Günlük Burç Yorumuna Göre 16 Mart Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

16 Mart Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 16 Mart Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, enerji düşüklüğü ya da sağlığınla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsin. Gün genelinde de kardeşlerinle ilişkilerin, kendi sağlığın ya da yakın çevrendeki kişilerin sağlığıyla alakalı bazı gündemlerin, streslerin, kafa karışıklıkların ve kaygıların olabilir. Yanılgılara, kandırılmalara ve dolandırılmalara açık etkiler altında olacaksın. Dikkat etmende fayda var. Akşam saatlerinde ise maddi konularla ilgili birtakım sürprizler olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında uzaklar, uzaklarda yaşayan tanıdıkların, akrabaların, hukuki konuların, yayıncılık işlerin, eğitimin ve seyahat planların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde kendi sağlığınla ya da bir tanıdığının sağlığıyla ilgili hassasiyetler olabilir. Gün genelinde de maddi konularla ve sosyal çevrenle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Parasal konularla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin fakat pek de istediğin gibi sonuçlanmayabilir.  Yanılgılara, kandırılmalara ve dolandırılmalara da açık etkilerin var. Harcamalarına dikkat etmen gereken günlerden geçiyorsun. Aynı zamanda bir tanıdığının sağlığıyla ilgili de bir gündemin olabilir. Akşam saatlerinde ise sürpriz bir haber alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında sağlığın ve finansal konuların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde sağlığınla ya da maddi konularınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde de kariyerinle ya da sağlığınla ilgili bazı belirsizlikler, stresler, netleşmeyen durumlar yaşaman mümkün. Kafa karışıklıkları ve kararsızlıklar gündeminde olabilir. İş görüşmeleri ve kariyerinle ilgili keskin kararlar vermek için uygun bir zaman değil. Akşam saatlerinde ise sağlığın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında ikili ilişkiler, evliliğin ve ortaklıkların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde işin, kariyerin ve sağlığınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde de sağlığınla, turizmle, hukuki konularla, yayıncılıkla ve eğitimle ilgili bazı gündemlerin, streslerin, kafa karışıklıkların, kararsızlıkların, netleşmeyen durumların olabilir. Yanılgılara açık bir gün seni bekliyor. İş ve ticari girişimlerin için beklemeni öneririm. Akşam saatlerinde ise sosyal çevrendeki kişilerle, arkadaşlarınla görüşmelerin ve iletişimin aktif olacaktır. Aynı zamanda bu gece rüyaların yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında işin, sağlığın ve sorumlulukların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde sağlığın veya yakınlarının sağlığıyla ilgili, yurtdışı, hukuki konular, eğitim, ve yayıncılıkla ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Gün genelinde de finans konularla, ödemelerle, borçlarla, vergilerle, miras ve nafaka konularıyla ilgili netleşmeyen durumlar, belirsizlikler ve görüşmeler söz konusu olabilir. Maddi konularla ilgili kaygıların açığa çıkabilir. Harcamalarına ve sosyal ilişkilerine dikkat etmen gereken bir gün senin için. Akşam saatlerinde ise sağlığınla ilgili bazı kararlar alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında çocukların ve özel hayatın yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, partnerinle ilişkin, çocuğunun sağlığı, çocuğunun masrafları ya da finansal konularla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Gün genelinde de iş ilişkilerin, iş görüşmelerin, evliliğin, ikili ilişkilerinle ilgili bazı kararsızlıkların, kafa karışıklıkların ya da streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise seyahat, eğitim ve özel hayatınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında ev, aile ve gayrimenkul konuları yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde aile bireyleri ile görüşmelerin olabilir. Gün genelinde de işin, günlük işlerin, sorumlulukların ve sağlığınla ilgili bazı kafa karışıklıkların, kararsızlıkların ve belirsizliklerin olabilir. Aynı zamanda yayıncılık, eğitim, hukuki konular ve uzak akrabalarınla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise miras ya da aile bireylerinin sağlığı ile ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında yakın çevre, seyahat, iletişim, eğitim ve ticari işlerin yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde bazı ticari görüşmeler, iş görüşmeleri yapabilirsin. Aynı zamanda kardeşinin ya da yakın çevrenden birinin sağlığı ile ilgili de görüşmeler yapman mümkün. Gün genelinde de aşk hayatın, finansal konular ya da çocuklarınla ilgili bazı kafa karışıklıkların, kararsızlıkların, yanılgıların ve belirsizliklerin olabilir. Partnerinle ilişkinde de fikir ayrılıkları ve kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise yakın çevrendeki kişilerle görüşebilir, bir araya gelebilir ya da ticari görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında sağlığın, maddi konuların, gelirlerin ve kazançların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde partnerinle ilişkinde öz değer algını sorgulayabilirsin. Çocuğunun sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin de olabilir. Gün genelinde, aile bireylerinle ilişkin ya da gayrimenkul konularıyla ilgili bazı görüşmelerin gündeminde olabilir. Fakat kafa karışıklıklarının, kararsızlıklarının ve belirsizliklerin yoğun olabileceğini de unutmamalısın. Aynı zamanda aile bireyleri ile olan ilişkilerinde stres ve hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise psikolojik ve fiziksel sağlığın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün öğleden sonraki saatlerde aile bireylerinle görüşmeler yapabilirsin ya da aile bireylerinin sağlığı ile ilgili gündemlerin olabilir. Gün genelinde de iletişim, ticari işler, senin ya da çocuğunun eğitimi, yakın çevrendeki kişilerle ilişkin ve sağlık konuları ile ilgili bazı kararsızlıkların, belirsizlikler ve kafa karışıklıkların olabilir. Zihinsel olarak odaklanma güçlüğü ve unutkanlık yaşayabilirsin. Ulaşıma, sakarlıklara ve sağlığına dikkat etmende de fayda var. Akşam saatlerinde ise özel hayatınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında sağlığın ve geri plandaki konuların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde iletişimin, görüşmelerin, ticari işlerin yoğun olabilir. Yakın çevrendeki kişilerle ilgili de haberler alabilirsin. Kendi sağlığın ya da çevrendeki kişilerin sağlığı ile ilgili görüşmeler yapman da mümkün. Gün genelinde de maddi konularla, gelirlerinle, kazançlarınla ve sağlığınla ilgili bazı belirsizlikler, kafa karışıklıkları ve kararsızlıklar yaşayabilirsin. Çocuğunun sağlığı ya da partnerinle ilişkin ile ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise aile bireyleriyle görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında sosyal hayatın, sosyal çevren ve arkadaşların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, maddi konularla ilgili veyahut bir yakınının sağlığı ile ilgili görüşmeler yapabilirsin. Çevrendeki insanlarla ilişkilerinde öz değerini sorgulaman da mümkün. Gün genelinde ise aile bireyleri ile ilişkilerin, gayrimenkul konuların, kendi sağlığın ya da yakınlarının sağlığı ile ilgili belirsizlikler, kafa karışıklıkları ve kararsızlıklar yaşayabilirsin. Gün içinde de genel olarak odaklanma problemi, unutkanlık ve dağınıklık yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

16 Mart Perşembe Çin Burcuna Göre Günün Nasıl Geçecek?

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!