Günlük Burç Yorumuna Göre 17 Eylül Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

17 Eylül Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 17 Eylül Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç,  bugün zihninin ve iletişiminin yoğun ve aktif olduğu bir gün. Öğle saatlerinde sosyal çevrenden, saydığın ve güvendiğin olgun kişilerden fikirler alabilir, görüşmeler yapabilirsin. Dostlarından destek görebilirsin. Gün genelinde zihinsel ve fiziksel sağlığın, yakın çevre ilişkilerin ve işin ön plana çıkıyor. Ticarette ve iş hayatında dolandırılmalara, kandırılmalara, yanılgılara ve arkandan çevrilen işlere dikkat etmelisin. Zihnin yorgun ve dalgın olabilir. İmzalar, sözleşmeler, anlaşmalar ve işle ilgili başlangıçlar için uygun bir gün değil. Gizli saklı şeyler açığa çıkabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün öğle saatleri işin, kariyerin ve kazançlar açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Yeni sorumluluklar üstlenip kazançlarını arttırabilir ve patronundan destek görebilirsin. Gün genelinde, özellikle akşam saatleri aşk ilişkileri, arkadaşlıklar ve çocuklarınla ilgili yanılgılara, belirsizliklere, kandırılmalara ve dolandırılmalara açık bir gün. Bugün yeni tanışacağın kimseye güvenme sevgili Boğa. Ayrıca borç vermek ve almak için de hiç doğru bir gün değil. İlişkilerinde, kendini değersiz hissedebileceğin durumlar yaşanabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler,  Ay burcunda ilerlerken öğle saatlerinde yurtdışı seyahatleri, eğitim ve hukuksal konularla alakalı bazı gündemlerin olabilir. Gün genelinde ev, gayrimenkul, aile, kariyer ve iş alanlarında bazı belirsizlikler yaşayabilirsin. Netleşmeyen durumlar, havada kalan konular olabilir. Aileden birinin sağlığıyla ilgili gelişmeler olması da mümkün. Bugün, özellikle akşam saatlerinde kariyerinle ve gayrimenkul alım satım, kiralama ile ilgili önemli kararlar almamanı tavsiye ederim. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, içine çekilmek isteyeceğin, yalnızlık ihtiyacının yoğun olabileceği bir gün. Öğle saatleri bankalar, miras, nafaka ve ödemeler konusunda desteklerin var. Kredi çekebilir ya da mirastan, eşten, bir yerden para gelebilir. Gün genelinde ise ticaret, anlaşma, sözleşme, imzalar, seyahat ve yakın çevrenle olan ilişkilerin, iletişimin açısından bazı kargaşalar, karışıklıklar olabilir. Bugün yakın çevrenle olan iletişimine, elektronik aletlerine, ticaret ve kargo işlerine dikkat etmeni öneririm. Kandırılıp dolandırılma riskin var. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün, öğle saatlerinde sosyal çevrenden birisi ile sağlam ve kalıcı ilişkiler kurmak adına ortaklıklar adına destekleyici etkiler altında olacaksın. Gün genelinde ise psikolojik ya da fiziksel olarak kendini güçsüz hissedebilirsin. Sağlığına dikkat etmen gereken bir gün. Özellikle akşam saatlerinde dikkat etmende fayda var. Aynı zamanda finansal açıdan da bazı karışıklıklar yaşaman mümkün. Bugün sosyal çevrenden kimseye borç vermemeni tavsiye ederim. Sosyal hayatın için aşırı harcama yapma ihtimalin de söz konusu. Parana ve sağlığına sahip çıkman gereken bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün öğle saatlerinde iş ve kariyerin açısından destekleyici bir görünüm var. Kalıcı işlere imza atabilir, önemli kişilerle görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde ise ikili ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların konusunda yanılgı, belirsizlik, önünü görememe, kararsızlık etkisi hakim. Karşı tarafı aşırı idealize edip hayal kırıklığına uğrama ihtimalin var. Bu belirsizliğin içinde net ve keskin bir karar vermemen, önünü görebilmek için bu sis bulutunun dağılmasını beklemen senin için daha iyi olur. Sağlığına, yediğine içtiğine ve sindirim sistemine de dikkat etmelisin bugün. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün öğle saatlerinde partnerinden veya çocuklarından destek görebileceğin durumlar olabilir. Gün genelinde hukuksal konular, uzaklar, eğitim ve yurtdışı ile ilgili konularda yanılgılar, kandırılmalar, belirsizlikler, hayal kırıklıkları olabilir. Aynı zamanda sağlık alanın aktifleşiyor. Alerjik reaksiyonlara, bağışıklık sistemine, sindirim sistemine ve yediğine içtiğine dikkat edersen iyi olur. Aynı zamanda günlük rutinlerinde ve işlerinde bir karmaşa olabilir. Programların aksayabilir, işlerin yetişmeyebilir. Bir taraftan da yaratıcılığın yüksek olacaktır. Sanatsal aktivitelere, meditasyona ve ruhsal çalışmalara yönelebilirsin, yardımlar yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün öğle saatlerinde miras, nafaka, ailenin parası veya gayrimenkul yatırımı konusunda bazı gündemlerin olabilir. Gün genelinde ise aşk hayatın ve sosyal ilişkilerinle ilgili bazı kafa karışıklıkları, belirsizlikler, yön bulamama gibi durumlar yaşayabilirsin. Hayal kırıklıklarına müsait etkiler var. Karşındaki kişiyi fazla idealize etmekten, hayallere dalmaktan kaçınmalısın. Gerçeklerle bağını koparmamanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün öğle saatlerinde eşin veya partnerinle iletişim açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Yakın çevrenden de destek görebilirsin. Gün genelinde ise kariyerin, ailen, evliliğin ve emlak konuları açısından sert etkiler altında olacaksın. Bugün, emlak alım satım, imza, sözleşme ve ortaklık gibi işlerin varsa  ertelemeni öneririm. Aynı zamanda, aile bireylerinin sağlığıyla ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Bu birkaç gün yanılma ihtimalinin yüksek olduğu zamanlar. Bu sebeple önemli kararlarını biraz ertelemen iyi olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün öğle saatlerinde işin ve kazançların açısından destekleyici etkiler mevcut. Gün genelinde ise seyahat, iletişim, yakın çevren, ticaret ve sağlık konularında karmaşa etkisi hakim. Planların havada kalabilir, dalgın olabilir ve kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. Günlük akışını programlamakta zorlanabilirsin. Trafik, kargo ve taşımacılık, elektronik aletlerin, seyahat planların, solunum yolların ile ilgili konularda biraz daha dikkatli olmanı öneririm.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün öğle saatlerinde aşk hayatınla ve çocuklarınla ilgili destekleyici etkiler mevcut. Gün genelinde ise finansal açıdan ve sağlık alanından sert etki alıyorsun. Eğlence hayatın için fazla harcama yapmak veya çocuklarının masrafları için bütçeni aşmak, çocuğunun sağlık sorunları gibi durumlar söz konusu olabilir. Aynı zamanda aşk hayatında krizler deneyimlemen ve kendini değersiz hissetmen de mümkün. Aşk hayatında krizli, kaotik ve belirsiz günler geçiriyor olabilirsin. Net ve keskin kararlar almak için birkaç gün beklemeni öneririm. Şu an yanılma ihtimalin çok yüksek. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün öğle saatlerinde bazı kaygılarına ailenden destek bulabilirsin. Aile bireylerinin sağlık durumları ile ilgili güzel gelişmeler de olabilir. Gün genelinde ikili ilişkiler ve evlilik alanından sert etki alıyorsun. İlişkilerde kararsızlık, belirsizlik, yön bulamama, karmaşa ve kaos yaşama ihtimalin var bu birkaç gün. Ne istediğini bilememe, ne yöne gideceğini bilememe, irade gösterememe gibi durumlarla boğuşabilirsin. Kendini değersiz hissetmen de mümkün. Hem önünü hem gerçekleri görebilmek için birkaç gün eyleme geçmeden beklemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

17 Eylül Cumartesi Çin Burcuna Göre Günün Nasıl Geçecek?

Popüler İçerikler

Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!