Günlük Burç Yorumuna Göre 1 Eylül Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

1 Eylül Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 1 Eylül Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde finansal konularla ilgili bir duruma kafanı takabilirsin. Öğle saatleri ise işle ve finansal konularla alakalı destekleyici etkiler var. Birlikte çalıştığınız bir kişiden yardım ve fayda görebilirsin. Gün genelinde ise anlaşma, sözleşme, iletişim, ticaret ve eğitim konularında harekete geçirici etkiler var. Birtakım sözleşmelere imza atmak, ticaret girişiminde bulunmak, yeni iş bağlantıları kurmak, seyahate çıkmak veya yeni bir eğitime başlamak için destekleyici etkiler barındırıyor bugün senin için. Gece saatleri ise sağlığınla ve parasal konularınla ilgili kaygılarına dikkat etmeni öneririm. Geçmişteki bazı konular tekrar önüne gelebilir ya da sadece aklına gelebilir ve stres düzeyini arttırabilir. Bu gece rüyaların yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde ikili ilişkilerinde biraz stresli, huzursuz veya kaygılı olabilirsin. Öğle saatlerinde ise partnerinle veya çocuğunla uyumlu ilişkiler içinde olacaksın. Partnerinden beklediğin desteği ya da haberi alabilirsin. Gün genelinde ise finansal anlamda destekleyici, şanslı etkiler altındasın. Özellikle öğleden sonra beklediğin bir para var ise gelebilir. Yeni iş girişimlerinde bulunabilir, aradığın finansal kaynağı bulabilirsin. Gece saatlerinde ise eski eşinden veya eski birlikteliğinden haber alabilirsin ya da geçmiş ilişkilerini düşünebilirsin. Bir birlikteliğin varsa da bazı sürtüşmeler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün sabah saatleri boyunca sağlığınla, sorumluluklarınla veya işinle ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. Öğle saatleri ise ailenden destek ve fayda görebilirsin ya da aile bireylerinden birinin sağlığıyla ilgili iyi haberler alabilirsin. Gün geneli ise girişimlerin için, harekete geçmen için, spora başlaman için, iletişime geçmen için ve seyahat için son derece destekleyici. Bugün mutlaka fiziksel olarak hareketli olmanı öneririm. Gece saatleri ise hem fiziksel hem psikolojik sağlığına dikkat etmen gerekli. Kronik bir rahatsızlığın nüksedebilir ya da sağlığınla, işinle alakalı kaygı ve korkulara kapılabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatleri boyunca aşk hayatın, çocukların veya kariyerinle alakalı bazı huzursuzluklar hissetmen mümkün görünüyor. Öğlen ise çocuğunun eğitimiyle ilgili konularla ilgilenebilirsin ya da partnerinle uyumlu ilişkiler ve iletişim içinde olabilirsin. Aşk hayatınla ilgili beklediğin bir haber gelebilir. Gün genelinde ise sağlığınla ilgili bir sorunun varsa tedavi için girişimlerde bulunabilirsin. Gece saatlerinde ise eski sevgililerinden haber alabilirsin ya da geçmiş ilişkilerini düşünebilirsin. Şu an bir birlikteliğin varsa da biraz sürtüşme olabilir bu zaman aralığında. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde aile içinde bir miktar huzursuzluk yaşanabilir ya da ailenle ilgili bir konuda kaygı veya stres hissedebilirsin. Öğle saatlerinde aileden maddi destek görebilirsin ya da parayla ilgili, gayrimenkul ile ilgili bir konuyu çözebilirsin, finansal desteklerin var. Gün genelinde ise sosyalleşme için, seyahat için, yeni tanışmalar buluşmalar için destekleyici etkiler devrede. Yeni insanlarla tanışabilirsin, yeni sosyal gruplara girebilirsin. Uzaklardan gelen kişilerle veya yabancılarla da tanışabilirsin, arkadaşlarınla seyahat organizasyonları yapabilirsin. Gece saatlerinde ise aile içinde biraz huzursuzluk, sıkıntı veya sağlık problemi yaşanabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde bankalar, vergiler, borçlar veya yakın çevrenle iletişim ile alakalı bazı huzursuzlukların, streslerin olabilir fakat öğle saatlerinde güzel haberler alabilirsin. Gün genelinde ise kariyerin için, belki iş kurmak için, girişimlerin için harekete geçmek veya kredi çekip finansal kaynak sağlamak açısından destekleyici etkilerin var, değerlendirebilirsin. Gece saatleri ise yakın çevrenle, dostlarınla, kardeşlerinle ilgili veya iletişimle ilgili bazı zorlanmalar yaşayabilirsin. Zihnin geçmişe dalabilir, geçmişteki bir konuya takılı kalabilirsin ve eski tanıdıklarından haberler alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatleri boyunca diğer insanlarla ilişkilerinde, sağlık konularınla, finansal konularla alakalı bazı streslerin, huzursuzlukların olabilir. Öğle saatlerinde de parasal desteklerin var. Beklediğin paralar gelebilir. Gün genelinde ise seyahat, eğitim ve hukuksal konularla alakalı, uzaklardaki kişilerle ilişkilerinle alakalı destekleyici, harekete geçirici etkiler var. Yabancı biriyle ilişkiye başlaman ya da uzaklardaki bir kişiyle yeni bir birlikteliğe başlaman mümkün görünüyor. Hukuksal girişimlerin için de bugünü değerlendirebilirsin. Gece saatleri ise parasal kaygıların artabilir, kendini değersiz hissedebilirsin ya da sağlığına ilgili bir pürüz yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah saatleri boyunca işle ilgili, psikolojik veya fiziksel sağlığınla ilgili kendini biraz stresli veya huzursuz hissedebilirsin. Öğle saatlerinde de sosyalleşebilirsin ya da dostlarından, sosyal çevrenden destek görebilirsin, yeni insanlarla tanışabilirsin. Gün genelinde ise işinle alakalı bir konuda finansal girişimlerde bulunman için ya da yatırımların için kaynak sağlamak adına destekleyici etkiler altındasın. Kredi çekebilir, iş kurabilirsin. Miras, nafaka ve alacaklarının tahsilatı açısından da destekleyici bir etki söz konusu. Aynı zamanda, bazı Akrepler için tedavi amaçlı veya estetik amaçlı ameliyat olarak da çalışabilir bu etki. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatleri biraz içe dönük olabilirsiniz. Partnerinle ilgili bir konu, geri planda seni biraz huzursuz edebilir. Abartmamaya, üstünde fazla durmamaya çalış. Gün genelinde ise aşk ve ilişkiler konusunda harekete geçirici etkiler devrede olacak. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, var olan ilişkinde ileriye dönük kararlar alıp harekete geçebilirsin. Gece saatleri hem psikolojik hem fiziksel olarak sağlığına dikkat etmen gerekebilir. Bazı kaygıların, korkuların artabilir. Bu gece rüyaların yoğun olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında sosyal çevren ve arkadaşların var. Sabah saatlerinde ailenle ilgili, evle ilgili veya gayrimenkul ile ilgili bir stresin, huzursuzluğun olabilir ama uzun sürmüyor. Öğle saatlerinde ise uzaklardaki bir tanıdığınla görüşebilir ya da haber alabilirsin. Gün genelinde ise işinle ilgili, emlak, arsa, gayrimenkulle ilgili bir konuda harekete geçebilirsin. Evle ilgili tadilat başlatabilirsin veya aileden birinin sağlığıyla ilgili bir konuda girişimlerde bulunabilirsin. Gece saatleri ise eski bir arkadaşınla, sosyal çevrenden biriyle ilgili bir konuyu kafana takabilirsin, geçmişi düşünebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında kariyerin yer alıyor. Sabah saatlerinde ticaret ile ilgili, kardeşinle ilgili veya yakın çevrenden biriyle iletişiminle ilgili bir konuyu stres yapıp huzursuz olabilirsin ama bu durum kısa sürecek. Öğle saatlerinde bankalar, krediler, ortaklaşa paralar veya cerrahi işlemler açısından uyumlu ve olumlu etkiler devrede. Gün genelinde ise aşk, çocuk, kardeş, yakın çevre, iletişim, seyahat, ticaret ve eğitim konularında bazı hareketlilikler, güzel gelişmeler olabilir. Çocuğunun eğitimi için harekete geçebilir, yakın çevrenden biriyle aşk ilişkisine başlayabilir veya kardeşinin, yakınlarının çocuk müjdesini alabilirsin. Gece saatleri biraz geçmişi düşünebilirsin, kafana bir şey takabilirsin ya da kaygıların artabilir. Erken uyumaya çalış. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatleri boyunca para ve kazançların ile ilgili bir konuyu kafana takabilirsin. Uzaklardaki biri, yurtdışı, yabancılarla ilgili bir konuyu da kafana takıp huzursuz olabilirsin, stres yapabilirsin. Öğle saatlerinde bu huzursuzluğun kalkıyor ve yerine uyumlu, olumlu enerjiler devreye giriyor. Gün genelinde ise gayrimenkul alım satım, yatırımla ilgili, aileden finansal destek almakla ilgili gündemlerin olabilir. Evinle ilgili ya da ailenle ilgili bir konuda, gerekli finansal kaynağı sağlayabilirsin. Bu gece rüyaların yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

1 Eylül Perşembe Çin Burcuna Göre Günün Nasıl Geçecek?

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!