Günlük Burç Yorumuna Göre 12 Eylül Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

12 Eylül Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 12 Eylül Pazartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabahın erken saatlerinde güne iletişimin hızlı bir şekilde başlayabilirsin. Telefon trafiğin ve haberleşmelerin yoğun olabilir. Öğle saatlerinde sağlığına, baş ağrılarına dikkat etmeni ve önlem almanı öneririm. Aynı zamanda ailenden biri ile de biraz tartışabilirsin ama bu durum uzun sürmeyecektir. Gün genelinde, hem fiziksel hem de psikolojik sağlığınla ilgili çıkmazlara girebilirsin. İşin ve finansal durumlarınla ilgili de akış çok da rahat değil. Farkında olup önlemlerini alırsan sıkıntı yaşamazsın. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabahın erken saatlerinde beklediğin bir para varsa gelebilir. Kazançlarınla, finansal kaynakların la ilgili bir girişimde bulunabilirsin. Öğle saatlerinde ise sağlığına ilgili kontroller veya tedavilerle ilgilenebilirsin. Baş ve kas ağrıları olabilir, önlemlerini alırsan iyi olur. Sakarlıklara da açık bir etki var, dikkatli ol sevgili Boğa. Gün genelinde de kariyerinle ilgili güzel etkiler söz konusu ancak sağlığın ve ilişkilerin açısındansa biraz huzursuz etkiler var. Olabildiği kadar akışına bırakmanı ve stresten uzak durmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde güne son derece enerjik ve hareketli başlıyorsun. Öğle saatleri ise iş, sorumluluklar ve sağlık açısından bazı stresler ve huzursuzluklar söz konusu olabilir. Beklenmedik bazı harcamalar çıkabilir veya para ile ilgili de bazı stresler gündeme gelebilir. Aile içinden birinin sağlığı ile ilgili seni huzursuz eden bir durum olabilir. Gün genelinde akış çok rahat olmasa da odağını işine vermeni ve kimseye borç vermemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabahın erken saatlerinde yoğun rüyalarla uyanmış olabilirsin. Öğle saatleri ise sakarlığa ve baş ağrılarına dikkat etmen iyi olur. Ayrıca hem aşk hem sosyal ilişkilerinde alakalı biraz huzursuzlukların, çözümsüzlük hissin olabilir. İletişimle alakalı sorunlar yaşayabilir veya zihninde kaygıya, karamsarlığa çekilebilirsin. Bugün öfkeden, karamsarlıktan, stresten ve takıntıdan uzak durmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah erken saatlerde sosyal çevrenle, arkadaşlarınla iletişim trafiğin yoğun olabilir. Öğle saatlerinde ise evle, ailenle alakalı bazı huzursuzlukların ve streslerin olabilir. Arka planda bazı kızgınlıkların olabilir. Akşam saatlerine doğru evliliğinde veya birlikteliğinde kendini değersiz hissetmen veya eşinle ilgili masraflardan dolayı huzursuz ve kaygılı hissetmen mümkün. Gün genelinde akış çok rahat değil ama odağını başkalarına değil kendine verirsen rahat geçer. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, iş ve finans konularında bir takım hareketliliklerle güne başlayabilirsin. Öğle saatlerinde sağlık, ticaret, iletişim, eğitim, seyahat ve trafik konularında bazı aksaklıklar, stresler yaşayabilirsin. Sağlığınla alakalı pürüzler, finansal stresler veya iletişim krizleri yaşanabilir. Gün genelinde huzursuz bir akış var. Hem psikolojik hem fiziksel sağlığına biraz özen göstermeni, kaygıdan uzak durmanı ve arkadaşlarınla para alışverişine girmemeni öneriyorum. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar var. Sabahın erken saatlerinde seyahat, uzaklar veya hukuksal konularla alakalı bir hareketlilik olabilir. Gün genelinde ikili ilişkilerle alakalı huzursuzluklar, sağlık veya finansal konularla alakalı stresler yaşayabilirsin. Bazı kaygılar yaşaman, kafana bir şeyleri takman mümkün. Fakat akşam saatlerinde ilişkiler ve aşk hayatında ilgili güzel etkiler var. Akış çok rahat olmasa da desteklerin olacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında günlük işlerin, sorumlulukların ve sağlığın olacak. Öğle saatlerinde, ilişkilerinle alakalı bazı streslerin olabilir. Aynı zamanda sağlığına alakalı da bazı pürüzler yaşanabilir. Baş ağrılarına ve sakarlıklara dikkat etmen gereken bir gün sevgili Akrep. Akşam saatlerinde ise sosyal çevrenden biri ile alakalı sağlık problemleriyle uğraşman gerebilir. Bir arkadaşınla ilgili huzursuzluk yaşaman da mümkün. Günü kendine ve işine odaklı geçirmen senin için iyi olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabahın erken saatleriyle birlikte ilişkilerle, aşk hayatınla alakalı hareketli ve güzel etkilerle güne başlıyorsun. Fakat öğle saatlerinde  hem sağlık hem iş hem de aşk hayatınla ilgili biraz huzursuz bir etki var. Biraz enerjin düşük olabilir, psikolojik olarak bazı şeylere kafanı takabilirsin. Çocuğunun sağlığı ile ilgili problemlerle ilgilenebilirsin. Gün genelinde huzursuz bir akış var fakat akşam saatleri, yakın çevrenden destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, güne biraz koşturmacayla başlayabilir, hareketli bir başlangıç yapabilirsin. Gün genelinde aşk hayatın, çocukların ve ilişkilerinle alakalı huzursuz, stresli bir akış var. Bugün, ilişkilerinde hiçbir konuyu zorlama bence. Biraz daha esnek olmaya çalış. Öğle saatlerinde ailen veya evle ilgili de huzursuzlukların olması mümkün. Senin veya çocuğunun sakarlıklarına dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatleri ise ailenle finansal açıdan yardımlaşabilirsiniz. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında kardeşlerin, yakın çevren ve seyahat konuların yer alıyor. Sabah erken saatlerde güne bolce iletişimle, konuşmayla ve yazışmayla başlayabilirsin. Öğle saatlerinde kardeşinle veya yakın çevrenden biriyle alakalı bir sağlık konusuna canın sıkılabilir. İletişimde aksaklıklar yaşanabilir. Sakarlıklara da açık etkiler var.  Gün genelinde trafikte olduğun anlara, solunum yollarına ve sağlığına dikkat etmeni öneririm.  Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında genel olarak finansal konular, ortaklıklar, ilişkiler yer alıyor. Sabahın erken saatlerinde hareketli bir başlangıç söz konusu olabilir fakat gün geneli sakarlıklara müsait, dikkat etmende fayda var. Bunun yanında ikili ilişkilerle, evliliğinle veya partnerinle alakalı içsel huzursuzlukların, streslerin olabilir. Kendi içinde bir şeyleri kafana takıp karamsarlığa düşebilirsin. Çözümsüzlük hissedebilirsin. Özellikle öğle saatlerinde değersizlik hissin yoğun olabilir. Sana tavsiyem, bugün boyunca tüm odağını işine ve kendine ver, ilişkilerin üzerinde kafa yorma. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

12 Eylül Pazartesi Çin Burcuna Göre Günün Nasıl Geçecek?

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi