neler bekliyor? Burç yorumlarına göre bugün nasıl geçecek? Bugünün en kazançlı burcu hangisi? Günün en şanslı burcu hangisi? On iki burç için gezegenlerin konumuna göre aşk, para, sağlık ve kariyer konularını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre senin 28 Ekim Pazartesi günün nasıl geçecek?

İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç, bugün ilişkilerde her zamankinden çok daha sabırlı olman gerekebilir. Haftaya duygusal mesafeleri sorgulayarak başlayabilirsin. Venüs ile Satürn arasındaki kare açının da etkisi ile partnerin ve yakın dostlarına karşı duvar örebilirsin. Kendi kabuğuna çekilerek sessizleştiğin bir hafta seni bekliyor! 

Yalnızca ilişkileri değil hayatı da sorgulayacaksın! Sevdiklerinle arandaki buzları eritmek için sevgiyi kanıtlaman gerekebilir. Görünen o ki bugünlerde sevdiklerine çok iş düşüyor, zira güvenini kazanmaları vakit alabilir. Özellikle sonradan ortaya çıkan bazı gerçekler aranızdaki ilişkide sorunlara neden olabilir.  

Gelelim iş ve kariyer hayatına! Bir yandan günlük rutinlerini devam ettirirken bir yandan da yeni iş arayışına odaklanabilirsin. Konfor alanından çıkmak için geleceğini garanti altına almanı sağlayacak bir iş bulmayı hedefleyebilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa, bugün alıştığın konfor alanından çıkmak isteyeceksin. Venüs ile Satürn arasındaki kare açı ilişkilerde sevginin ön plana çıkmasına neden olabilir. Özellikle partnerinle arandaki bağı sorguladığın ve sorumluluklarından yorulduğun bir sürece giriyorsun. Sevginin yetmediği anlar, sorumluluğun fazla geldiği durumlar ve birtakım atışmalar söz konusu olabilir. 

Bugüne dek katlandıkların ve sevgi için tahammül ettiklerin için artık sabrın kalmamış olabilir. Tam da bu noktada sadakat ve güven konusu da gündemine gelebilir. Duygusal anlamda son derece hassas olduğun gün boyunca seni yöneten hislerin kafanı karıştırabilir, dikkatli ol. 

İş hayatında da benzer durumlardan söz etmek mümkün. Zaman zaman profesyonel hayatını duyguların yönetebilir. Tabii bu durum alacağın kararları negatif yönde etkileyebilir. Aman dikkat öncelik mantık ve sayısal veriler olmalı. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler, bugün ihtiyaçlarına ve kişisel heveslerine yönelebilirsin. Özellikle sosyal çevrene karşı her zamankinden daha temkinli ve dikkat olman gerektiğini hissedebilirsin. Dostlarına karşı mesafeli bir duruş sergileyerek onları da şaşırtabilirsin. Venüs ile Satürn arasındaki kare açı iletişim yeteneklerinin önüne geçerken ilişkilerde ikilemleri de artırabilir. 

Zihinsel derinliği olan konulara yönelmen gereken bir güne başlıyoruz. İş hayatında güçlü fikirler ve analizlerle yolunu açabilirsin. Hem temkinli hem de kendinden emin tavırların sayesinde henüz haftanın ilk gününden iş hayatında fark yaratabilirsin. Hadi harekete geç, bu durumu kendini göstermek için fırsata dönüştür. İş hayatında kıymetli bir dönüşüm ve güçlenme süreci yaşayacaksın. 

Öte yandan bu durum sana özel hayatının stresinden uzaklaşma şansı da sunacak. Kare açının etkisinden kurtulana kadar ilişkilerden başka şeylere yönelmek yapabileceğin en iyi şey olacak. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç, bugün duygusal bağların derinliği artacak! Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde kendine kıymetli bir konfor alanı inşa etmek isteyeceksin. Yanında özgür ve rahat hissettiğin kişiler ile bir araya gelmek senin için her zamankinden çok daha önemli olacak. 

Tam da bu noktada ilişkilerindeki derinlik ve bağlılık sana kendi sınırlarının belirlenme şansı sunacak. Pek çok kez ardına saklandığın duygusal kalkan, yerini sınırlara bırakacak. Sınırlar ise hayatını nasıl yönetmek istediğine dair güçlü bir kaynak olacak. Çok sevsen de önceliğin kendin olduğu bir döneme giriyorsun. Hayat senin etrafında dönecek! 

Haftaya hızlı başlamak beraberinde güç ve para da getirecek. Açıkçası bu dönemde yatırım yapmalı, risk almalı ve gücüne güç katmalısın. Parayı en iyi şekilde yönettiğin dönemdesin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan, bugün aşk senin için biraz flu olabilir! Venüs ile Satürn arasındaki kare açının etkisinde partnerinle arandaki bağlılığı sorgulayabilirsin. İlişkilerinin kalıcı olup olmadığını test etmek gündeminde yer alabilir. Partnerin dışında yakın dostlarına da yapacağın bu sınav, ilişkilerinde sorunlara neden olabilir. 

Açıkçası tehlikeli sularda yüzüyorsun! Çünkü aşk ve dostlukta çoğu zaman güven en önemli temeldir. Bu nedenle haftanın başından itibaren egonu bir kenara bırakman en iyi seçim olacaktır. Belki de bazı bağlara fazla anlam yüklüyor ve aşırı sorumluluk alıyorsundur! 

Bu ilgi ve alakanı iş hayatına yönlendirmeye ne dersin? Başarı ve gücün esas kaynağını bulabilirsin. Hayattan beklentilerini karşılayacak kazanımlar ve rütbe elde etme şansın var. Dahası yeni ve bugüne dek denemediğin işler de gündeminde olabilir. Risk almak konusunda acele etme, yeni bir kariyer ya da sektör arayışı senin yanıltabilir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak, bugün geçmişin yarım kalanları ile yüzleşeceksin! Venüs ile Satürn arasındaki kare açı, kapanmayanları yüzüne vurabilir. Eski aşklar etrafındaki basit duygusal öğelerini gölgesinde can bulabilir. Kimi zaman çalan bir şarkı kimi zaman da koku seni geçmişe götürebilir. Duygusal olarak sağlam durmalı ve sınırlamaların korumalısın! 

Hayattan ne istediğini bilmelisin. Eğer isteğin geçmişe dönmek ise hiç zaman kaybetmemelisin. Fakat gelecekse aradığın, o zaman hatıralardan bir an önce uzaklaşmalısın. Zira bu durum mevcut düzeninde çatlak seslerin ortaya çıkmasına neden olabilir. 

İşte tam da bu noktada işkolikliğin en iyi kurtarıcın olacak. Pratik zekanı kullanarak daha ciddi işlere odaklanabilirsin. Duygularını bir kenara bırakabilirsin. Belki de romantik konular ve duygular ile yüzleşmeyi sonraya bırakmak da pratik bir çözüm olabilir. Ancak bu gölgelerin ortadan kalkması için er ya da geç bir karar vermen şart! Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi, bugün romantik ilişkindeki uyum ve düzen yeniden gündeme gelebilir. Zira partnerinle arandaki ilişkide her zaman fazladan sorumluluk alan kişi olmak seni yorabilir. Venüs ile Satürn arasındaki kare açı, bu yorgunlukları su yüzüne çıkarabilir. Haftaya ikilemler içinde başlayabilirsin. 

Tam da bu noktada yoğun iş gündemi, seni düşüncelerden kurtarabilir. Aşkın derinliğinden kaçmak ise mümkün değil. Bu yüzden sorumluluklarını istesen de bırakamayabilirsin. Ancak düzen ve denge kurmak için acele etmesen iyi olabilir. 

Belki de sosyalleşmenin zamanı gelmiştir. Haftaya sevdiklerinle bir araya gelerek başlayabilirsin. Dost meclisi bir aradayken partnerinle arandaki sorunların da çözülmesi mümkün. Çünkü bir arada katılacağınız davet ve etkinlikler, dostluğunuzu da pekiştirebilir. Böylece aranızdaki bağ güçlenir ve huzur artar. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep, bugün derin tutkuların esiri olabilirsin! Venüs ile Satürn arasındaki kare açı, seni sevdiğin insanlara çekecek! Özellikle partnerine yakın olmak ve arzulu bir aşk yaşamak gündeminde yer alabilir. Tatlı yakınlaşmalar, romantizm ve duygusallık gündeminde olabilir.  

Tam da bu noktada birlikteliğini evlilik ya da bebek ile taçlandırmak isteyebilirsin. Aşkı dolu dolu yaşamak keyifli bir de bunu sonsuz kılmak... İşte hayatına renk katabilir. Bağlı, bağımsızlığını istediğin dengeye ulaştırabilir. 

Hadi biraz da iş hayatından söz edelim. Çünkü bugün kazanmak için de harika bir gün. Farklılıklara açıklarken ve risk almak konusunda temkinli bir yaklaşım sergilerken iş hayatında kendini gösterme şansı elde edebilirsin. Tutkularını kariyer hedeflerini de şekillendirecek ölçüde yönetmek bugün alacağın en iyi karar olacaktır. Kariyerinde yeni ve güçlü bir dönem başlıyor. Bol şans! Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay, bugün özgür ruhun sınırlara takılabilir! Venüs ile Satürn arasındaki kare açının etkisi altında kendine koyduğun sınırlar hayatının seyrini değiştirebilir. Özgürlük arayışından biraz uzaklaşıp bağlılığa önem vermeye başlayabilirsin! 

Ne dersin, yeni bir aşk mı doğuyor? Yakın çevrende yer alan kişiler ile aranda farklı bağlar kurulabilir. Özellikle duygusal anlamda yakınlık hissettiğin kişi ile yeni bir aşka yelken açabilirsin. Bu yıldırım aşkının sonu nikah masası desek, inanır mısın? Çünkü Satürn ile Venüs'ün bu dengesi, Yay burçları için gerçek aşkın habercisi! 

Duygusal derinliği olan konular arasında aile bağların da yer alacak. Bu aralar sevdiklerinle bir arada kalmak senin için önemli olacak. Uzaklardaki aile bireleri ile bir araya gelmek için harekete geçebilirsin. Bir anlık karar ile soluğu sevdiklerinin yanında alabilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak, bugün ilişkilerinde kontrol ihtiyacın artabilir. Duygusal dayanıklılığı sağlamak adına bu aralar her zamakinden daha temkinli bir duruş sergileyebilirsin. Kolayca bağ kurmamak, romantizme kapılmamak gibi önlemler alabilirsin. 

Fakat sormak isteriz, nedir bu ciddiyet? Venüs ile Satürn arasındaki kare açı, senin belirgin özelliklerini ciddiyet ve disiplinini tetiklese de bu duruma kendini fazla kaptırmamalısın. Söylesene, sevmek ve sevilmek gibisi var mı? Ruhuna iyi gelen insanlarla arana mesafe koyma! Aşka ve sevgiye çokça ihtiyacın olduğunu kabul et. 

Özellikle de partnerin ile ne kadar güçlü bağlar kurarsan o kadar mutlu olacağın bir gün seni bekliyor. Belki de profesyonel hayatına bile duygularını katmak en iyisi olacaktır. Akılcı çözümlerini duyguların ile besle, başarı seni bekliyor. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova, bugün duygusal mesafeyi koruma isteğin her zamankinden güçlü olabilir. Venüs ile Satürn arasındaki kare açının etkisi ile ilişkilerinde bireyselliği önemseyeceksin. Kendini korumak adına mesafeyi çoğaltmak isteyeceksin. Hayalcilik ve özgürlük arzusu ruhunu saracak. 

Kendine daha fazla alan açmak için şimdi harekete geçmelisin. Aşka kapılmak ve duygularına kapılmak senin için son seçenek olabilir. Belki haftanın henüz ilk gününde harekete geçip tatil moduna geçebilirsin. Zira iş bile gündeminde olmayacak. 

İş demişken bir de kariyer hedeflerinden söz edelim. Bugün hedefin olmayacak! Bir an önce istifa edip kendi işini kurmaya karar verebilirsin. Hayatını özgürce şekillendireceksin. As bayrakları, bugün özgürlük ve boş vermişlik günü... Keyfin yerine gelecek ve hayata karşı bakış açın değişecek. Keyfin bol olsun. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık, bugün romantik ilişkilerde gerçeklerle karşılaşmanın tam zamanı! Venüs ile Satürn arasındaki kare açı duygusal duyarlılığının artmasına neden olabilir. Bu yüzden partnerinin de sorumluluğunu üstlenebilirsin. Hayattan ve aşktan keyif almanın tam zamanı! 

Tabii bu arada ailenle de keyifli anlar yaşayacaksın. Pazartesi gününe sevdiklerinle başlamak sana güç verecektir. Duygularını itiraf etmek, sevdiklerinden güç almak ve bazı duygusal gerçeklerle kucaklaşmak en iyisi olacaktır. 

Satürn'ün enerjisi altında biraz da iş hayatından söz edelim. Kariyer hevesi ile dolabilirsin. Heyecanla ilerlemek isteyeceksin. Belki de aradığın fırsat da bu dönemde ayağına gelecek. Keyifli bir başlangıç yaparak iş hayatında gücüne güç katabilirsin. Hadi bir an önce bir karar ver işini nasıl yapacağını ve nerede yapacağını seç. Bu sayede evrensel bir çekim de yaratabilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Popüler İçerikler

Terör Saldırısı: Ankara Kazan'da Bulunan TUSAŞ'ta Patlama ve Silah Sesleri!
TUSAŞ'a Terör Saldırısı Sonrası Instagram, YouTube, Twitter, Telegram ve TikTok'a Erişim Kısıtlandı
Demet Evgar, Gülçin Santırcıoğlu'nun Sarhoş Haliyle Dalga Geçen Tansu Dayan'a Sağlam Bir Cevap Verdi!