Günlük Burç Yorumuna Göre 20 Aralık Salı Günün Nasıl Geçecek?

20 Aralık Salı gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 20 Aralık Salı günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde maddi konularla veya sağlığınla ilgili beklenmedik durumlara açık etkiler var. Güne bir miktar gergin başlayabilirsin ama bu durum uzun sürmeyecek. Öğleden sonraki saatlerde iş görüşmelerin, anlaşmaların, sözleşmelerin, para ile ilgili görüşmelerin açısından son derece destekleyici görünüyor. Gün genelinde ise kariyerin ve kazançların açısından da şanslı etkiler devrede. Para girişlerin veyahut gelirlerinde artışlar olabilir. Maddi konularla ilgili görüşmeler yapmak için de uygun bir gün. Aynı zamanda, bugün Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle önümüzdeki aylarda birçok konuda şanslı bir dönem başlıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde biraz gergin bir şekilde güne başlayabilirsin. Bu nedenle ikili ilişkilerinde agresif olman mümkün fakat uzun sürmeyecektir. Öğleden sonraki saatlerde yayıncılıkla veya eğitimle ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda uzakta yaşayan yakınlarından haber alabilirsin. Sözleşme ve anlaşmalar açısından da destekleyici saatler. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise sosyal çevrenden destek ve fayda görebilirsin. Gün genelinde hem sosyal hem de özel ilişkiler açısından güzel etkiler devrede olacak. Yalnız bir Boğa isen yeni karşılaşmalar yaşayabilirsin. Bugün Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle de önümüzdeki aylarda ruhsal olarak büyüme ve sağlık açısından fayda görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabahın erken saatlerinde güne biraz gergin başlaman mümkün. İşin veyahut sağlığın açısından beklenmedik gelişmelere açık etkilerin var. Fakat bu durum çok uzun sürmeyecektir. Öğleden sonraki saatlerde işinle ya da sağlığınla ilgili görüşmeler yapabilir veyahut bankalarla, maddi konularla ilgili işlerini halledebilirsin. Yeni iş anlaşmaları ve görüşmeleri açısından destekleyici bir zaman dilimi. Akşam saatlerinde bir miktar karamsarlığa kapılabilirsin fakat devamında psikolojik ve fiziksel sağlığın açısından iyi ve güzel bir etki altında olacaksın. Gün genelinde maddi konular ve ilişkilerle alakalı bazı kadersel etkiler devrede olacak. Geri planda yürüttüğün işlerden kazanç elde edebilirsin. Ayrıca Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle de önümüzdeki aylarda sosyal ilişkilerin ve arkadaşlarından ciddi faydalar ve destekler görmen mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde aşk ve sosyal ilişkilerinde biraz gergin ve agresif olabilirsin. Fakat bu durum çok sürmeyecektir. Öğleden sonraki saatlerde partnerinle görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir; bazı kararlar alabilirsiniz. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise aşk hayatın veya çocuğunun eğitimi ile ilgili bazı hayaller kurabilirsin. Gün genelinde ikili ilişkiler açısından, evliliğin ve partnerinle ilişkin açısından destekleyici etkilerin var. Kadersel gelişmelere de açık etkiler var. Ayrıca Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki aylarda kariyerin, işin ve toplumsal statün açısından bazı faydalar görebilir, fırsatlarla karşılaşabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabahın erken saatlerinde güne biraz gergin başlayabilirsin. Fakat bu durum çok uzun sürmeyecektir. Öğleden sonraki saatlerde iş görüşmeleri, aile bireyleriyle konuşmalar, evle ilgili kira sözleşmeleri veya işinle ilgili bazı kararlar alman açısından destekleyici etkiler var. Akşam saatlerinde ise ilişkinle veya evinle ilgili ufak tefek karamsarlıklara kapılabilirsin. Gece saatlerinde de sezgilerin ve yaratıcılığın yüksek olacaktır. Gün genelinde kariyerin ve kazançların açısından güzel ve şanslı etkiler altında olacaksın. Yeni iş ve kazanç fırsatların olabilir. Ayrıca Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle de önümüzdeki aylarda yurtdışı, eğitim, yayıncılık, seyahat ve hukuksal konularda fırsatların olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabahın erken saatlerinde güne biraz gergin başlayabilir, çevrenle iletişimde agresif yaklaşımlarda bulunabilirsin. Fakat bu gergin durum çok uzun sürmeyecektir. Öğleden sonraki saatlerde partnerinle iletişimin yoğun olabilir, planlar yapabilirsiniz veyahut çocuğunun eğitimi ile ilgili görüşmeler yapıp kararlar alabilirsin. Akşam saatlerinde işle ilgili ufak tefek karamsarlıkların veya iletişimde aksaklıkların olsa da ikili ilişkilerle, evliliğin veya partnerinle ilişkinle ilgili destekleyici ve güzel etkiler altında olacaksın. Gün genelinde aşk hayatınla ilgili de bazı kadersel gelişmeler yaşanabilir. Yeni karşılaşmalar, tanışmalar olabilir. Bugünü değerlendirebilirsin. Ayrıca Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle de önümüzdeki aylarda maddi konular, ortak gelirler ve paylaşımlı paralar açısından bazı fırsatların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabahın erken saatlerinde bir miktar stres altında olabilirsin. Parasal konularla, bankalarla ilgili veya sağlığınla ilgili bazı beklenmedik durumlar gelişebilir. Fakat bu karamsar durum çok uzun sürmeyecektir. Öğleden sonraki saatlerde ailenle maddi konularla ilgili görüşmeler yapabilirsin veyahut gelirlerin ve kazançlarınla ilgili yeni kararlar alabilirsin. Akşam saatlerinde ise aşk hayatınla ilgili bazı karamsarlıklara kapılsan da sağlığınla ve işlerinle ilgili güzel ve şanslı etkiler devrede olacak. Yaratıcılığının yüksek olacağı ve rüyalarının aktif olacağı bir zaman dilimi seni bekliyor. Gün genelinde ailenin parası, miras ve nafaka konuları açısından destekleyici etkiler var. Ailenden para desteği görebilir, gayrimenkul ile ilgili konulardan kazanç elde edebilirsin. Bugün Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle de önümüzdeki aylarda ikili ilişkiler, aşk hayatın ve evlilik alanında bazı şansların ve fırsatların olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabahın erken saatlerinde ikili ilişkilerinde bir miktar agresif davranman, güne biraz gergin başlaman mümkün. Öğleden sonraki saatlerde iletişimin, konuşmaların, görüşmelerin yoğun olabilir. Ticari anlaşmalar açısından da verimli bir zaman dilimi seni bekliyor. Gün genelinde ilişkiler, ticari anlaşmalar ve parasal konularla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Yalnız bir Akrepsen de yeni karşılaşmalar ve tanışmalar yaşayabilirsin. Akşam ve gece saatlerinde ise aşk hayatınla ilgili güzel ve şanslı etkiler varken bir yandan da yaratıcılığın ve ilhamın yüksek olacaktır. Bugün Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle de önümüzdeki aylarda işinle ilgili yeni fırsatların ve şansların olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabahın erken saatlerinde güne biraz gergin başlayabilirsin. Psikolojik veya fiziksel sağlığınla ilgili de bazı pürüzler yaşaman mümkün fakat bu durum çok uzun sürmeyecektir. Öğleden sonraki saatlerde maddi konularla ilgili veya sağlığınla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde ise işin ve kazançların açısından destekleyici etkilerin var. Para girişlerin veya kazançlarını arttırmak adına girişimlerin olabilir. Akşam saatlerinde iletişim problemlerine ve karamsarlığa açık etkilerin olsa da sezgilerinin, maneviyatın ve yaratıcılığının yüksek olacağı da bir zaman dilimi. Evinle ilgilenebilir, huzur bulabilirsin. Aile bireylerinin sağlığı ile ilgili de güzel gelişmeler olabilir. Bugün Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle de önümüzdeki aylarda aşk hayatın ve çocuklarınla ilgili şansların ve fırsatların olacaktır. Çocuk sahibi olmak isteyen Yaylar için güzel bir dönem olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde sosyal çevrenden kişilere veya çocuğuna karşı agresif olabilir, güne gergin başlayabilirsin. Fakat bu gerginlik çok uzun sürmeyecektir. Öğleden sonraki saatlerde de arkadaşlarınla, tanıdıklarınla iletişimin yoğun olabilir. Gün genelinde ilişkilerin, aşk hayatın ve çocuklarınla ilişkilerin açısından kadersel ve destekleyici etkiler altında olacaksın. Yalnız Oğlaklar için yeni tanışmalar, karşılaşmalar mümkün. Partnerinle keyifli aktiviteler de planlayabilirsin. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise sosyal çevrenle iletişimin, yakınlarının sağlığı veya yaratıcılık konusunda güzel bir akış var. Bugün Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle de önümüzdeki aylar evin, ailen ve gayrimenkul konularıyla ilgili şanslı bir dönem olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabahın erken saatlerinde güne biraz gergin başlayabilirsin fakat bu durum çok uzun sürmeyecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise bazı alman gereken kararların veya sağlığınla ilgili görüşmelerin gündeminde olabilir. Gün genelinde aile bireyleri ile ilişkilerinde bazı kazançların olabilir. Veyahut ailenden maddi destek görebilirsin. Akşam saatlerinde ise kariyerin ve gelirlerin açısından destekleyici etkilerin var. Para girişlerinde artış olabilir. Bugün Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle de önümüzdeki aylarda yakın çevrenle iletişimin, ilişkilerin, seyahat ve eğitim konularından fırsatların olabilir, fayda görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde iletişimde agresif, gergin olman mümkün. Öğleden sonraki saatlerde sosyal çevrenle, arkadaşlarınla görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Seyahat kararları alabilirsiniz. Gün genelinde sosyal hayatınla ilişkilerin aktif olacaktır. Yeni insanlar tanıyabilir, yeni ilişkiler kurabilirsin. Partnerinle ya da dostlarınla seyahat gündemlerin de olabilir. Ayrıca ticari anlaşmalardan kazanç elde etmen de mümkün. Akşam saatlerinde ise yaratıcılığının ve sezgilerinin güçlü olacağı bir zaman dilimi. Bu gece rüyaların da yoğun olabilir. Ayrıca Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle de önümüzdeki aylarda gelirlerinde, kazançlarında artışların olabilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

20 Aralık Salı Çin Burcuna Göre Günün Nasıl Geçecek?

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı