Günlük Burç Yorumuna Göre 21 Eylül Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Abartılı duygularla strese hazır olun! Merkür ile Jüpiter arasındaki kare açı, hayatınızda bazı olumsuzluklara neden olabilir. Ama yine de güzel şeyler de olacak. Merak etmeyin güzel başlangıçlar ve keyifli süreçler de başlıyor.  

Peki, 21 Eylül Cumartesi günü burçları neler bekliyor? Burç yorumlarına göre bugün nasıl geçecek? Bugünün en kazançlı burcu hangisi? Günün en şanslı burcu hangisi? On iki burç için gezegenlerin konumuna göre aşk, para, sağlık ve kariyer konularını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre senin 21 Eylül Cumartesi günün nasıl geçecek?

İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç, bugün beklentilerini ve düşüncelerini uçlara taşıyacak Merkür ile Jüpiter arasındaki kare açının etkisi altındasın. Özellikle İş hayatını ilgilendiren büyük planlar yapabilirsin. Fakat dikkatli olmalı ve gerçekçilikten uzaklaşmamalısın. Bir anda aklına gelen yaratıcı fikirler nedeniyle bazı detayları göz ardı edebilirsin. 

İşte tam da bu noktada, pek de mutlu olmayacağın olumsuzluklar yaşayabilirsin. Bu nedenle astrolojik anlamda olumsuzlukları beraberinde getiren kare açının etkisi altındayken, yapacağın girişimlerde her zamankinden daha temkinli olmalısın. İşini şansa bırakmamalı, somut verileri kullanarak dikkatle hesap yapmalısın. 

Öte yandan bugün ikili iletişimde aşırı öz güvenli bir şekilde hareket edebilirsin. Özellikle duygusal konularda bu durum bazı yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Kendine güvenmek önemli olsa da bu dönemde etrafındakilerin düşüncelerini önemsemek de kritik bir konu olacaktır. Hatta aile bireylerinden gelen tavsiyeleri dikkatle dinlemelisin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa, bugün risk almak konusunda her zamankinden daha hevesli olabilirsin. Fakat özellikle ekonomik özgürlüğünü ve kariyerini etkileyen konularda riskli adımlar atmak pek doğru bir karar olmayabilir. Zira bugün Merkür ile Jüpiter arasındaki kare açının etkisi altında, bazı sınırları kolayca aşabilirsin. Açıkçası gözünü karartıp aşılmaması gereken kimi çizgileri de aşabilir ve kaybedebilirsin. 

İşte tam da bu noktada mevcut düzenini korumayı tercih etmelisin. Fazla risk almadan yenilikçi fikirlerini ortaya koyabilirsin. Yine de fikirlerini kabul ettirmek için aşırı inatçı olmamaya özen göstermelisin. Gerektiğinde başkalarının tavsiyelerini ve fikirlerini de dinleyerek doğru yolu belirlemeye odaklanmalısın. Belki de bireysel başarılar yerine ekip çalışmasına odaklanmak da işine yarayabilir. 

Tabii bu arada özel hayatında da inadı geride bırakman şart. Sevdiklerin ve özellikle de partnerin senin doğrularına göre hareket etmek istemeyebilirler. Ortak bir faydada buluşup birlikte keyifli vakit geçirmek bugün her zamankinden çok daha önemli olabilir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler, bugün düşüncelerini açığa çıkarmak konusunda bir hayli heyecanlı olabilirsin. Yenilikçi fikirlerini, yaratıcı görüşlerini ve ilginç düşüncelerini dile getirmekten çekinmeden kendini gösterebilirsin. Elbette bu cesaret ve heyecan Merkür ile Jüpiter arasındaki kare açıdan geliyor. Ancak dikkatli ol zaman zaman abartıya kaçabilirsin. 

İşte tam da bu noktada ani bir karar vermemelisin. Her zamankinin aksine bugün çok kararlı olacaksın. Ama bu durum pek işine yaramayabilir. Hızlı kararların bazı yanlış adımların habercisi olabilir. Fazla düşünmeden aldığın riskler, abartılı düşünceler ya da az düşünülmüş cümleler başına dert açabilir. Özellikle iş hayatında, bir adım geride olmayı tercih edebilirsin. 

Biraz da aşktan söz edelim! Bugün romantik anlamda da ani ve hızlı kararlar ile yeni bir aşka yelken açabilirsin. Kısa vadeli bir ilişki adına attığın adım mutlu bir birlikteliğin habercisi olabilir. Romantik bir başlangıç sana psikolojik anlamda da iyi gelebilir. Sevginin şifalı enerjisine güven. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç, bugün aile içi iletişime odaklanmalısın. Hafta sonunun ilk gününde sevdiklerinle birlikte vakit geçirmek isteyebilirsin. Fakat güzel başlayan bir aile buluşmasında Merkür ile Jüpiter arasındaki kare açının etkisiyle birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. 

Aman dikkat Merkür'ün kare açısı, duygularını kontrol edememene sebep olabilir. Abartılı duygular ile hareket ederek kendini bazı tartışmaların içinde bulabilirsin. Haliyle bu durumu kalp kırıklıklarına neden olabilir. Bu nedenle duygularını kontrol edip sevdiklerinle keyifli vakit geçirmeyi tercih etmelisin. Sevgi dolu bir şekilde mutlu anlara odaklanmalısın. 

Öte yandan bugün finansal konularda da dikkatli olmalısın. Riskli yatırımları pek tercih etmesen de fazla iyimser bir yaklaşımla bazı detayları gözden kaçırabilirsin. Bu nedenle harcamalarını da yatırım seçeneklerine de dikkatle değerlendirmelisin. İş hayatın ve kariyer süreçlerinde de kendinden emin bir şekilde ilerlemeli, mevcut düzenini korumalısın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan, bugün sosyal hayat ve insan ilişkileri gündeminde yer alacak. Bugünlerde sosyal çevren içerisinde bazı abartılı davranışlar sergileyebilirsin. Merkür ile Jüpiter arasındaki kare açının en önemli etkisi yüzünden, özellikle de yeni tanıştığın insanlar ile aranda birtakım yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. 

İşte tam da bu noktada bir adım geri çekilerek ikili iletişimde temkinli bir yaklaşım sergileyebilirsin. Her zamanki gibi açık ve net bir şekilde iletişime geçmek yerine biraz daha kapalı bir iletişim tercih edebilirsin. Böylece en çok da iş yaşamında tartışmaları engelleyebilirsin.

Jüpiter'in merkezde olduğu bu kare açının olumsuz etkileri kadar olumda etkileri de olacak. Mesela, yaratıcılığını ifade ederken büyük konuşmalar yapabilirsin. Kendine güvenli bu tavrın sayesinde büyük işler başarabilirsin. Açıkçası bugün, fikirlerini karşındakine kabul ettirmek konusunda hiçbir sıkıntı yaşamayacaksın. Biz dahil hemen herkes sen ne dersin inanmaya hazır. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak, bugün kariyerine ilişkin büyük bir ilerleme sürecine hazır olmalısın. Zira Merkür ile Jüpiter arasındaki kare açı, bugün önemli bir ilerleme ve kariyerinde güçlü bir duruş vaat ediyor. Bu noktada altından kalkamayacağın hiçbir şey olduğunu düşünmüyoruz. Yalnızca başarı sarhoşluğu yaşamamak adına dikkatli olmalı, ayaklarının yere sağlam bastığına emin olmalısın. 

İşte tam da bu noktada sana bazı uyarılarda bulunacağız. Öncelikle ilerlemeye odaklanmalı ve bu hafta sonu yoğun bir tempo ile çalışmaya razı olmalısın. Ne diyelim peşi sıra gelecek olan terfileri hak etmek bazen kolay olmayabiliyor. Öte yandan gerekmedikçe fazla sorumluluk almaktan kaçınmalısın. Çünkü üzerine yeterince sorumluluk yüklenecek. 

Bu arada detayları odaklanmak yerine büyük resme bakmanın zamanı geldi. Detaycılığın ve hassasiyetin sayesinde büyük başarılar elde ettiğini biliyoruz. Fakat bugün hem iş hayatında hem özel hayatında detaylarla zaman kaybetmemelisin. Partnerinle arandaki bağı güçlendirecek olan da bu. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi, bugün sosyal ilişkiler ve romantik duygular gündeminde yer alabilir. İnsan ilişkileri bugün senin için her zamankinden çok daha önemli olacaktır. Bu dönemde sevmek ve sevilmek üzerine inşa edilmiş bağları güçlendireceksin. Zira, Merkür ile Jüpiter arasındaki kare açının ilişkilerinde dengeyi sağlaması bir hale olası. Tabii bu durumun bazı olumsuz etkileri de olabilir. Mesela ikili ilişkilerinde her zamankinden daha fazla kendinden ödün verebilirsin. 

İşte tam da bu noktada senin özverin ile yürüyen ilişkiler zamanla seni yorabilir. Bu süreçte artan beklentilerin de bazı hayal kırıklıklarına neden olabilir. Belki de bu dönemde yapacağın en iyi şey sadece sevgi bağlarındaki dengeyi kurmakla yetinmemek ve bunun yanında ilişkilerinin beklentileri karşılayıp karşılamadığını da teyit etmek olacaktır.  

Gelelim İş hayatına. Bu dönemde iş hayatında da dengeye ihtiyacın olacak. Astrolojik anlamda güçlü bir etkiye sahip olan kare açı, iş yerinde maddi anlamda güçlenmeni sağlayacak. Bu durum belki bir terfi ile belki de yeni bir iş anlaşması ile olabilir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep, bugün gizli bilgiler merkezinde yer alabilir. Gizli kalmış konuları, sırları ve kayıp bilgileri araştırmak senin için her zamankinden çok daha heyecan verici olabilir. Kıyıda köşede kalmış bilgiler üzerine eğilmek sana psikolojik olarak büyük bir güç verebilir. Aile sırları, iş ortamındaki dedikodular, dostlarının gizli duyguları ya da partnerinin senden sakladığı bir durum seni harekete geçen şey olabilir. 

İşte tam da bu noktada, Merkür ile Jüpiter arasındaki kare açının etkilerine dikkat etmelisin. Zira gizli bir şekilde yürüttüğün çalışmaların, bir anda ortaya çıkma ihtimali bir hali yüksek. Hatta bize soracak olursan bu aralar gizemli bilgilere odaklanmak yerine gerçeklerin kendi kendini ortaya çıkmasını beklemek iyi olabilir. Bu sayede kuruntularının peşinden koşmaktan ve zaman kaybından kurtulabilirsin. 

Gelelim iş hayatına! Hafta sonu ola kazanmak için kıymetli bir avantaja dönüştürebilirsin. Bugün rakiplerin dururken sen yürümeye odaklanabilirsin. Haliyle bu durumda bazı avantajlar sağlayabilirsin. Maddi anlamda elini güçlendirecek fikirlerini hayata getirmek için harika bir gün. Çünkü bugün yapacağın başlangıçlar sayesinde Eylül ayından kazançlı çıkacaksın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay, bugün ani bir kararla rotanı belirlemelisin. Zira Merkür ile Jüpiter arasındaki kare açının etkisiyle içindeki gezgin uyanacak. Yola çıkmak için acele edeceksin... Hiçbir dataya takılmadan, bir anlık heves ile hatta hazırlanmadan sadece küçük bir valizle yola çıkmak senin için yeni bir ufka açılmak gibi olabilir. 

İşte tam da bu noktada bu yolda seni nelerin beklediğinden söz etmekte fayda var. Öncelikle bu seyahat, iş ve eğitim konuları ile ilişkili olabilir. Önemli bir seminer, etkinlik veya eğitim süreci seni güçlendirebilir. Yani çıktığında yolculuk hem romantik bir macera yaşamanı hem de kişisel anlamda gelişmeni sağlayabilir. Belki de uzmanlık alanını derinleştirecek bir eğitim de senin için faydalı olabilir. 

Bu aşamada, kalabalık arasında fikirlerini paylaşmak konusunda kararlı olmalısın. Yanlış yapmaktan korkmadan düşüncelerini söylemelisin. Bu sayede bulunduğun ortamda fark yaratabilirsin. Kendini gösterip günün tüm alkışını toplayan tarafta yer alabilirsin. Tabii bu arada gezmeye ve eğlenmeye de yeterince zaman ayırdığından emin olmalısın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak, bugün hırslarına ve kariyer hedeflerine odaklanabilirsin. Dikkatli ol bu aşamada bazı gerçekçi olmayan ve abartılı hedeflerin peşine düşebilirsin. Zira Merkür ile Jüpiter arasındaki kare açı, seni yanıltabilir. Anlattığımız düşünebilirsin ama zaman zaman yolundan bile çıkabilirsin. Fakat hırslarını doğru yönlendirmek yaratıcı bir yol çizmeni de sağlayabilir. 

İşte tam da bu noktada hayal kurmaktan vazgeçmemeni öneririz. Tabii bu arada hayal ile gerçeği ayırt etmek, kendinden emin adımlarla ilerlemek ve ilerlemenin tadını çıkarmak da senin için iyi olacaktır. Belki artan beklentilerini karşılayacak kıymetli bir ilerleme kat ederek başarının tadın da çıkarabilirsin. Fakat büyük riskler almamalısın. Ani bir iş değişikliği seni stres yaratacak bir hengamenin içerisine sokabilir. 

Astrolojik anlamda kare açıların olumsuz etkilerin habercisi olduğunu söylemeliyiz. Ve beraberinde bir de uyarıda bulunmalıyız: Sağlığına dikkat et! Hırslarını merkeze koyarak ilerlediğin bu yol stresle birlikte bazı hastalıkların da habercisi olabilir. Bu dönemde kendini fazla yorarak bedensel anlamda güç kaybedebilirsin. Buna engel olmak için beslenmene ve egzersiz düzenine dikkat etmelisin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova, bugün ideallerinin peşinden koşacaksın. Kendini belirlediğin hedeflere bir an önce ulaşmak için risk almaya hazırsın. Büyük bir enerji ile özellikle de uzun vadeli hedeflerine ulaşmak konusunda planlar yapabilirsin. Merkür ile Jüpiter arasındaki kare açının etkisiyle her zamankinden daha hevesli ve meraklı olabilirsin. Haliyle bu durumda kıymetli bir ilerleme kaydedebilirsin. Ancak şimdiden söyleyelim hafta sonu bile ilerlemeye odaklanmak ve ideallerinin peşinden durmaksızın koşmak seni biraz yorabilir. 

Belki de Jüpiter'e güvenip biraz işleri oluruna bırakmak sana iyi gelebilir. Bu sayede kendine zaman ayırma fırsatı bulabilirsin. Şimdiden söyleyelim, sevdiklerinin ve özellikle de partilerinin senin ilgine ihtiyacı var. İlgisizlik, beraberinde yalnızlığı getirebilir... Dikkatli ol! 

Biraz da sosyalleşmek ve eğlenmek de sana iyi gelecektir. Arkadaşlarınla birlikte güzel vakit geçirmek üzerindeki negatif enerjiyi ve stresi atmanı sağlayabilir. Aynı zamanda ilgi odağını değiştirerek ideallerin dışında bir şeylere odaklanmak da keyfini yerine getirebilir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık, bugün hayallere kapılabilirsin. Bazı abartılı hayaller, çevrendekilerden gerçekçi destekler alamamana neden olabilir. Bu dönemde özellikle Merkür ile Jüpiter arasındaki kare açının etkisi seni düşlerin peşine düşürebilir. Aslında bu durum düşündüğün kadar negatif bir şey değil. Zira keyifli bir hafta sonu için düşüncelere kapılmak ve güzel duygulara odaklanmak sana iyi gelebilir. 

İşte tam da bu noktada yapmaman gereken tek şey başkalarının isteklerini ya da hayallerini desteklemesi konusunda ısrarcı olmamak. Bunun yerine kendi fikirlerinle kendi yolunu çizmelisin. Hayattan zevk almalı, isteklerine odaklanmalısın. Belki de uzun zamandır hayal ettiğin o işe bir an önce başlayabilirsin. Böylece hayallerin sayesinde maddi ve manevi anlamda mutluluğa ulaşabilirsin. 

Belki aklında mutlu bir evliliği adım atmak da vardır. Eğer böyle bir düşüncen varsa, partnerinin senden gelecek küçük bir onaya ihtiyacı olduğunu bilmelisin. Hadi ona ne istediğini söyle. Ve güzel duygularla aşkın tadını çıkar. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

İlginizi Çekebilir

Yükselen Burç Hesaplama! Yükselen Burç Nedir ve Nasıl Hesaplanır?

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!