Günlük Burç Yorumuna Göre 23 Ekim Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Zodyak'ın on iki burcu için yeni bir gün başlıyor! Üstelik bugün herkes olduğundan farklı bir yol izlemeye ve heyecana odaklanacak. Değiştiğinizi hissetmeyeceksiniz bile... Sonuç ise mutluluk getirecek! 

Peki, 23 Ekim Çarşamba günü burçları neler bekliyor? Burç yorumlarına göre bugün nasıl geçecek? Bugünün en kazançlı burcu hangisi? Günün en şanslı burcu hangisi? On iki burç için gezegenlerin konumuna göre aşk, para, sağlık ve kariyer konularını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre senin 23 Ekim Çarşamba günün nasıl geçecek?

İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç, bugün profesyonel kimliğinden uzaklaşıp duygusal yanlarını ortaya çıkaracaksın. Maddi konulardan ziyade maneviyata yönelecek, kalbinin sesini dinleyeceksin. Bu durum senin için kıymetli bir değişimin başlangıcı olacak. 

Bugünden itibaren duygularını eskisinden çok daha açık ama sakin bir dille ifade edeceksin. Öfken, kızgınlıkların ve fevriliklerin geride kalacak. Sanki içine su serpilecek ve sen dengeyi bulacaksın. Böylece hem iş hem özel hayatında eskisinden daha fazla saygı duyulan bir kişi haline geleceksin.  

Tam da bu aşamada, bulunduğun konumu değiştirmen gerektiğini de fark edebilirsin. Sana daha fazla kazandıracak, daha mutlu edecek, daha başarılı olmanı sağlayacak ilişkilere ve işlere öncelik vermeye başlayabilirsin. Hayatını ve hedeflerini buna göre yenileyerek değişimin tadını çıkarmalısın. Bu yeni halinle işlerin daha kolay ilerleyeceğine ve görüşmelerin daha kolay geçeceğine de eminiz. Çünkü acele etmeden ve kaygıdan uzak bir şekilde hareket etmek zekanı ve öz güvenini de açığa çıkaracaktır. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa, bugün tutkuların seni yönetecek! Bu yüzden heveslerine ve anlık duygularına yönelebilirsin. Bir anda karar verebilir, bir anda vazgeçebilirsin... Duygusal iniş çıkışlarını besleyen ruh halin hayatına heyecan da katacak! 

Özellikle de ikili ilişkilerin hakkında konuşmamız gereken bir güne başlıyorsun! Çünkü tutkuların dışında sevinci, mutluluğu, mutsuzluğu, öfkeyi ya da heyecanı da doruklarında yaşayacaksın. Zaman zaman biraz abarttığını bile hissedebilirsin. Ancak sandığının aksine bu iniş çıkışlar sana iyi gelecek. Nasıl mı? 

Mesela bir süredir baskı altında olduğun için söylemeyemediklerini sonunda söyleyebileceksin. Zorla bulunduğun konumu terk edecek, seni dibe çeken ilişkilerden uzaklaşacak ve özgürleşeceksin. Sanki kendini hafiflemiş gibi hissedeceksin. Üzerinden bir yük kalkacak, kendine döneceksin. Ne dersin, belki de bu üç günü hafta sonu ile birleştirerek 5 günlük bir tatile çıkmanın da zamanı gelmiştir. Kalbinin seni götürdüğü yere gitmenin tam vakti! Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler, bugün sorumlulukların artabilir. Ancak bu aralar, zihnindeki ikilemler ve kararsızlıklarla baş etmen de zor olabilir. Yani bir anda her şey üstüne üstüne geliyor gibi hissedebilirsin! 

İşte tam da bu noktada bilmeni isteriz ki bu dönemini soğukkanlılıkla yürütürsen, iş hayatında büyük ödülün sahibi olacaksın. Terfi ve maaş zammının yanında uzun vadeli hedeflerine doğru güçlü bir adım da atacaksın. Tabii bunun için yeterince kararlı ve dik bir duruş sergilemen şart. Özellikle toplantı ya da sunumlar sırasında kendine güvenmelisin. Sözlerinden, fikirlerinden ve düşüncelerinden tereddüt etmemelisin. 

Benzer bir konudan aşk hayatında da söz edeceğiz! Partnerin ilişkinize güvendiğini hissetmek istiyor. Aşkınızı görünür kılmalı ve birlikteliğinizde yeni bir boyuta geçmek... Peki ya sen? Sen de bu ilişki için elini taşın altına sokar ve aşka evet dersen, daha fazla sorumluluk alabilir ama daha mutlu da olabilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç, bugün ortaklık ilişkileri ve iş birlikleri gündeminde! Kendini işine ve hayatını organize etmeye adayacaksın. Önceliklerin duygulardan ziyade profesyonel hayat olacak. Ne istediğini bilerek ve kendinden emin bir şekilde harekete geçecek, açıkçası bu sayede istediğini de alacaksın. 

Tam da bu noktada bazı ortaklıkların son bulmasından söz etmeliyiz. Duygusal anlamda bağlı olsan da maddi anlamda gücünü azaltan işlerden ve ilişkilerden uzaklaşacaksın. Böylece aslında pek çok sorundan ve sıkıntıdan da kurtulacaksın. Ayrıldığın iş ya da düzen nedeniyle eline geçen toplu para ile yeni adımlar atman ise şart. Bu parayı değerlendirmek için dikkatli kararlar vermeli, yerinde riskler alarak yeni işine odaklanmalısın.  

Öte yandan bu dönemde kendine de zaman ayırmalısın. Belki bu iş ya da düzen değişikliği sırasında kendine birkaç günlük tatil fırsatı da yaratabilirsin. Bu sayede zihnini dinlendirebilir, hem ruhsal hem bedensel anlamda tazelenebilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan, bugün geçmiş gündeminde yer alabilir! Ancak sana dair bir geçmiş değil, aile mirası anılar ve köklerine dayanan gizli konular hayatını meşgul edebilir. Dedelerinin ya da ebeveynlerinin sırları ortaya çıkacak. Öğrendiğin bilgiler karşısında birtakım kırgınlıklar yaşayabilirsin. Ancak bu durum maddi anlamda elini güçlendirecek! 

Manevi anlamda yaşadığın güçlükleri kolay atlatmaya odaklan! Zira bu süreci senin yönetmen gerekebilir. Ailenin büyüğü gibi davranman, işleri yoluna sokman ve ortaya çıkan gerçekler büyük skandallara dönüşmeden düzeni sağlaman şart! Kısacası bugün biraz zorluk çekebilir, yorulabilirsin. Ancak hane içindeki otoriteni sağlamlaştırmak ve aile mirasında söz sahibi olmak için bugün attığın her adıma dikkat etmelisin. 

Hadi biraz da aşktan söz edelim! Zira bu geçmiş ile yüzleşme konusu senin kalbindeki kırıkları da su yüzüne çıkarabilir. Belki de eski aşka dönme zamanı gelmiştir. Gururu bir kenara bırak aşkın sesini dinle! Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak, bugün sevdiklerini korumak için harekete geçeceksin. Aile içindeki düzeni sağlamak, kardeşlerini veya çocukları düşünerek bazı yatırımlar yapmak gündeminde yer alabilir. Güçlü karakterinle aile içindeki sorunları da çözeceğine eminiz! 

Tam da bu noktada kendini göstermeye ve hane içinde gerçek bir otorite olmaya hazır olmalısın. Düzende söz sahibi olmanın ötesinde, bu düzeni kuran kişi olmak üzeresin. Özellikle bir süredir devam eden maddi kaygılardan aileni kurtarmanın bir yolunu bulacaksın. Alım-satım işleri gündeme gelebilir. Bir köşede belki de unuttuğun bir mal değerine değer katarak zorlukların üstesinden gelmeni sağlayabilir. 

Maddi ve manevi anlamda güçlü duruşunla herkesi koruyacağına eminiz! Peki ya kendini? Bu arada işleri yoluna sokmak için fazla yoruluyor olabilir misin? Biraz da kendine ve hobilerine vakit ayırman şart. Biraz dinlenmek ve işleri akışına bırakmak da hiç fena fikir değil! Zaten elinden gelenin fazlasını ve yapılabileceğin en iyisini yaptın. Şimdi biraz soluklan. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi, bugün fırsatlarla dolu bir gün olacak. Özellikle maddi kaynaklar ve paradan söz edeceğiz. Haliyle bugünlerde kendine güvenin ve düzen arayışın da artacak. Kurmak istediğin düzen için ne kadar risk alabileceğini bilerek hareket etmelisin. Ne istediğinden emin olmalı, kurmak istediğin düzende iş konusuna özen göstermelisin! 

Öz kaynaklarını mülk, alım-satım ya da girişimlerle şekillendirebilirsin. Öte yandan paranı birikime bırakıp kendine, o yokmuş gibi de düzen kurmayı tercih edebilirsin. Bize soracak olursan, en az riskle en fazla kazanacağın yolu tercih etmelisin. Güvenlik ilk önceliğin olmalı, belki bu konuda güvendiğin kişilerle fikir alışverişlerine de girebilirsin. 

Hadi biraz da aşktan söz edelim! Bugün önemsendiğini hissetmek güzel olacaktır. Birilerinin sana değer verdiğini görmek isteyeceksin, bunun için sevdiklerinle zaman geçirsen iyi edersin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep, bugün kendini uzun zamandır hissetmediğin kadar güçlü hissedeceksin. Özellikle kişisel anlamda enerjinin yerine geldiğini fark edecek, özgür ve huzurlu olacaksın. Her zamankinden farklı bir şey var sende! Kabul et sanki bir yıldız gibi parlıyorsun! 

Tabii bu durum sana bir hayli de yakışıyor. Dış görünüşünden tavrına, davranışlarından ses tonuna her şeyinle ilgi çekiyorsun. Tarzında da bazı değişiklikler olabilir. Ne dersin, bu ara değişmek sana da iyi gelmez mi? Uzun zamandır istediğin bir estetik operasyon, saç ektirme ya da bakım gündeminde yer alabilir. 

Hadi biraz da iş hayatından söz edelim! Bu dönemde kariyerinde güçlü bir yükseliş dönemine de gireceksin. Güçlü yanların ortaya çıkacak ve başarıların artacak. Sık sık senden söz edilen bir gün olacak, dahası bu durum önümüzdeki günlerde de devam edecek. Sen de göz önünde olmayı tercih ederek fikirlerin ve kararlarınla görünür olsan iyi edersin. Bol şans. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay, bugün iç dünyana odaklanmalısın. Çünkü bilinçaltında bazı önemli keşifler yapacaksın. Maceracı ruhun, rotanı kolayca belirlemeni sağlayacak ama bunu yaparken biraz tedirginlik de hissedebilirsin. Zira yeni yollara girmek ve hayatını değiştirmek, senin için her zaman keyifli olsa da bu ara tedbirli olmak isteyebilirsin. 

Belki değişim değildir istediğin, ne dersin? Bunun yerine hayatındaki gizli sırları açığa çıkarmak, vakit ayıramadıklarına odaklanmak ve kendin için heyecan verici deneyimlere yönelmek güzel olabilir. Bu sayede hem düzenini koruyarak güvenli bölgende kalabilir hem de hayatına hareket katabilirsin. Belki yeni bir şeyler denemek, hobiler edinmek ya da eğitimlere katılmak aradığın hareketliliktir. Üstelik sana bilgi ve kişisel gelişim adına da yarar sağlayacaktır. 

Tüm bunların yanında belki de en çok ihtiyacın olan aşktır! Kendini duygularına bırak. Aşka kapıl ve birilerinin kalbini çalmasına veya partnerinin seni olduğun gibi görmesine izin ver. Bağ kur ve kalıcı bir ilişkiden kaçma! Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak, bugün hedeflerin değişebilir. Her zamanki gibi kariyer odaklı olacak ve geleceğe yöneleceksin elbette, ancak aradığın heyecan bu kez aşkta olabilir. Duygularını açığa çıkarmanın zamanı gelmedi mi, sence de?

İşleri bir an olsun boşlayarak kendine vakit ayırmak sana düşündüğünden çok daha iyi gelebilir. Para kazanmayı, başarmayı ve zirveye ulaşmayı unut. Bunları zaten yapacaksın, ama şimdi olması şart değil. Zamana bırakmak, akışı yaşamak ve anın tadını çıkarmak da güzel bir başlangıç olabilir. 

İşte tam da bu noktada aşk devreye giriyor! Resmen seni dört bir yandan sarıyor ve adeta hücrelerine nüfuz ediyor... Romantizm dolu bir günde kendini ne kadar mutlu hissettiğine odaklan. Tutkularının ve aşkın tadını çıkar! Bugün kararlarını duygularının yanında arzularına göre ver ve yürüdüğün yolda mutluluk yoldaşın olsun. Bu arada sevgi, başarıyı ve yükselişi de beraberinde getirecek bizden söylemesi. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova, bugün her zamankinden çok daha fazla sorumluluk alman gerekebilir. Toplumdaki yerin ve önemin artabilir. Bir çok kişinin senden maddi ve manevi anlamda destek beklediği bir güne hazır olmalısın. Bu dönemde mental anlamda gücünü korumalı ve dimdik ayakta durmalısın. Sevdiklerin ve kendin için yapabileceklerine inanamayacaksın! 

Gücünü başta kendin olmak üzere herkese kanıtlamak üzeresin. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alarak gönüllü çalışmalar ve vakıf işlerinde adından söz ettirebilirsin. Bu durum toplumdaki saygınlığını ve iş hayatında görünürlüğünü artıracaktır. Ancak senin ilgilendiğin bu değil, toplumsal güvenlik ve mutluluk olacak. 

Sevgini herkese bulaştırarak etrafına ışık saçıyorsun. Bu arada kendin için de bir şeyler yapmalısın. Mesela kısa bir yolculuk, nasıl olurdu? Tek başına huzur bulacağın bu yolculuğu hafta sonu ile birleştirerek enerji ve güç toplayabilirsin. Bol şans. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık, bugün akademik hayatına odaklanmalısın. Hafta bitmeden eğitim hayatına ilişkin köklü değişiklikler yapman gerekebilir. Vermen gereken kritik kararlar gündeminde olabilir. Bu aşamada anlık zevkler, kısa vadeli hevesler ya da kısa zamanda para kazanmak için eğitim hayatına ilişkin riskler alabilirsin. 

Tam da bu aşamada seni uyarmalıyız! Gelip geçici hevesler ya da sürdürülebilirliği olmayan işler için akademik başarından vazgeçme. Zira uzun vadede pişman olabileceğin kararlar vermek üzeresin. Özellikle de para için eğitiminden olmamalısın. Çünkü hayatındaki esas kaynak ve ilerlemenin önünü açacak konu eğitim hayatın.

Ufkunu açacak akademik süreçler için belki burs başvuruları ya da STK görüşmeleri yapabilirsin. Hayatını kolaylaştıracak maddi çözümler için sevdiklerinin yanında eğitim desteklerine de odaklanmalısın. Bu arada ailenden de hem maddi hem manevi destek göreceksin. Yolun açık olsun. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Popüler İçerikler

Yeşim Salkım, Vural Çelik'in Ölümünün Ardından İğneyi Televizyon Sektörüne Batırdı!
Adalet Bakanı Tunç ve AK Parti'den Yenidoğan Çetesi İçin Açıklama: "Devlet Bebeklerin Ölmesine İzin Vermez"
Arka Sokaklar, Narin Güran Olayını İşleyerek İzleyiciden Tam Not Aldı