Günlük Burç Yorumuna Göre 15 Eylül Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

15 Eylül Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 15 Eylül Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde iş ve finansal konularla alakalı destekleyici etkiler altında olabilirsin. Önemli kişilerle görüşmeler yapıp güzel sonuçlar alabilirsin. Öğle civarı saatlerinde ise maneviyatın yükseliyor, yaratıcılığın artıyor. Hem sağlığın açısından hem de yardımlaşmak açısından destekleyici bir zaman dilimi söz konusu olacak. Öğleden sonra kariyerin ve işinde önemli, güçlü kişilerden destek görebilirsin ve finansal kaynak sağlayabilirsin. Bugün, tüm önemli işlerini 16.00’ya kadar halletmeni öneririm. Sonrasında başlatacağın işler havada kalabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde partnerinle veya çocuklarınla son derece uyumlu ilişkiler içinde olabilirsin. Öğle saatleri civarında ise arkadaşlarından, sosyal çevrenden yardım ve fayda görebilirsin. Akşamüstüne doğru da uzaklardaki yakınlarından haber alabilirsin, destek görebilirsin. Aynı zamanda kendini güçlü ve kararlı hissedeceğin bir zaman dilimi geçireceksin. Bugün işlerini 16.00 sonrasına bırakmamanda fayda var. Akşam saatlerinde ilişkilerde tartışma ve huzursuzluklar yaşanabilir, odağın kendinde olsun. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, güne aile içinde uyumlu ilişkilerle başlıyorsun. Eşinle veya babanla güzel, eğlenceli diyalogların olabilir. Öğle saatlerinde de sanatsal işlerle veya sosyal yardım projeleriyle ilgilenebilirsin. Yaratıcılığının yüksek olacağı bir zaman dilimi söz konusu. Öğleden sonra ve devamında sezgilerin çok güçleniyor. Aynı zamanda paylaşımlı paralardan, eşinin parasından, miras veya bankalardan da fayda görebilirsin. Bugün işlerini 16.00’a kadar halletmeni öneririm, devamında sonuç alamayabilirsin. Özellikle akşam saatleri ilişkilerinde tartışmaya ve anlaşmazlıklara açık bir etki var. Dikkat, kavgaya dönüşmesin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde dostlarınla, arkadaşlarınla iletişiminin yoğun ve güzel olabilir. Yakın çevrenden güzel destekler alıyorsun gün boyu. Birlikte seyahat hayalleri kurabilir, planlar yapabilirsiniz. Öğleden sonra ise sosyal çevrenden güçlü kişilerle ortaklık kurabilir ve işbirliği yapabilirsin. Partnerinden, eşinden de güçlü destekler görebilirsin. Ancak özellikle akşam saatlerinde kardeşin veya yakın çevrenden birine karşı bazı içsel kızgınlıkların, sorgulamaların olabilir. Saat 16.00 sonrasına da önemli işlerini bırakma derim. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün gündeminde iş, kariyer ve finansal konular açısından son derece destekleyici etkiler var. Sabah saatlerinde iletişimde olduğun kişiler sana kendini değerli hissettirebilir. Yaptığın işlerden finansal kazançlar sağlayabilirsin ve güçlü kişilerden destek görebilirsin. Ancak akşam saatlerine önemli görüşme ve işlerini bırakmanı önermem, işlerin rahat akmayabilir. Akşam saatlerinde hem harcamalarına hem de ilişkilerinde kavga ve tartışmalara dikkat etmeni öneriyorum. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, gün genelinde yurtdışı kaynaklı işler, medya/yayıncılık, seyahat, çocuğunun eğitimi ve hukuksal konularında destekleyici etkiler altında olacaksın. Önemli ve güçlü kişilerle görüşmeler yapıp destek görebilirsin. Fakat görüşmelerini ve işlerini 16.00 sonrasına bırakmanı önermem. Günün devamı ise ikili ilişkilerin açısından stresli etkiler barındırıyor. Tartışma, anlaşmazlık ve huzursuzluklar söz konusu olabilir. Bu birkaç gün sorunlu giden bir ilişkin varsa kopmalar olabilir. Sakin kalmakta yarar var. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, güne yoğun rüyaların etkisinde başlayabilirsin. Gün genelinde paylaşımlı paralar, alacaklar, borçlar, ödemeler, bankalar konusunda destekleyici etkilerin var. Aileden maddi destek görebilirsin, alacaklarını tahsil edebilirsin. Öğle saatleri boyunca sağlık açısından da güzel etkilerin var. Sağlık kontrollerini yaptırabilirsin. Akşam saatlerinde ise ikili ilişkiler, hukuksal konular ve arkadan çevrilen işlerle alakalı stresli etkiler mevcut. Gizli saklı şeyler açığa çıkabilir. Sinirlenmemeye, gerilmemeye özen gösterirsen iyi olur senin için. Önemli iş ve görüşmelerini 16.00’ya kadar halletmeye çalış. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah saatleri boyunca sosyal ve ikili ilişkiler açısından uyumlu ve güzel etkiler altında olacaksın. Önemli kişilerle görüşüp güzel kontaklar kurabilirsin. Öğle saatleri ise sanatsal aktiviteler ve yaratıcılık gerektiren işler açısından faydalı etkiler barındırıyor. Öğleden sonra ise güçlü kişilerle önemli diyaloglar kurabilir ve kendine faydalar sağlayabilirsin. 16.00 sonrasına çok iş bırakmamanı öneriyorum, sonuç almakta zorlanabilirsin. Akşam saatlerinde aşk ilişkileri açısından biraz kriz durumları olabilir. Sorunlu ilişkiler içindeysen kopmalar ve yol ayrımları yaşanabilir. Bastırdığın kızgınlıklarınla yüzleşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, gün geneli senin için iş, kariyer ve finansal konular açısından destekleyici etkiler barındırıyor. Sabah saatlerinde kariyerinle ilgili önemli görüşmeler yapabilirsin. Sağlam, kalıcı işler kurmak ve kazançlar sağlamak açısından verimli bir gün olacak. Fakat önemli adımları, görüşmeleri ve işleri saat 16.00’ya kadar halletmeni öneririm. Daha sonraki saatler girişeceğin işler havada kalabilir. Akşam saatleri ise eşinle, partnerinle veya ailele kavgadan, tartışmadan uzak durmanı tavsiye ediyorum. Mümkün olduğu kadar sakinliğini koru. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatleri boyunca çocuğunun eğitimi ile ilgilenebilirsin ya da uzaklardaki partnerinle güzel diyaloglar içinde olabilirsin. Günün ilk yarısı kararlı, destekleyici, güzel etkiler var senin için fakat akşam saatlerinde hem sağlık açısından hem de ilişkiler ve iletişim açısından agresif bir etki söz konusu. Hem sağlığına, solunum yollarına hem de tartışmalara dikkat etmen iyi olur. Yakın çevre ilişkilerinde laf dalaşmalarından uzak durmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatleri boyunca gayrimenkul yatırımların ve ailenden finansal destek görmek adına şanslı etkiler altındasın. Bankalarla işlerini halledebilir, önemli kişilerle görüşebilirsin. Aile içi ilişkiler ve finansal konular açısından günün ilk yarısı oldukça destekleyici ve şanslı bir zaman. Fakat işlerini saat 16.00 ve öncesinde bitirmeni öneririm, sonrası karmaşa olabilir. Akşam saatleri ise aşk ilişkileri adına kriz durumları, tartışmalar, kavgalar olabilir. Çocuğunun sağlığıyla ilgili pürüzler olabilir. Farkında olup önlem almanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatleri boyunca ikili ilişkilerinde, evliliğinde uyumu yakalayabilir ve güzel diyaloglar kurabilirsin. Sözleşmeler ve  anlaşmalar da gerçekleştirebilirsin. Öğle saatleri, yakın çevrenle yardımlaşabilir ve destek olabilirsin. Öğleden sonra ise sosyal çevrenden güçlü kişilerle bir araya gelip faydalı görüşmeler, anlaşmalar yapabilirsin. Günün ilk yarısında iletişim, ticaret, görüşme, sözleşme, anlaşma açısından son derece destekleyici etkiler var. Fakat saat 16.00 ve sonrası için ikili ilişkilerin ve evliliğinde stresler, anlaşmazlıklar, tartışmalar olabilir. Mümkün olduğu kadar gerilmeden ve öfkelenmeden çözmeye çalışırsan iyi olur. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

15 Eylül Perşembe Çin Burcuna Göre Günün Nasıl Geçecek?

Popüler İçerikler

Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu