Günlük Burç Yorumuna Göre 19 Temmuz Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Chiron'un Merkür ile kurduğu güçlü etkileşim, size sözcüklerle şifayı getirecek! Kalpten istediğiniz ve dillendirdiğiniz her şeyin gerçek olma ihtimali yüksek. Bu dönemde ruhunuzu arındıracak, geleceğinize yön verecek konulara odaklanın. 

Peki, 19 Temmuz Cuma günü burçları neler bekliyor? Burç yorumlarına göre bugün nasıl geçecek? Bugünün en kazançlı burcu hangisi? Günün en şanslı burcu hangisi? On iki burç için gezegenlerin konumuna göre aşk, para, sağlık ve kariyer konularını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre senin 19 Temmuz Cuma günün nasıl geçecek?

İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç, bugün Merkür ve Chiron arasında meydana gelen üçgen açı sayesinde, geçmişteki yaralarını iyileştirme fırsatı bulacaksın. Belki de bugüne kadar üzerine hiç konuşmadığın sorunları dile getirmenin zamanı gelmiştir. Bunu, kendi tarzında ve sanatla ifade etme ihtimalin son derece yüksek. Zira bu dönemde, kendini özellikle yazılı ya da görsel olarak ifade etmen, iç huzurunu bulmana yardımcı olacaktır. 

Chiron'un etkisi altında içsel yolculuklarının derinleştiği bugün, bilinçaltındaki eski yüklerden arınabilirsin. Fakat bunun için kendini dinlemeli, iletişim becerilerini ve her zaman fark yaratmanı sağlayan bakış açını kullanmalısın. Bu sayede kendini daha güçlü ve yenilenmiş hissedeceğine de eminiz. Zaten bu durum iş hayatına da yansıyacaktır. 

Sanatsal bakış açınla iş hayatında yaratıcı projelere imza atabilirsin. Ayrıca bu dönemde iş arkadaşlarınla beyin fırtınası yapmak, inovatif fikirler üretmene yardımcı olabilir. İletişim yeteneklerinle gerçek bir lider olduğunu kanıtlayabilir ve yeni girişimlerde öncü rol üstlenebilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa, bugün meydana gelen Merkür ve Chiron arasındaki üçgen açı, huzur arayışını tetikleyebilir. Bu dönemde, iç huzuru bulmak ve geçmişteki kırgınlıkları şifalandırmak senin için her zamankinden önemli olabilir. Bu enerji altında dilemen gereken bir özür ya da telafi etmen gereken bir hata varsa bir an önce harekete geçmelisin. Zira bu enerji altında telafi olmadığını sandığın yaraları dahi iyileştirecek bir enerjiye sahipsin. 

Tam da bu noktada topraklanma çalışmaları yapmak, zihinsel ve duygusal dengeyi bulmana yardımcı olacaktır. İletişim yeteneklerin ve ikna kabiliyetin sayesinde, sevdiklerinle daha derin bağlar kurabilirsin. Chiron'un etkisi altında kendini daha net ifade edersen, duygusal anlamda yüklerinden arınabilirsin.

Tüm bu etkiler altında sevdiklerinle arandaki iletişimi düzeltmeye ve sorunları çözmeye odaklanmalısın. Özellikle aile içinde, maddi konulardan kaynaklı sorunlar yaşanıyor ya da yaşanmışsa bir an önce çözüme odaklansan iyi edersin. Bol şans. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler, bugün Merkür ile Chiron arasında meydana gelen üçgenin etkisi altında dönüşeceksin! Zihinsel blokajlarını aşmanı sağlayacak bu güçlü enerji sayesinde eski travmalarını geride bırakabilirsin. Arınma ve yenilenme için büyük bir fırsat olarak değerlendirebileceğin bugün, zihnini meşgul edecek şeylerle ilgilenebilirsin. Belki de yazarak veya konuşarak şifalanabilirsin... 

Kendini eskisinden çok daha özgür ve hafif hissetmeni sağlayacak döneme 'merhaba' de. Zira tüm bu enerjiler altında sınırlarını aşmak ve zincirleri kırmak üzeresin. İş yerinde fikirlerini açık ve net bir şekilde ifade ederek, projelerde öncü rol oynayabilirsin. Beyin fırtınası toplantılarında yeni stratejiler geliştirebilirsin. Belki de kariyerinin seyrini değiştirecek bir kararla, yaratıcı yazarlık projelerine odaklanabilirsin. 

Özgürlüğüne düşkün ve sınır tanımaz halinle aşk hayatında da aradığını bulabilirsin. Yeni bir aşka yelken açabilir, arzularının peşine düşebilirsin. Bol şans. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç, bugün Merkür ile Chiron arasındaki güçlü etkiden söz edeceğiz. İki gezegen arasındaki üçgen açının etkisiyle, duygusal yüklerinden arınacaksın. Bu enerji altında resmen hafifleyeceksin. Sevdiklerinle duygusal bağlarını güçlendirmek için de harika bir güne başlıyorsun. Kendine olan güvenin arttıkça ve duygusal dengeyi buldukça ikili ilişkilerini yönetme şansın da artacak.

İşte tam da bu noktada, ruh eşinle tanışabilirsin. Romantizmi her zamankinden daha yoğun bir şekilde hissettiğin bugün aşkı dolu dizgin yaşayabilirsin. Hatta bazen biraz abartabilirsin... Romantik ilişkilerinde saplantı ya da aşırı düşkünlük gibi konulara dikkat etsen iyi edersin. 

Duygularının ön planda olduğu bugün iş hayatında da standardın dışına çıkabilirsin. Kalıplaşmış fikirleri, duygusal zekanla alt edebilirsin. Belki bu sayede iş hayatında Yeni bir düzen inşa edebilirsin. Maddi ve manevi anlamda şikayetçi olduğun konuların çözümü de sen de saklı olabilir. Görünen o ki bugün yalnızca kendi hakkını değil, başkalarının hakkını da savunacaksın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan, bugün meydana gelen Merkür ve Chiron üçgeni, seni liderlik becerilerini kullanmaya teşvik edecek. Hayatın tüm iyi ya da kötü evrelerini kabullenip kendine olan güvenini tazeleyeceksin. Kendine her zamankinden çok daha net ve kararlı hissedeceksin. Açıkçası artık yapmak istediğini, hayattan beklentilerini ve yürüyeceğin yolu çok daha iyi biliyorsun. 

İşte tam da bu noktada, hızlı bir organizasyon ve planlama ile iş hayatında yeni bir döneme başlayabilirsin. Her şeyin kontrolü sende! Zira bu süreçte senden daha iyi bir yönetici olamazdı. Şimdiden, hızlı karar vererek kısa zamanda elde edeceğin başarıların tadını çıkarmaya başla. Başarını destekleyecek çözümcü ve akılda duruşunu, özellikle üstlerine göstermeyi unutma. 

Tabii aşk hayatında işler biraz değişecek. Chiron'un etkisiyle, partnerinle aranda özel bir denge oluşacak. Bugünden itibaren, partnerinle liderlik rollerini paylaşarak ilişkini güçlendirme şansı bulabilirsin. Dikkat çekici ve etkileyici duruşunla aşk hayatında enerjiyi yükseltebilirsin, bizden söylemesi! Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak, bugün Merkür ile Chiron'un olumlu etkileri altında resmen şifa bulacaksın. Geçmişle arandaki husumetin son bulmasını sağlayacak bu enerji, kendinle barışma fırsatını da beraberinde getirecek. Şimdi kendine eskisinden çok daha fazla dengede hissedeceksin. Bu dönemde, duygusal yüklerinden arınacaksın. İç huzuru bulacak, kendin için bir şeyler yapmaya karar vereceksin. Mesela ilk adım olarak, kendine zaman ayırarak güne başlayabilirsin. Sahi ne zamandır, kendin için bir şeyler yapmıyorsun? 

İşte tam da bu noktada hatırlatmalıyız ki, bedensel ve ruhsal sağlığını kendi kendine tehdit ediyorsun. Bugünden itibaren kendine daha iyi davranmalı ve sağlığına önem vermelisin. Profesyonel hayatını ikinci planı atmanı istemeyeceğiz elbette. Fakat, belki zamanını daha verimli bir şekilde kullanarak özel hayatına vakit ayırabilirsin. .

Görünen o ki partnerin, çocukların ya da kardeşlerinin de buna ihtiyacı var. Bu dönemde ailenle vakit geçirmek sana da düşündüğünden çok daha fazla iyi gelecektir, bizden söylemesi. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi, bugün Merkür ve Chiron arasındaki üçgeni açı, sosyal ilişkilerini güçlendirmeni sağlayacak. Ailen veya yakın dostlarınla arandaki kırgınlıklarını kabul etmediğin zamanı geldi. Bazen kabullenmek düşündüğünden çok daha büyük bir adım olabiliyor. Chiron'un etkisi altında, sen de bu önemli adımı atarsan barış ve huzur bulabilirsin. Bu sayede bazı ilişkilerini bitirebilir, bazı ilişkilerini ise resmen yeniden inşa edebilirsin. Belki de yeni dostluklar ve ilişkiler kurma fırsatı da yakalayabilirsin. 

Tüm aileyi bir araya getirecek sofrayı kurmaya ne dersin? Öte yandan bugün düzenleyeceğin organizasyon bir kutlama da olabilir. Hatta bugün evlilik için o çok kıymetli imzayı atabilirsin. 

Gelelim iş hayatına. Bugün profesyonel hayatında da sosyal ilişkilere her zamankinden çok daha fazla önem vereceksin. Bu nedenle iş arkadaşlarınla güçlü ilişkiler kurabilirsin. İş ortamında düzeni ve ilişkilerde dengeyi sağlayan taraf sen olabilirsin. Bol şans! Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep, bugün tutkularının peşinden gitmelisin. Merkür ve Chiron arasında meydana gelen üçgen açının etkisi altında tamamen değişmeye ve dönüşmeye hazırsın. Peki hayatını özgürce yönetmek için neyi göze alabilir ya da neyi değiştirebilirsin? İşte bugün sınırın bu! 

Huzur arayışı içerisinde, maddi ve manevi anlamda hayatını değiştirmek isteyebilirsin. Belki de tek yöne bir bilet alarak sınırları aşmalısın. Derler ki, 'tebdili mekanda ferahlık vardır.' Bu değişimle birlikte eskisinden çok daha mutlu olacağına eminiz. Hayatın iplerini eline almak ve biraz da bilinmeyene yönelmek, içindeki heyecan arayışını da besleyecektir. 

Ailen, dostların ve hatta partnerinden dahi uzaklaşma arzusu ile kendin için yeni bir başlangıç yapabilirsin. Manevi anlamda kendine odaklandığın bugün iş hayatında da ilginç adımlar atabilirsin. Kendi işini kurarak mali düzenini kökten değiştirebilirsin. Ekonomik anlamda özgür olmak ve bağımsız çalışmak, sana en iyi gelen şey olacaktır. Bu yeni heyecanlarla bir süre fazlaca yorulacağını da bilmelisin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay, bugün meydana gelen Merkür ve Chiron arasındaki güçlü açı, kendini özgürce ifade etmeni sağlayacak. Sustuklarını söylemenin, görmezden geldiklerini açığa çıkarmanın ve imtiyazlardan vazgeçmenin zamanı geldi. Kimseye daha fazlasını yapmak istemediğin bir döneme başlıyorsun. Artık ilk önceliğin kendin olacaksın. İşte tam da bu noktada kimseden beklentin olmayacak, kimsenin senden beklentisi olmasına da izin vermeyeceksin.

Özellikle sosyal hayatında etkili olan Chiron, özel hayatında da sınırlarını çizmeni sağlayacak. Bu durum, romantik ilişkinde ipleri eline almana neden olacak. Baskın ya da otoriter taraf sen olacaksın. 

Gökyüzünün bu güçlü enerjisi kontrol altına alırsan, kazancını da yönetebilirsin. Sınırlarını çizmek iş hayatında stresi de ortadan kaldırabilir. Belki bu sayede daha rahat hareket edebilir ve maddi anlamda güçlenmeni sağlayacak yollar bulabilirsin. Bol şans. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak, bugün Merkür ve Chiron arasındaki üçgen açı, seni kariyer hedeflerine ulaşma konusunda destekleyecek. Bu dönemde, profesyonel yaşamında yeni başlangıçlar yapabilirsin. Fakat bunun için öncelikle, kariyer planları ve stratejiler üzerinde düşünmelisin. Bu sayede kendini eskisinden çok daha güçlü ve kararlı hissedeceksin. Yeni projeler ve fırsatlarla dolu bir gün seni bekliyor. Ve bugün, ayaklarının yere sağlam basması önemli. 

Chiron'un etkisi altında, kariyer hedeflerine odaklanmak sana iyi gelecek. Profesyonel gelişim için eğitim ve seminerlere katılabilirsin. Hayatının merkezinde yerini alan bu konu sana maddi ve manevi anlamda tatmin sağlayacak. Kazancının artması ve kariyerinde yükselme gibi gelişmelere hazır ol. Keyifli başlangıçlar ve ilerlemelerle yolun açık olacak. 

Aşk hayatında da partnerinle birlikte kariyer hedeflerini paylaşmaya ne dersin? Belki birlikteliğinizi buna göre inşa etmek, ilişkinizi de güçlendirecektir. Son olarak bekar Oğlak burçlarına sesleniyoruz. Bu dönemde, iş ortamlarında veya profesyonel etkinliklerde yeni insanlarla tanışabilirsin. Kalbini açık tut. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova, bugün Merkür ve Chiron arasındaki üçgen açı, seni toplumsal projelere yönlendirecek. Bu dönemde, toplumsal sorumluluk projelerinde yer almak isteyebilirsin. Gönüllülük esasına dayalı, toplum yararına projelerde yer alarak manevi tatmin elde edebilirsin. Belki de uzun zamandır ihtiyacın olan mental iyileşme süreci buna bağlıdır. İyileşmek için iyileştirmek, senin yolun olabilir. Yakın ve uzak çevrende, derin izler bırakacağın hayır işleri, beklemediğin kazançların da habercisi olabilir.

Derler ki, 'tüm güzellikler paylaştıkça çoğalır'. Sen de Chiron etkisi altında bir iyilik zinciri inşa edebilirsin. Ruhsal anlamda güçlendiğin bu dönemin sonunda maddi kazançlar da elde edebilirsin. Kalbindeki iyiliği, yeteneklerini ve tecrübelerini keşfeden bir yatırımcı yolunu açabilir. Bizden söylemesi! 

Son olarak bu dönemde, kendine de vakit ayırmanı tavsiye etmeliyiz. Manevi boyutu yüksek işler yaparken elde ettiğin huzur sana yorgunluğunu unutturabilir. Bize soracak olursan sen yine de sağlığına dikkat et ve kendine zaman ayır. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık, bugün meydana gelen Merkür ve Chiron arasındaki açılanma, seni duygusal derinliklere inmeye teşvik edebilir. Tüm hayatın 'film şeridi gibi' gözlerinin önünden geçebilir. Zira Chiron, içsel anlamda şifalanma sürecine girmeni sağlayacak. Ve bu dönemde hayatının her evresine ilişkin birtakım değerlendirmeler yapmanı sağlayacak. Geçmiş ve gelecekle barışarak hayatına yeniden yön vermenin zamanı geldi. Bu dönemde, varsa pişmanlıklarından arınmalı ve geçmişi affetmelisin. Sorun kimde olursa olsun, geçmişi telafi etmek senin elinde. Bol şans. 

Bu aşamada sana bir de tavsiye vermek istiyoruz. Derin bir dönüşüm sürecinde olmanın avantajıyla ilişkileri de gözden geçirmelisin. Bazı ayrılıklar, eski dostluklar, yeni arkadaşlıklar ve aile bağları gündeminde yer alabilir. Hayatındaki herkesin yerini ve değerini sen biçebilirsin. Gerektiğinde bazı kişilere haddini bildirmeyi de unutma. Bu sayede konfor alanını genişletebilir ve sevdiklerinle daha sağlıklı ilişkiler kurabilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!