Günlük Burç Yorumuna Göre 18 Ocak Salı Günün Nasıl Geçecek?

18 Ocak Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 18 Ocak Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında uzak şehirlerde yaşayan tanıdıklar, seyahat, eğitim ve hukuksal konular yer alıyor. Günün ilk yarısında iletişimin hızlı olabilir fakat problemlere, yanlış anlaşılmalara ve fevri çıkışlara özen göstermelisin. Trafik ve ulaşım konularında da sakarlıklara dikkat etmende fayda var. Gün genelinde ise hem iş hayatında, kariyerinle ilgili konularda hem de genel olarak üzerinde baskı hissetmen mümkün. Bir konuda çok hırslanabilirsin. Manipülasyona, aşırı hırsa, güç çekişmelerine, takıntılı yaklaşımlara, baskıya ve kıskançlıklara da müsait etkilerin var. Farkında olursan, iyi yönetebilirsin. Bu etki aynı zamanda, odaklanma becerisi, yüksek sezgi, güç ve dayanıklılığı da verecektir. Kendine bir hedef koyup kararlılıkla o hedefe odaklanabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında sağlığın ve finansal konuların yer alıyor. Güne biraz hızlı başlayabilirsin. Maddi konularla, gelirlerinle ve ödemelerin ile ilgili bazı hareketliliklerin olabilir. Sağlığınla ilgili de birtakım hassasiyetlerin söz konusu. Baş ağrısı ve migren açısından tedbirli olmakta fayda var. Gün genelinde uzaklardaki bir tanıdığın ile ilgili veyahut aile büyüğün ile ilgili bir gündemin olabilir. Üzerinde baskı hissetmen mümkün. Aynı zamanda, hukuksal konularla ilgili ya da eğitim ile ilgili bir konuda hırslanabilirsin. Odaklanma açısından destekleyici olsa da, kontrolcü yaklaşımlara, manipülasyona, takıntı ve güç çekişmelerine de müsait bir gün. Farkında olursan, iyi yönetebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında ikili ilişkilerin, ortaklıkların, evliliğin ve diğer insanlarla olan iletişimin yer alıyor. Günün ilk yarısında, insanlarla iletişiminde yanlış anlaşılmalara, fevri çıkışlara ve agresif tavırlara dikkat etmende fayda var. Güne biraz hızlı başlaman mümkün. Gün genelinde ise sağlığınla, aile büyüklerinin sağlığıyla ya da finansal konularla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Sezgilerin de çok kuvvetli olacaktır. Aynı zamanda maddi konularla ilgili bir konuyu ya da başka bir konuyu kafana fazlaca takabilirsin. Odağın da kuvvetli olacaktır fakat manipülasyona, takıntılı yaklaşımlara, güç arzusuna, çekişmelere ve aşırı hırsa dikkat etmende fayda var. Devlet daireleri ile, vergiler ve ödemelerle ilgili bazı pürüzlerin de yaşanma olasılığı var. Farkında olursan, iyi yönetebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında işin, sağlığın ve günlük işlerin yer alıyor. Günün ilk yarısında sağlığınla ilgili birtakım hassasiyetlerin olabilir. Baş ağrılarına ve sakarlıklara müsait bir zaman dilimi seni bekliyor olacak, tedbirli olmanda fayda var. Gün genelinde ise partnerinle veyahut aile büyükleriyle ilişkinde takıntılı yaklaşımlara, kıskançlıklara, güç çekişmelerine, baskıcı tavırlara ve kontrolcü yaklaşımlara dikkat edersen iyi olur. Bir yandan ilişkinde tutku ve bağlılık artarken bir yandan da kontrolcü ve baskıcı tutumların artabilir. Kaygılarını kontrol altına alman gereken bir gün. Farkında olursan, iyi yönetebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Güne iletişimin hızlı başlayabilirsin fakat günün ilk yarısında partnerinle, sosyal çevrenle ya da çocuğunla iletişiminde yanlış anlaşılmalar, gerginlikler ve iletişim problemleri yaşanabilir. Gün genelinde ise aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili ya da işinle, patronlarınla ilgili bazı gündemlerin, streslerin olabilir. Üzerinde baskı hissedebilirsin. Sorumlulukların ve işlerin sana biraz ağır gelebilir. Aynı zamanda kafana bir şeyleri fazlaca takabilirsin fakat takıntılı yaklaşımlardan ve güç çekişmelerinden uzak durmanda fayda var. Farkında olursan, iyi yönetebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Güne biraz telaşlı başlayabilirsin. Gününü ilk yarısında aile bireylerinle iletişiminde ve iş ilişkilerinde birtakım streslerin ve gerginliklerin olabilir. Yanlış anlaşılmalara ve sakarlıklara müsait etkilerin var. Gün genelinde ise aşk hayatında tutku artarken bir yandan da takıntılı ve baskıcı tutumlar sergilemen veyahut bu davranışlara maruz kalman mümkün. Çocuklarının sağlığı ile ilgili gündemlerin de olabilir. Manipülasyona, güç çekişmelerine, takıntıya dikkat etmende fayda var. Farkında olursan, iyi yönetebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında yakın çevre, iletişim, eğitim, seyahat ve ticaret yer alıyor. Güne biraz aceleci ve telaşlı başlayabilirsin. Günün ilk yarısına bir miktar stresli ve gergin etkiler hakim olabilir. Özellikle iletişimde kırıcı olmamaya, fevri çıkışlara ve yanlış anlaşılmalara dikkat etmende fayda var. Trafik ve sakarlık konusunda da tedbirli olmanı öneririm. Gün genelinde ise aile bireylerinin sağlığı, aile büyükleri ile ilgili gündemlerin olabilir. Üzerinde baskı hissedebilirsin. Özellikle aile bireyleriyle iletişiminde inatlaşmalara, güç çekişmelerine ve hırslı yaklaşımlara müsait etkiler var. Farkında olursan, iyi yönetebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında sağlığın, maddi konuların, gelirlerin ve kazançların yer alıyor. Günün ilk yarısında gereksiz harcamalara, para çıkışlarına ve sağlık hassasiyetlerine açık etkilerin var. Gün genelinde ise yakın çevrenle, akrabalarınla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Odaklanma gerektiren işlerde başarılı olabileceğin bir gün fakat manipülasyona, hırsa, inatlaşmalara ve güç çekişmelerine dikkat etmende fayda var. Bir konuyu da kafana fazlaca takabilir ve takıntı geliştirebilirsin. Farkında olursan, iyi yönetebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında dış görünüşün, ihtiyaçların ve ikili ilişkilerin yer alıyor. Güne hızlı, dinamik ve biraz da telaşlı başlayabilirsin. Günün ilk yarısında diğer insanlarla iletişiminde tepkisel ve agresif olmamaya dikkat edersen iyi olur. Yanlış anlaşılmalara ve fevri çıkışlara müsait etkiler var. Gün genelinde ise maddi konularla, sağlığınla veyahut aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Gelirlerin ve kazançlarınla ilgili hırslı yaklaşımların açığa çıkabilir. İşinle ilgili de patronlarınla, işverenlerinle görüşmeler yapabilirsin. Parasal konularla ilgili bazı önemli kararlar vermen de mümkün. İşinin, patronunun, aile büyüklerinin veyahut ödemelerinin, maddi konuların baskısını üzerinde hissedebilirsin. Farkında olursan, iyi yönetebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında sağlık konuların ve iç dünyan yer alıyor. Günün ilk yarısından sağlıkla ilgili bazı gündemlerin olabilir. İş ilişkilerinde iletişimle ilgili veyahut senin ya da çocuğunun sağlığı ile ilgili birtakım gelişmelerin olabilir. Sakarlıklara, aceleciliğe ve iletişimde fevri çıkışlara dikkat etmende fayda var. Gün genelinde ise aile büyüklerinle, kariyerinle ve ikili ilişkilerinde ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Bir konuyu kafana fazla takabilir, bu konuyla ilgili aşırı hırs yapabilir veyahut insanlarla inatlaşıp güç çekişmelerine girebilirsin. Farkında olursan, iyi yönetebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında sosyal çevren,  arkadaşların ve sosyal hayatın yer alıyor. Güne iletişimin hızlı başlayabilirsin. Günün ilk yarısında partnerinle, arkadaşlarınla ya da çocuğunla iletişiminde birtakım gerginliklerin olabilir. Gün genelinde ise senin ya da aile büyüklerinin sağlığıyla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Sezgilerinin ve rüyalarının çok güçlü olabileceği bir gün. İçten içe kafana taktığın, kıskandığın, şüphe ettiğin ya da hırs yaptığın bazı konular da olabilir. Bir konuya odaklanıp, o konuda derinleşebileceğin bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Güne, işinle ilgili hızlı gelişmelerle başlayabilirsin. Günün ilk yarısında aile bireyleriyle iletişiminde yanlış anlaşılmalara dikkat etmende fayda var. Aynı zamanda sakarlıklara ve baş ağrılarına da açık etkilerin var. Gün genelinde arkadaşlarınla, sosyal çevrenle ya da partnerinle ilişkilerinde hırslı yaklaşımlara, inatlaşmalara, şüpheye, kıskançlıklara, baskıcı tutumlara müsait etkiler altında olabilirsin. Kafana bir konuyu fazlaca takabilir, hırslanabilir ve yüzleşmeler yaşayabilirsin. Farkında olursan, iyi yönetebilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

18 Ocak Çarşamba Çin Burcuna Göre Günün Nasıl Geçecek?

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış