Günlük Burç Yorumuna Göre 18 Kasım Cuma Günün Nasıl Geçecek?

18 Kasım Cuma gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 18 Kasım Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün günlük işlerine odaklısın. Öğle saatlerinde para ile ilgili sürpriz gelişmeler, ufak tefek para girişlerin olabilir. Günün devamında sosyalleşmek ve sorumlulukların arasında ikilem yaşayabilirsin. Gece saatlerinde ise sindirim sistemine ve solunum yolları rahatsızlıklarına dikkat etmende fayda var. Yediklerin, içtiklerin konusunda tedbirli olmanı öneririm. Aynı zamanda yakın çevremden birilerinin dostun olmadığını da görmen mümkün. Günün ikinci yarısında daha sakin programlar yapmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün çocuklarına ve partnerine odaklısın. Öğle saatlerinde aşk hayatınla ilgili sürpriz bir gelişme olabilir. Akşamüstü ise sorumlulukların ve eğlence hayatın arasında ikilem yaşayabilirsin. Sorumlulukların bir miktar keyfini kaçırabilir. Günün devamında ve gece saatlerinde sosyal çevrenle, arkadaşlarınla ve partnerinle olan ilişkinde öz değerini sorgulayacağın, hayal kırıklığı yaşamana sebep olacak durumlar gelişebilir. Partnerinden veya bir arkadaşından kaynaklanacak bir sorun yaşayabilirsin. Olaylar çok da göründüğü gibi olmayabilir, biraz zaman ver. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün ev ve ailene odaklısın. Öğle saatlerinde aile bireylerinin sağlığı veya evle ilgili işlerinde sürpriz durumlar gelişebilir. Akşamüstü ise uzaklardaki bir yakınınla ilgili bir huzursuzluk yaşaman mümkün. Veya evde olmak ile seyahat etmek arasında ikilem yaşayabilirsin. Günün devamında ve gece saatlerinde sağlığına, aile bireylerinin sağlığına, sakarlıklara, bağışıklık sistemine, beslenmene dikkat etmeni öneririm. Yeni girişimler için uygun günler değil senin için. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin için iletişim odaklı bir gün. Öğle saatlerinde bir arkadaşından sürpriz bir haber alabilirsin. Akşamüstü ise sağlık ve finans konuları ile alakalı bazı streslerin olabilir. Günün devamında ve gece saatlerinde ise seyahat ile ilgili planlarında bazı aksilikler olabilir. Aynı zamanda yakın çevren ile ilişkilerinde yanılgılar veya hayal kırıklıkları olması mümkün. Solunum yolları rahatsızlıklarına, bağışıklık sistemine, yediğine ve içtiğine dikkat etmen gereken bir gün. Yeni girişimlerin ve kararların için beklemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün finansal konulara odaklısın. Öğle saatlerinde kariyerin ve kazançlarınla ilgili sürpriz gelişmeler, belki para girişlerin olabilir. Akşamüstü ise ilişkin, partnerin veya ortaklıklarınla ilgili bazı huzursuzluklar yaşaman mümkün. Öz değerini sorgulayacağın durumlar gelişebilir. Günün devamında ve gece saatlerinde psikolojik ve fiziksel sağlığın konusunda özenli olmanı öneririm. Sindirim sistemi ve solunum yolları rahatsızlıklarına dikkat edersen iyi olur. Aynı zamanda sosyal çevrenden biri ile ilgili bazı yanılgılar, sorunlar yaşaman da mümkün. Yeniliklerin ve girişimlerin için beklemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün iş odaklısın. Öğle saatlerinde sürpriz bir seyahat planı yapabilir ya da uzaklardaki tanıdıklarından bir haber alabilirsin. Akşamüstü ise işin veya sağlığın ile ilgili bir stres yaşaman mümkün. Günün devamında ve gece saatlerinde evliliğin, ilişkin veya ortaklıklarınla  ilgili bazı yanılgılar, hayal kırıklıkları yaşanabilir. Aynı zamanda yediklerine, içtiklerine, sindirim sistemine ve bağışıklık sistemine dikkat etmeni öneririm. Operasyonlar için uygun bir zaman değil. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün sağlığına ve iç dünyana odaklısın. Öğle saatlerinde sağlık ve finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Para girişi veya çıkışı olabilir. Akşamüstü ise aşk hayatınla veya çocuğunla alakalı bazı streslerin, huzursuzlukların olabilir. Günün devamında ve gece saatlerinde sağlığınla ilgili netleşmeyen durumlar canını sıkabilir. Hukuksal konularla ilgili veya seyahat ile ilgili konularında pürüzler yaşanabilir. Bu gece yediklerine, içtiklerine, sindirim sistemi ve solunum yollarına ekstra dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün sosyal çevrene ve sosyal hayatına odaklısın. Öğle saatlerinde partnerinle görüşebilir, ondan sürpriz bir haber alabilirsin. Akşamüstü ise ailenle, evinle alakalı bazı huzursuzluklar yaşaman mümkün. Aynı zamanda sosyalleşmek ve evde oturmak arasında ikilem de yaşayabilirsin. Günün devamında ve gece saatlerinde aşk hayatınla ilgili veya çocuğunla, belki çocuğunun sağlığıyla ilgili bazı durumlar gelişebilir. Aşk hayatında kararsızlıklar, yanılgılar, hayal kırıklıkları yaşanabilir. Net kararlar verebilmek için biraz beklemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün kariyer odaklısın. Öğle saatlerinde işinle ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Akşamüstü ise yakın çevren veya seyahat ile ilgili bazı huzursuzlukların olması mümkün. İletişimle ilgili pürüzler ya da elektronik eşyalarınla ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Akşam ve gece saatlerinde partnerinle, eşinle, aile bireyleriyle ilişkilerinde karışıklık, yanılgılar, hayal kırıklıkları veya belirsizlikler olabilir. Bu birkaç gün sağlığına da dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün seyahat ve eğitim odaklısın. Öğle saatlerinde çocuğunun eğitimi ile ilgili sürpriz bir gelişme olabilir. Akşamüstü ise parayla ilgili bir stresin olabilir. Yapmak istediğin şeylerde veya çocuğunun eğitimiyle ilgili parasal engellerle karşılaşabilirsin. Günün devamında ve gece saatleri sağlığınla ilgili konulara dikkat etmeni öneririm. Günlük işlerinde aksamalar, karışıklıklar dayanabilir. Solunum yollarına, sindirim sistemine ve bağışıklık sistemine ekstra dikkat etmen gereken günler. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağın finansal konularda ve sağlığında. Öğle saatlerinde evle ve ailenle ilgili sürpriz bir gelişme yaşayabilir, güzel bir haber alabilirsin. Akşamüstü ise bankalarla ödemelerle ilgili bir stresin olabilir, gecikmeler yaşanabilir. Günün devamında ve gece saatlerinde kendi sağlığın veya çocuğunun sağlığı ile ilgili pürüzler çıkabilir. Yahut partnerinle ilişkinde bazı kaotik durumlar, karmaşa ve hayal kırıklıkları yaşanabilir. İlişkinde önünü göremediğin günlerden geçiyorsun. Biraz zaman ver kendine. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün evliliğine ve partnerine odaklısın. Öğle saatlerinde partnerinden sürpriz bir haber alabilir ya da ticari bir sözleşme imzalayabilirsin. Akşamüstü ise ilişkinle alakalı geri planda bazı kaygıların ve endişelerin açığa çıkabilir, stres yapabilirsin. Günün devamında ve gece saatlerinde aile bireyleri ile ilgili, aile bireylerinin sağlığıyla ilgili veya ilişkinle ilgili bazı kaotik durumlar olabilir. Yanılgılar, hayal kırıklığına açık etkiler var. Aynı zamanda kendi sağlığına da dikkat etmeni öneririm. Sindirim sistemine, solunum yollarına ve besinle alakalı durumlara ekstra özen gösterirsen iyi olur. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

18 Kasım Cuma Çin Burcuna Göre Günün Nasıl Geçecek?

Popüler İçerikler

Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu