Günlük Burç Yorumuna Göre 20 Ekim Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Ay ışığının altında pek çoğumuzun hayatında denge sağlanacak. Huzurlu bir hayata yelken açıyor gibisiniz. Ekim ayının gücünden yararlanın, haftanın son günü yeni haftanın da habercisi olacak. 

Peki, 20 Ekim Pazar günü burçları neler bekliyor? Burç yorumlarına göre bugün nasıl geçecek? Bugünün en kazançlı burcu hangisi? Günün en şanslı burcu hangisi? On iki burç için gezegenlerin konumuna göre aşk, para, sağlık ve kariyer konularını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre senin 20 Ekim Pazar günün nasıl geçecek?

İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevili Koç, bugün kendi gücünün farkına varacaksın! Hayatın birtakım gerçekleriyle yüzleşmekten kaçındığın korkularla başa çıkma cesareti bulacaksın. Ay'ın gölgesi altında, kendinden çok daha emin ve kararlı olacaksın. Hayattan ne istediğini bilecek, daha önemlisi ne yapabileceğini fark edeceksin. 

Tabii bu durumda hayattan beklentilerin de değişecek. Neyi almak istiyorsan onun için harekete geç. Başarılı olacağın riskler al ve büyük bir güçle haftayı bitirip yeni haftaya da hazır ol! Dengeleri kurmak ve yönetimde rol almak tam da sana göre bir adım. 

Kendine gurur duyacağın bugün boyunca ilişkilerinde de daha gizemli ve çekici bir hale gelebilirsin. Bugün etkileyiciliğin artarken tutkularının da ortaya çıkması bir hayli olası. Görünen o ki bu pazar aşk dolu geçecek. Bekarsan, yeni bir aşka yelken açmak için ilk adımı atmak zorunda bile kalmayacaksın. Bol şans! Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa, bugün karşılıklı ilişkilerde kıskançlık gündeminde yer alabilir! Acaba fazla mı sahipleniyorsun? Bağlılığını ve yakınlık ihtiyacını artıran hisleri tetikleyen Ay, ilişkilerinde güven temasını da gündeme getirebilir. 

Tam da bu noktada gizli kalmış iş birlikleri veya sırlar ortaya çıkabilir. Sadakatinin tam olduğu kişilerin sana karşı hislerini dikkatle değerlendirmeye odaklanabilirsin. Fakat bu denli ince eleyip sık dokurken bazı detaylara fazla takılabilirsin. Kendi hislerini düşünürken onlara verdiğin hissiyatı da düşünmelisin. Kısacası, dengeyi bulmalısın! 

Öte yandan bugün iş hayatında da güçlü bir duygusallık ve duyarlılık hissedeceksin. Profesyonel konulara hislerini karıştırmasan iyi edersin. Bu senin özellikle para yönetimi konusunda sorun yaşamanı sağlayabilir. Ayrıca duygusal karar sonra pişman olacağın fevri adımlara dönüşebilir. Sakin ol ve mümkünse bu pazar günü kendinle baş başa kalarak geçir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler, bugün günlük rutinlerini değiştirmek isteyebilirsin. Özellikle sağlığınla ilişkili konularda düzenin değişebilir, çünkü bazı takıntılı düşünceleri üzerinden tacaksın. Güçlü bir şifa enerjisiyle iyileştiğini hissedecek, hayattan her zamankinden daha fazla keyif alacaksın. Bu aşamada bedensel ve sağlık açısından da kendini daha iyi hissedeceksin. 

Gelelim günlük rutinlerine! Hayatına bir egzersiz takvimi eklemek ilk adımın olsun. İş yoğunluğunu biraz azaltarak hobilerine ve sevdiklerine vakit ayırmak da iyi bir seçim. Üstelik üzerindeki stresin azalması ile sağlığını da destekleyecek bir konu. 

Madem yoğunluğundan kurtuluyorsun biraz da ailene zaman ayırmaya ne dersin? Bu dönemde her zamankinden çok daha kolay ve hızlı iletişim kurabilirsin. Sevdiklerinin duygularını sezebilir, anlayabilir ve yanıt verebilirsin. Ancak aynı tepkileri onlardan beklerken biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Dikkatli ol! Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç, bugün duygusal derinliklerinle bağlantılar kuracaksın! İçinde sakladığın, yüreğinde bastırdığın ne varsa ortaya çıkaracaksın. Böylece yaratıcı anlamda bir hayli güçleneceksin. Seni sen yapan tüm iniş ve çıkışların ile daha görünür olmanın, ortaya çıkarmanın tam zamanı. 

Tam da bu noktada iş hayatında daha aktif olabilirsin. İlham dolu projelere dalabilirsin. Yaratıcılığını ve keskin zekanı gösteren fikirlerinle fark yaratmaya hazır ol. Fakat dikkatli ol aynı anda pek çok işi yaptığın bugün, bazı sorumluluklar üzerine dönüşü olmayacak şekilde yüklenebilir. 

Aşk hayatında ise tutku zirve yapacak! Bekarsan, hiç vakit kaybetmeden aşka düşeceksin. Ya da partnerinle olan bağların güçlenecek ve ruhsal düzeyde kıymetli bir yeniden doğuş yaşayacaksın. Birlikte daha mutlu anlar yaşamaya ve anılar biriktirmeye hazır ol. Aşkın doruklarında mutluluğa sıkı sıkı sarıl. Haftanın son günü sevgiyle güçlenerek gelecek haftaya da hazır ol. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan, bugün köklerine ulaşmak isteyebilirsin! Güçlü bir aidiyet duygusu ve bağlılıkla geçmişe odaklanabilirsin. Eskilere takılabilir, aile içindeki gizli meseleleri açığa çıkarmayı hedefleyebilirsin. Fakat burada aradığın ne bunu bilmelisin! 

Sahi, sen geçmişinde neyi arıyorsun? Özlediğin duyguların peşine düşmüş olabilirsin. Haliyle Ay'ın güçlü çekimi altında olduğun gün içerisinde hane içindeki veya kişisel alanında yenilenme isteğin artabilir. Duygusal güvenliğine daha fazla zaman ayırabilir, kendini derinlere dalmış bulabilirsin. Belki de aradığını bulmak için terapi ya da meditasyon gibi ruhsal aktivitelere zaman ayırmalısın. 

Hadi biraz da profesyonel konulardan söz edelim. Ailevi konuların zihninde önceliklenmesi ile birlikte aile işine yönelebilirsin. Fakat dikkatli ol bu durum seni kariyer hedefinden saptırabilir. Kendi istediklerinden ziyade herkesin mutluluğuna odaklanarak algının dağıldığını fark edebilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak, bugün zihinsel anlamda güçleneceksin! Bugün her zamankinden çok daha sezgisel ve derin düşüncelere dalabilirsin. Hayatında ve etrafında olup bitenleri en ince detayına kadar gözlemleme ve analiz etme yeteneğine sahip olacaksın. Bu sayede hem iş hayatında hem de özel hayatında kusursuz bir denge kuracaksın.

Tabii bu durumda düşüncelerini, hayatını ve duygularını yönetmenin gücüyle kendini çok daha iyi hissedeceksin. Kendi hayatında tüm taşlar yerine oturduğunda, sıra iletişiminde gizli kalan konulara gelebilir. Sorun yaşadığın partnerin, arkadaşların, kardeşlerin, çocukların veya yakın dostların varsa onlarla ilgili sırlar üzerine de düşünmelisin. Belki ilişkilerini yeniden gözden geçirip yeni bir düzen kurmak için de doğru gün bugündür. 

Kontrolü eline almak tam da aradığın şey, değil mi? Şimdi her zamankinden daha güçlüyken radikal kararlar alabilirsin. Belki de özel başlangıçlar yapmanın da zamanı gelmiştir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi, bugün maddi konularda sezgisel kararlar alabilirsin. Özellikle yatırım yaparken içgüdülerine göre hareket etmeyi tercih edebilirsin. Kendine güvenerek risk almaya odaklanabilirsin. Açıkçası bugün risk almak senin için iyi de bir fikir olacaktır. Zira Ay'ın ilerleyişi önünü açacak ve büyüme enerjisiyle güçleneceksin. 

Tam da bu noktada iş hayatını da dikkatle yönetmelisin. Kendi öz değerini sorgulayarak, hak ettiğini elde etmeye odaklanmalısın. İçsel bir güç keşfedecek ve kaynaklarını daha verimli kullanmaya başlayacaksın. Böylece iş hayatında da daha görünür bir şekilde konumlanacak, saygınlığını artıracaksın. Elinden geleni yaptığında alkışlanmaya layık olduğunu unutma. Sen bunu hak ediyorsun. 

Son olarak haftanın son günüde aşkın enerjisine de zaman ayır. Partnerinle bir hafta sonu kaçamağı, baş başa anlar ve güzel bir yemek mutluluğuna mutluluk katabilir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep, bugünden itibaren Ay senin burcunda ilerliyor. Bu yüzden daha aktif, hareketli ve üretken olduğun bir döneme gireceksin. Hem duygusal olarak güçleneceksin hem de kendine ve çevrene karşı her zamankinden çok daha net sınırlar çizeceksin. Böylece kendi yolunda istediğin gibi özgürce yürüyebileceksin. 

Belki sevdiklerin de bu duvarlara çarpabilirler... Ancak bu durum seni engellemeyecek! Çünkü daha bireysel bir perspektiften kendine odaklanmanın tam zamanı. Kıymetli bir kişisel dönüşüm sürecine giriyorsun. Geçmiş yaralarından kurtulmak, eski alışkanlıklarını ve seni sınırlayan düşünce kalıplarını geride bırakmak için harekete geçmelisin. Bu durum seni dipe çeken bir bağlılık, ilişki ya da iş de olsa artık ne yapmak istediğini bilerek adım atmalısın.

Hayata karşı daha tutkulu ve kendinden emin bir şekilde ilerlemeye hazır olmak sana güç verecektir. Gerçek Akrep'ler için uyanma vakti! Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay, bugün iç dünyana bir yolculuk yapacağız. Uzun zamandır söyleyemediklerine, yüreğinin derinlerinde gizli kalan duygulara ve kendine bile itiraf etmediğin arzularını keşfedeceksin. Hayatına dair güçlü duygular ve istekler su yüzüne çıkarken, farkındalığın ve sezgilerin ise her zamankinden çok daha güçlü olacak. Bilinçaltına erişmenin yollarını keşfetmek sana yeni bir bakış açısı ve perspektif de kazandıracak. 

Şimdi daha güçlüsün desek yeridir! Haftanın tam da son gününde yaşadığın bu farkındalık ile biraz yalnız kalmak, kendinle baş başa vakit geçirmek isteyebilirsin. Bu süreç sana ruhsal bir temizlenme fırsatı sunacak. Belki bu pazar sabahı meditasyon ve yoga gibi ruhsal enerjileri yöneten aktiviteler yapmayı da tercih edebilirsin.

Hadi biraz da aşktan söz edelim! Duyguların ortaya dökülmüşken aşkı yaşamamak da zor. Bir anda duygularına kapılıp kendini aşkın kollarında bulabilirsin, bizden söylemesi. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak, bugün güç savaşlarına hazır olmalısın! Aslında bu durum pek de senlik değil. Zira sen, her zaman zirvede olmaya layıksın ve kendinden başka kimseyle yarışmıyorsun, ancak bu kez durum biraz farklı. Hak edip de elde edemediğin şeyler seni kızdırabilir. Bu nedenle bazı kıskançlıklar su yüzüne çıkabilir. 

Tam da bu noktada duygularının seni ele geçirmesine izin vermemelisin. Bunun yerine kontrolü eline alıp derinden ve yavaş yavaş ilerlemeye koyulmalısın. Hatta kendine yeni bir strateji belirlemeli ve bir an önce yolunu çizmelisin. Çünkü senin en iyi yaptığın şeylerden biri organizasyon ve kriz yönetimi! Yani bu krizi de kolayca yönetmenin sırrı içinde. 

Öte yandan tüm bu yaşananlar senin ilerleme arzunu ve yükselme tutkunu da besleyecektir. Sanıyoruz ki bu senin için bir tür kamçı olacak ve adeta küllerinden doğacaksın. Belki de gemileri yakıp daha iyisine doğru yola çıkarsın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova, bugün kariyer hayatına dair pek çok konuyu yeniden düşüneceksin! Bugüne dek attığın adımları tekrar tekrar düşüneceksin. Uzun vadeli hedeflerinde ulaştığın nokta ve kat ettiğin yol, derin bir içsel sorgulama içerisine girmene neden olacak.

Tam da bu noktada, başardıklarınla gurur duymaya odaklanmalısın. Elbette öz eleştiri de yapmalı ve hatalarınla yüzleşmelisin, ancak bu arada kendine karşı hassas ve anlayışlı olmak da son derece önemli. Bu nedenle ilerleyişinde dış faktörleri de göz önünde bulundur. Güç dengeleri ve otorite figürleriyle ilişkilerini gözden geçir. Belki ilerleme için alternatif yollar da bulabilir, bakış açını değiştirebilirsin. 

Dahası hem profesyonel hayatta hem de özel hayatta gizli kalan başarı fırsatları açığa çıkabilirsin. Şimdi hayattan ne istediğini belirle ve gidip onu al. Mutlu bir birliktelik, saygınlık, aşk, başarı ya da güç; her ne istiyorsan, günün sonunda tatlı dille elde edebileceğini bilmelisin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık, bugün uzaklardan gelen bir haberle mutluluğu yakalayacaksın. Haftanın son gününde enerjini yükseltecek olan bu haber, maddi olanaklarının genişlemesini sağlayacak. Ekonomik anlamda güçleniyorsun. Haliye bu durum beraberinde bir rahatlık ve daha geniş bir konfor alanının da habercisi olacak. 

İşte tam da bu noktadan itibaren, artık geleceğe odaklanmalısın. Hayatının ileriki dönemleri için yatırımlar yapmaya odaklanmalı, iş ve kariyer süreçlerini buna göre değerlendirmelisin. Özellikle uluslararası bağlantılarla işini genişletme şansın var. Bunu değerlendirsen iyi edersin. 

Tüm bunların dışında yanında mutluluğunu paylaşacağın insanları almanı tavsiye etmeliyiz. Gününü güzelleştirecek dostlar ya da aile bireyleriyle kendini daha iyi hissedebilirsin. Maddi anlamda güçlenirken, manevi anlamda da tatmin olmanın kıymetli bir konu olduğunu unutma. Belki de sevdiklerinle keyifli bir kahvaltı ya da kutlama yemeğinde buluşmak iyi bir başlangıç olabilir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar, Narin Güran Olayını İşleyerek İzleyiciden Tam Not Aldı
Eşit Maaş Alan Çiftin Ev Geçindirme Hakkındaki Anlaşmazlığı Twitter'ı İkiye Böldü
Farah Zeynep Abdullah'ın Halkın Neden Ünlülerden Medet Umduğuna Dair Acı Konuşması MAM'da Alkış Topladı!