Günlük Burç Yorumları 14 Ekim Perşembe: Günlük Burç Yorumuna Göre 14 Ekim Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Astroloji ve astronomik hareketlerin kişinin ruh hali üzerindeki etkisine inananlar, günlük, haftalık ve aylık burç yorumları hakkında araştırma yapıyor. Burcunu yeni günde, haftada ve ayda nelerin beklediğini merak edenler, bugün burcum ne diyor sorusunun yanıtını arıyor. Peki, burcum bugün ne diyor? İşte Uzman Astrolog Zeynep Turan yorumuyla 14 Ekim 2021 Perşembe günlük burç yorumları...

14 Ekim'de (bugün) öncü burçta meydana gelen bu oluşum yeni bir hava oluşturacak. Bakalım yeniayın burcumuz üzerinde etkileri nasıl olacak? Peki, 14 Ekim Perşembe günü, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre 14 Ekim Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni bir günde aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

14 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumları

Koç: Haftaya işlerini erkenden bitirmiş olmanın verdiği rahatlık ile başlayacaksın. Artan çalışma performansın ile arkadaşlarının dikkatini çekebilirsin.

Boğa: Yaptığın planları gerçekleştirmek için kendine bütçe ayırabilirsin. Hedeflerine göre hareket edecek olman, sana birçok konuda çözüm yolunun kendiliğinden gelmesini sağlayacak.

İkizler: Kariyer hayatında suların bir türlü durulmaması iş performansını olumsuz yönde etkileyebilir. Bu yüzden iş değişikliği için bir an önce harekete geçmek isteyebilirsin.

Yengeç: Dün gece geç saatlerde uyumuş olmanın etkisini haftanın ilk gününde hissedeceksin. Eğer çalışmayan bir Yengeç burcuysan, bazı teklifler alabilir ve değerlendirmek isteyebilirsin.

Aslan: Maddi konularda çıkmazda olduğunu düşündüğün konularda, gelen yardım sayesinde rahatlayacaksın. Sana verilen değeri hissedecek olman seni mutlu edebilir.

Başak: Aldığın yeni kararlar ile çevrendeki kişileri şaşırtabilirsin. İş hayatında elde ettiğin yeni fırsatları mantıklı ve sessiz bir şekilde değerlendirmek isteyeceksin.

Terazi: Son gülerde sessiz kaldığın konularda keskin açıklamalar ile güne damga vurabilirsin. Bu tavırların ile çevrendeki kişileri şaşırtabilir, beklenmedik tartışmaların içerisinde kendini bulabilirsin.

Akrep: Hareketli geçirdiğin hafta sonu yorgun olmana sebep olabilir. Bu yüzden iş yerinde yaşayacağın dikkat dağınıklığın gözlerden kaçmayacak.

Yay: Gereksiz harcamalarının önüne geçmen gelir gider düzeyinde denge kurmanı sağlayacak. Birikim yapmaya başlaman ile birlikte, kendi isteklerini daha rahat şekilde karşılayabilirsin.

Oğlak: İlerlemek için sorunların üstesinden gelmen gerektiğinin farkındasın. Bu yüzden problemler ile bugün yüzleşecek ve hızlı çözümler bulmak isteyeceksin.

Kova: Çevrendeki kişilerin söylediklerine önem veriyorsun. Arkadaşların ile aranda olan güçlü güven bağı, yeni iş birliklerini de beraberinde getirebilir.

Balık: Kararlı ve özgüvenli tavırlar sergilediğin bir gündesin. Banka ve kredi konularında yaşadığın sıkıntıları gidermeye çalışacağın haftanın ilk gününde ödemelerini zamanında gerçekleştirmeye başlayacaksın.

Popüler İçerikler

Buse Terim, Boşanma Sonrası Sessizliğini Bozdu: Mahremiyet Vurgulu Mesaj!
Adana'da Skandal Görüntüler: Kesilmiş At ve Eşek Kalıntıları Kanalda Bulundu!
9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!